extacy
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
extacy
Memberma ple kll kiivikas aga ütleks siiski… pane toitumine paika ja tee trenni.
extacy
Memberhttp://forums.fitness.ee/index.php?showtop…6&hl=rebend vaata siia ka.
extacy
Memberkasuta otsingut.
telli toitumis-ja treeningkava ja saavutad soovitud tulemuse.
extacy
Membervadakuvalk
extacy
Member“Muuda” nupp on ka olemas.Ja see kava ei ole sul jaotatud 5-ks, vaid hoopis 3-ks. Lihtsalt sa teed selle läbi tihedamini kui kord nädalas.
Märkused kava kohta:
1. Miks sa arvad, et peab kindlasti 5 korda päevas saalis käima? Ja kui sa arvad, et tõesti peab 5 korda käima, siis miks sa 5-ks oma kava ei jaota? Ma arvan, et sa ei taastu ära selle kavaga.
ma näriks natukene tähte nagu sina seda koguaeg teed- kus ta ütles, et 5x päevas jõusaalis käib? õpi lugema.
extacy
Memberülikõva!
extacy
Member
kole kuivad ka
extacy
Membermis argol täpsemalt viga?
extacy
MemberOn olemas väikesed 0.5-kilosed lukud. On olemas 1kg ja 2kg kettad. Ka 1.5kg olen *vist* näinud.1,5kg’sed kettad on olemas küll. endalgi olemas need.
//Mul ka 1,25sed olemas.
extacy
MemberEt eeldades siis, et kui kõik teevad seda sama programmi, siis kõigil nad ühesugused we
extacy
Membertee 2x nädalas, siis arenevad räigelt, kui teed kolm siis natuke, aga kõik muud variandid ei aita midagi!individuaalne asi, vendv on vägagi mitu korda kirjutanud, et just tema käest tullakse küsima kuidas nii hea kõhu saanud oled.
extacy
Membermilline ta ennem välja nägi????
//

extacy
MemberTäpselt, polegi kuulnud kunagi elus et inimesel on veel 1 kolmnurk.naistel on 2 tükki!