expertkenny
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
november 4, 2008 at 6:52 e.l. in reply to: E-sigaret ehk elektrooniline sigaret, arvamusi ja kogemusi? #170957
expertkenny
Membertuleviku toode võib olla ,aga hetkel on ta üle mõistuse kallisPakk suitsu maksab 40 eeki aga sellel sigaretil on 1 padrun 25 eeki. Kui paki päevas teed siis oled nö.15 krooni võidus. Ise jätsin küll suitsetamise maha kuid proovisin seda eile. Suht mõnus maitse oli (kirss). Pea küll võttis ringi nii, et mingi nikotiini laks sealt ikka tuleb ja tossu ka tuli suust
expertkenny
Member177, 84, 25
expertkenny
MemberSõber kes Mardna juures käis – olevat jäänud selline ülbe vennikese mulje temast.
expertkenny
Membersibulad
expertkenny
Memberise ei oska uurida ja otsida?Sellised direktorid siin et anna kannatust
expertkenny
MemberOlen ise ka saunafänn, aga mina ei näe ka mõtet 110 kraadisel saunal, et siis istuda seal küürus ja ägiseda (on olnud olukordi, sellepõhjal räägin endast) et assa kurat, kui kuum… Väga palju, kui mitte kõik, oleneb leiliruumist, mõnes on 100-110 kraadi kuuma ja niiskust üks suur NULL (üldiselt elektrikerisega saunad), see on mulle mittesobiv, sest peale sellist sauna on mu kehal laigud (öeldi, et see on positiivne
), ning sellises saunas olek ei paku mulle küll erilist mõnu. Samas, puuküttega saun, kus on 75-85 kraadi kuuma ja 40% niiskust, vot see on minujaoks kõige sobivam, ei ole sellist järsku, põletavat kuumust leili viskamisel, sauna saab nautida ja saad ka kuumaks ilusti, peale mida on väga viis minna õuebasseini ja seal liguneda natuke… Temperatuuri kõikumisega kaasneb veresoonte ahenemine ja laienemine, mis pidavat juttude järgi veresoonte seintele ladestuva kolesterooli sealt nö ära pühkima.
Minu arvates on saun igati positiivne. Ajapikku õpib iga inimene omamoodi sauna nautima

paras niiskus ja minig 90 kraadi on parim, saab kondid ka ilusti soojaks. Mul 1 sõber jälle selline metslane, et peab vähemalt 100 kraadi olma. Koguaeg leili viskama nii et nahk maas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Nii et jah igalühel oma stiilexpertkenny
Memberno katkise jalaluuga on suht raske kuskil jõukas käia ju !Aga netis surfata saab küll
expertkenny
MemberUjumine siis töötab ju palju rohkem lihaseid
expertkenny
MemberMa ei ole veel kaheks jaotatud kavast kaugemale jõudnud
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jaga Jörgen oma kava.
Nüüd kus poks 2 x nädalas peaks oma kava ka muutma. Hea ju teiste pealt ka vahest spikerdada
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>expertkenny
MemberArctic Sport, Tallinn
expertkenny
MemberTutvustuses polnud sõnagi pulsi mõõtmise kohta? Millest ta võtab kalorikulu, kuidas mõõdab maad ja kiirust?Arvan, et see on 1 tore Ameerikamaa vidin, kuid ei asenda tõsisemale treenijale korralikku GPS-ga pulsimõõtjat, mida saab kasutada ka ntx Asics tossudega joostes, rulluisutades ning jalgrattaga sõites.
Aga milline on siis parem?
Tahaks midagi analoogset osta aga kui on midagi põnevamat pakkuda, ootan huviga.
expertkenny
Memberkäevõruga ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
2 varianti pakub jah vaata sealt:
expertkenny
MemberEi kasuta ipodi, muidu oleks päris tore asi ju
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
saad ju ka kasutada ka käevõruga
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>expertkenny
MemberDiagnoosiks põlvekedrasidemete mingit sorti tendiniit ehk kõõlusepõletik.Raviks oli sul laserravi (mille režiim ka ära toodud), Dolmen tabletid, Deep Relief Geel, Glukosamine Complex ühe kuu vältel. Lisaks hüppaja põlve tugisidemed sportimisel.
ma juba vaimusilmas nägin kuidas mingi 1 kuu pärast pool tekstist kokku saab