expertkenny
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
expertkenny
Memberheade geenidega saleda neiu, kes võiks loomulikult trenni ka kergelt teha

minu valik siis :heade geenidega saleda neiu
expertkenny
MemberSa ostsid laagri jõujaamast?Või saab kuskilt veel?Superhead tooted jah.

Saab ka maaletoojalt
??:”>expertkenny
MemberTegu on põhimõtteliselt USN-iga.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Kas muutis nime või toimus mingi ühinemine.
Minu arust parimad tooted,mõjuvad hästi ning maitse on super.

Kuid pole just kõige odavamad aga selle eest saasta ei saa.
Lisaks veel nii palju,et saadavus on suht kesine.Laagri jõujaamas siiski on müügil.
vana USN jah
??:”> ja olen ka väga rahul (Y)expertkenny
Memberkellele ei meeldi ärgu vaadaku
mina küll vaatan
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>expertkenny
Memberjooks,ujumine,rattasõit
expertkenny
Memberpilti ka ikka vaja
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″
expertkenny
Memberüldiselt ei tasu nii ära.. enamikes tablettides kreatiini kogus suht väike… Läheb kenasti kallimaks, kui osta pulbrina. (Powermani poe valikus vähemalt) Aga mugav on nii küll:PAmount per serving
Creatine Ethyl Ester HCL
3000mg
Glycine
1000mg
Taurine
600mg
Magnesium Chelate
300mg
Beta Alanine
200mg
CalPharm Tech Dynamic Release Formula
880mg
Mulle paras
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga muidugi ootaks ka Kiivikase arvamust.expertkenny
Memberkasutan kreatiini mis on tablettide kujul, veel lihtsam variant
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>expertkenny
Membernaine raksub mul ka kui ma hommikuti alles koju tulen (isegi soojast peast)
“>expertkenny
MemberHuvitav kas tulnukad on M.M. ära viinud we
“>Eestist ära
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>expertkenny
Member“Ellips-ergomeeter” on see, mida ilmselt vajaksid, selline sede siis:http://www.bensport.ee/?id=13&sf_7=CRO…_id=818#content
Seal siis tuhar ja kõht töötavad kui seal peal sõtkud.
Aga sõude-ergomeeter on nagu alaplokk, ehk siis tross, mida alt tõmmata, no kui veidi leiutada ,siis saaks vast tõmmata kuidagi seda trossi vastavas kehaasendis ,et soovitud lihased tööle rakenduksid, ala istuda valetpidi seljaga siis sõude suunas, aga see oleks eriti rumal, parem teha muid harjutusi oma keharaskusega- kõhukõverdusi matil, ja tuhara jaoks omad harjutused, vt harjutuste panka.
—
Näiteks külgmiste kõhulihaste trenniks saaks tõmmata ergomeetrit nii:
http://www.exrx.net/WeightExercises/Obliques/CBSideBend.html

Ja keskmiste* kõhulihaste jaoks näiteks saaks ehk nii:
http://www.exrx.net/WeightExercises/Rectus…egHipRaise.html

Kui paigutada ergomeeter vastuseina püsti, niiet tross tuleks ülalt, siis oleks tegu nagu üla-plokiga, saaks teisigi harjutusi välja mõelda ehk.
hea tahtmise juures kannatab kükki ka teha
MemberKui tahad väiksemaks, siis pead kogu keha rasvaprotsenti vähendama.Aga üldiselt vajame pilti selleks, et täpsemaid nõuandeid anda
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mida rohkem pilte seda uhkem
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>expertkenny
MemberMina arvan küll, et peaks kohe tegema. Miks vaja ennast vahepeal maha jahutada :S või mis ?
expertkenny
MemberAsi selles ,et lapsest saati on nii olnud ,et kui kükitan käivad põlvedes kraksud ,kõrvaga on kuulda ja põlved lähevad valusaks.Ise ei ole arstil käinud ,aga see probleem on olnud ammu,et kas asi on midagi põlvekehretes?Andke linke ,kust saaks lugeda sellest.Ja kas tohiksin jalgadega raskusi tõsta?On see ravitav?Aitäh.
Kindlasti mine ja näita arstile. Endal on ka põlvedega jama olnud sidemed katki,patella all põletik ning nagisevad isegi soojana.
Olen saanud magnet – ja elektriravi kuid peale MRT uuringut ja ortopeedi visiiti arvati, et peaks ikka lõikusele minema
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>nii et mine kiirelt arstile ja hakka ravima
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>expertkenny
MemberHetkel ma jooksmas ei käi. Aga enne trenni sõidan + hüppan hüppenööriga 30minutit umbes ja peale trenni teen veel kuskil 15-30minutit poksi.30 minutit hüppenööri, siis teed oma kava läbi ja jaksad 30 min.sparri teha? või mida sa poksi all mõtled? taod kotti 30 min?
Igati kõva sell oled siis
mina küll ei jaksax niiMis on sinu saladus ? kõvasti effedriini?
AutorPostitused