extacy
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
extacy
Memberloomulikult võta teine kava. ära raskustega üle pinguta
extacy
Member1. koht.
extacy
Memberma saan siis aru et pmst. dieedi ajal pole mõtetgi kreatiini poole vaadata jah ? ( väike offtopic kyssa ka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ei viitsind mõttetult uut teemat teha: miks vadakukoks haisema hakkab kui seda paar päeva sheikeris hoida ? )Kas sa hoiad piima ennem joomist paar päeva klaasis? ei hoia. Seega tee sheik valmis vahetult ennem selle võtmist.

Mul kreatiin annab küll märgatavalt jõudu juurde ja laadisin 20g päevas. nüüd 10g päevas.
extacy
MemberKas lehte ka ei olnud? Mina mäletan nagu seda tablettide kotikest ja kasutusjuhendit A4 formaadis, kus oli ka toode ära mainitud.mul küll polnud lehte. ainult kotikene nende nn. kapslitega ja kõik.
extacy
Memberma vist pole veel nakatunud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>extacy
MemberVähi 7.
Vaible 10.
Kalmus 5.
Ader 15.
november 16, 2007 at 1:15 p.l. in reply to: 17.11 Elite Tour Marseille France ENNUSTA JA VÕIDA! #131340extacy
Member5. koht.
extacy
Membervitamiinid siis
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aitähextacy
Member1. Ott Kiivikas
2. Marek Kalmus
3. Imre Vähi
4. Marek Morozov
5. Argo Ader
extacy
MemberVähi 1.
Vaible 2.
Kalmus 1.
Kiivikas 2.
extacy
MemberSai mees hakkama? Pilte pilte pilte paluks.
extacy
Memberkui aus olla siis ma ei saa aru mida sa täpselt teada tahad. kas lihast kasvatada või vastupidavust?
muidu kindlasti mingi lihas tuleb aga mingiks massiivseks sa küll ei saa…
extacy
MemberSoovitan Kalmust. tellisin temalt nii treening- kui toitumiskava ja areng väga hea.
extacy
Membermulle tundub, et ta räägib rinnalt surumisest. aga mis sa siin oma vennast räägid?
extacy
MemberIse ole 17 ja oli aasta tagasi ka sama tunne. ei jõudnud joosta üle 500m ja kogu aeg väsinud jne. läksin arsti juurde ja avastati, et hemoglobiin oli normaalsest madalam. täopsemalt hemoglobiini tase oli 55,8 vms.
Nii, et soovitan sul lasta verd kontrollida.
AutorPostitused