expertkenny
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
expertkenny
MemberMul kodus T-kujuline met.plaat laes 4 ankurpoldiga ja selle T kujulise plaadi küljes all karabin kus ripub poksikott kui vaja saab vahetada ka (näitex võlgnik rippuma panna poksikoti asemele aga point olex ju sama
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>expertkenny
Memberswedish boys
Sven & Ole from Sweden
Vun day, Sven vas valking down da street ven who did he see driving a brand new Chevrolet? It vas Ole. Ole pulled up to him vit a vide smile.
“Ole, vere did you get dat car?” Sven asked
“Lena gave it to me.”
“She gave it to you? I knew she vas sveet on you, but dis?”
“Vell, let me tell you vat happened. Ve vere driving out on County Road 6, in da middle of novere. Lena pulled off da road into da voods. She parked, got out of da car, trew off all her clothes and said ‘Ole take vatever you vant.’ “So I took da car.” “Ole, you’re a smart man! Dem clothes never voulda fit ya.”
expertkenny
MemberTanki esimene nali oli hea, kõlbab kuulata kõigil. See Kenpoisi pikem lugu on aga järjekordselt mingi teismelise pervopoisi haige fantaasia vili, mida siin portaalis ei peaks teistele pajatama. Ja-jaa, tegu oli kõigest naljaga, aga kui mul sellised mõtted pähe tuleksid, siis otsiksin küll abi.Minumeelest küll suht naljakas lugu. Kui nali ei meeldi siis kohe pubekast perv?
expertkenny
Membermaasikamaitselise HT-Ri segan poole vee ja poole ploomimahlaga
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mulle väga meeldib kuna puhtalt veega segatuna polnud jah suurem asi (tegelikult oli väga jälk). Äkki kellegil veel mingi huvitav sheik selle HT-R iga?expertkenny
MemberMina olen võtnud ainult treeningpäevadel ~5korda nädalas. Ei ole ka kindel kas peaks võtma igapäev
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>expertkenny
MemberMillal siis tasub seda nõgest võtta? enne trenni või peale ja mitu korda nädalas, et üle ei pingutaks nagu siin osad väidavad.
Või hoopis enne magamaminekut väike nõgese ja mee laks?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>expertkenny
MemberLugesin ka Eesti terviseajakirjast selle kohta ja pidavat soodustama jah
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused