extacy
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
extacy
MemberPikkus 187, kaal hetkel 75kg… tahaks 85kg.
extacy
Memberminu arust triitseps ja õlg kergelt arenenud. vb lihtsalt tundub, sest teisel pildil hoiad käsi rohkem üleval.
extacy
MemberAga palun – tee eraldi päevadel või koos samal päeval, ise olen teinud mõlemat moodi.Õlg
1. Kangi surumine eest
2. Ettekallutatult hantlite tõsted küljele
3. Seistes hantlitega lendamine
4. Hantlite tõsted ette
Triitseps.
1. Prantsuse surumine kangiga
2. Hantli surumine kukla tagant
3. Rööbaspuudel surumine
4. Ploki allasurumine
Kui vajalik see ploki allasurumine on, kui teen nii: 1. Selili prantsuse surumine kangiga, mitte otsaeest vaid pea tagant. 3s. 8x
2. Istudes hantli surumine kukla tagant ühe käega 2s. 12x
3. Rööbaspuudel surumine lisaraskusega 3s. 12-6x
extacy
Memberextacy
Membersooviksin ka kava. asd.asd@mail.ee
extacy
MemberTundub, et nooremena olid tal käed võrreldes ülejäänud kehaga üleloomulikult suured.üleloomulikku pole siin midagi. lihtsalt kõva vend

extacy
Memberise olen 16. maxi proovind ple aga 58,5 läheb 10 korda.
extacy
Membermõnus photoshop jah.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> pakuksin ikkagi, et Coleman suurim. Ise suuremat kll ei tea.extacy
Membermis kell sa trenni teed? mulle tundub, et sa sööd ennem trenni vähe( vähe söögikordi). mul endal hommik, lõuna ja 1 tund enne trenni söömine. ja areng täiesti olemas.
extacy
Membermul käsivars 1 kord nädalas ja areneb küll. ei näe mingit mõtet treenida seda rohkem.
extacy
Memberjah käin..Eesti rekordi omanik..kavas septembris MM-ile Prantusmaale minna:P
edu sulle seal.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>extacy
Membervenemaa lihtsalt nii suur riik, et nad ple harjunud olema rahvas nr 2. eestis see paraku nii on ja ma loodan, et nii ka jääb. tglt võiks tiblad eestist üldse minema minna. siis oleks kõik ok!
extacy
MemberTelli toitumiskava siis saad teada. endal suht mõttetu seda koostada