expertkenny
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
expertkenny
Membertõmbasin 11 a. nüüd tegin viimase suitsu .03.09.2008. Metsajooksul on hoopis teine ilme – pulsikellal palju paremad numbrid, õhku rohkem, tuju ja tulemus palju parem. Sain sealt kasulike näpunäiteid: http://et.help-eu.com/pages/index-9.html
expertkenny
MemberSinu tulemused:
Arendamine 75
Tootmine 45
Müümine 80
Administreerimine 85
Motivatsioon 65
Majanduslik taip 65
Koostöövõime 85
expertkenny
MemberOmalajal kõvasti sellega tegelenud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lühidalt:
1.Backup
2.Win XP plaat sisse.
3.Restart
4.press eny key to boot from CD.
siis juba suht lihtne seletus microsofti poolt.
Edu programmide uuesti installeerimisel. (Soovitan uurida programmi Norton Ghost)
expertkenny
Member“selle” tegemiseks ei pea purgi eest 1300 maksma
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ei maksagi nii palju
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>expertkenny
MemberPlaanin seda võtma hakata. Siin informeerib ka: Using this product may result in increased sexual energy. Sci-MX encourages the practise of safe sex. See http://www.playingsafely.co.uk for more information.
expertkenny
MemberLisainfo siin
expertkenny
MemberKui inglis keelt jagad, siis vaata seda videot sellel aadressil. See peaks sind aitamaJube tihti kuulen väljendit -inglis keel. Peab ära mainima, et räägitakse ikka ingilse keelt.
No hard feelings
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>expertkenny
MemberKus klubis selline asi toimus?
Personaaltreeningu peaks ikka enne kokku leppima ja klienti hindadest informeerima või mis?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>expertkenny
MemberMa arvan, et pigem seo käed korralikult kinni ja ei ole algul mingeid kotikindaid vaja. Sellega tunnetad paremini löögi tugevust ja treenid ka rannet. Kotiga “tuuleveskit” tehes annab vist suht tihti ranne järgi?
MemberEt siis, tahaks osta 2 toodet, aga ma ei tea milliseid mul vaja oleks.Vaja oleks ,et lihas areneks ja ,et taastumine oleks korras ja kõike seda:
Kuna ma ise pole neid tooteid eriti kasutanud, siis ei tea, mida vaja.
Eesmärk on lihasmassi kasvatada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 27, 2008 at 12:21 p.l. in reply to: Ülitundlikkus, toidutalumatus, allergeenid, nahaprobleemid, Role programm vs veregrupidieet #159036expertkenny
MemberMul mõned tuttavad on teinud selle Levini oma ja on väga rahul.
expertkenny
MemberParteitu aga kindlasti valin ka see aasta Reformierakonna
expertkenny
MemberSTÖN viin
expertkenny
MemberMida teha või osta tööjuurde lõunasöögiks, kui ei ole ligidal ei restorani ega poodi? Mida oleks võimalik valmistada ja mis oleks ikka tervislik. Varem sai ikka pirukaid ja kartuli salatit ja niisugust söödud…Vahepealaks meeldib mulle näiteks Kodujuust murakamoosiga
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>expertkenny
MemberOlen paljudes klubides käinud, Arctic Sport on siiani parim olnud.
-
AutorPostitused