expertkenny
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
expertkenny
MemberSeega Mr. expertkenny sa oled lihtsalt pirts aga minu soovitus sulle oleks……. enamus lastetoidu pulbrid on väga meeldiva maitsega. Kui lapsed neid joovad ja kasvavad siis peab see ka sulle maitsejärgi olema. Iseasi kas neist mõni sinu kasvu toetab enam, aga see polegi sulle ju oluline kui sa AC-C st loobud mõne teise toote kasuks, põhjusel PÄHH maitse.
“>Eks igaüks kes oma toodet müüb, peab ka seda parimaks. Kui arvad, et loobun AC-Cst ja hakkan lastetoitu peale trenni sööma siis eksid kulla kaasvõitleja
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Lihtsalt ei kannata jahust seda jahust laimi. Kasutan neid tooteid ja olen väga rahul. Maitse asi nagu öeldakse.Nüüd nädalaks puhkusele. Jõudu teile.
expertkenny
MemberNatuke ikka juurde annab trennile aga maitse on küll suht rõve. Järgmisena võtan kindlasti mingi teise lisandi.
expertkenny
MemberTeeksin nii, ma arvan: 2x nädalas bodypumpi, vähemalt üle päeva sõidaks jalgrattaga pikemat maad ja kodus siis veel korra-kaks aeroobset või jõusaali korra nädalas. … ?ujuda ei meeldi?
expertkenny
MemberVana USN e.SCI-MX minu valik.
Kasutan ja olen väga rahul.Maitse supper.
expertkenny
MemberMul naine väidab ka pidevalt et ma olen “haige”
expertkenny
MemberBorjom ja Borjom Light mõlemad on head
expertkenny
Member%”¤&!st mõtlen
expertkenny
MemberTahaks siis saada kõhul olevast rasvast lahti ,aga kuidagi see ei kao.Ma käin kolmap,neljap ja reede trennis kus ma mängin 1-2 tundi jalkat ja higi voolab jõhkralt aga pekk ei kao kuhugi. Milles võib probleem olla ,et rasv ei kao?
Jälgi mida sööd ka
expertkenny
MemberSirge käega 33cm, pingutades 41cm.
(25a.177cm.84kg)
expertkenny
MemberKevin igati tubli
expertkenny
MemberKust saab seda aparaati Tallinnas osta?
expertkenny
Memberkõht läks tühjaks- sõin ka teise kukli
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>expertkenny
MemberAvalikumas kohas võib tõesti kellegil pokaal ehmatusest käest kukkuda, või kellegi koer ehamtusest omaniku pikali tõmmata, võib ka õnnetusjuhtumeid esile kutsuda ma usun. Aga ma mõtleisn just seda, et kas äkki tekivad verre õhupallid, kui summutada aevastust, kui aevastada suurema detsibelliga, siis aga vb on tervislikum, et saab kõik halvad asukad välja heidetud. Et küsimus pole viisakuses, vaid tervislikkuses.Ma arvan et ikka parem kõik korraga välja lasta, vahest lööb isegi pähe kerge valu kui üritad seda aevastust alla neelata.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>expertkenny
MemberAvalikes kohtades püüa ennast ikka tagasi hoida ja ära ehmata teisi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kodus anna minna nii kuis torust tuleb ja veri ninast väljas
MemberMeil ka kast kukleid laual. Ühe suutsin süüa
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> rohkem ei kananta
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused