extacy
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
extacy
Memberuudiseid?
extacy
Membermis ajal see lahti on?
jaanuar 12, 2010 at 7:40 p.l. in reply to: A.Tokko taotleb läbi Patendiameti omale Bonsunat! #249278extacy
MemberSuht jah tahavad fitile otsa peale teha kambaga. Huvitav paljuga nad kõik ära osteti. Enne olid kõik nii rahul ja nüüd kambaga vastu kõik.IRW. Loe jokeri postid siin teemas läbi. NAD ON NÕUS KA KOOSTÖÖD PAKKUMA
extacy
Member…head aastavahetust Kallid vennad ja õed!!! aeg võtta midagi joodavat ning lepime täna äää!hea mõte
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>extacy
Memberhttp://sport.postimees.ee/?id=199715Kisub päris jaburaks juba. Samas reklaam missugune nii Bonsunale ja ka Fitness.ee`le.
edit: külastades korraks seda Bonsuna lehte, siis leidsin, et sinna siiski kontot tegema ei hakka. Tore, et seal seksi teema on, aga “augu-eri” hirmutas nii ära, et ei suutnud seal enam olla. Mõned lingid olid siiski liiast.
kuidas sa pilte näha said, kui kontot ei ole teinud??????????
extacy
MemberEksis? Pigem ikka meelega eiras reegleid.pigem ikka teadlikult.
extacy
MemberMees, 47.
extacy
Member325
extacy
Member365
extacy
MemberJust…mina olen igati nõus…ära poe alessandrole koguaeg.
ise olen selle idee vastu.
august 30, 2008 at 7:49 e.l. in reply to: TEGIJATE TREENING: Kirp2 e. K.J Konsap – Rind, Õlg, Käed #164517extacy
MemberKirp, kui vanalt hakkasid tegelema jõusaaliga? Muidu video päris (Y)
extacy
MemberPole olemas sitta kellaaega kui filmis peaosaline A-S ise.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
KAS MA OLEN AINUKE
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> A-S-i fänn siis?ei ole
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> olen seda ennem näinud, suht normaalne film.extacy
Membermul Kalmuse koostatud kava ja olen rahul sellega. Seal kirjas kõik toidud täpselt, kui palju jne.
extacy
MemberKolmandaks kuidas tarbida kreatiini laadimise perioodil? Õeldu on, et 20g päevas * 5päeva.Treeningpäevadel 5g hommikul enne sööki, 5g paar tundi enne trenni, 5g peale trenni ja 5g koos viimase toitumiskorraga. Millal võtta kreatiini doosid ülejäänud kahel päeval kui pole trenni plaanis?
tund ennem trenni võta kreatiini. ja ülejäänud kahel päeval võta kellaajaliselt samal ajal kui trennipäevalgi.
extacy
Memberkui ma ei eksi siis on mõlemal samad pildid fitness rates üleval.
-
AutorPostitused