Existence
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Existence
MemberMul on juhtunud eesmise õlalihasega nii. Vahetult pärast jõusaali jäin tuuletõmbe kätte pooleks tunniks ning järgmisel hommikul ca kell 5 lõi õlga väga tugeva närvivalu sisse. Närvivalu oli ca tund aega räige ning pärast seda oli terve järgmine päev õlg tugevalt valulik. Ülejärgmiseks päevaks oli täiesti üle läinud.Pisemad närvivalud õlavöös olid mingi aeg tagasi tüüpilised, kui käisin kevad-sügis ilmadega külmaga jooksmas nin tuulekindlaid riideid ei kandnud.
Pakun, et sama probleemiga tegemist.
ma arvan küll ,mul lõi kah järgmine päev ja oli kah tunnd aega tugev valu ikka
Existence
Membermina ei saa aru miks hinnatakse seda suitsu kahjulikkust nii üle et jube..Ma ei poolda küll suitsetamist..aga ütleme nii et on olemas palju kahjulikumaid asju kui suits ja nendest isegi ei räägita…toome näiteks tavalise 14-15 aastase koolilapse kes koolis ostab mitu pudelit kokat igapäev ja ajab krõpsu näost sisse ja sporti ei tee..samas võtta üks suitsetaja kes toitub tervislikult ja teeb sporti..ja mõelge kui palju on eestis inimesi kes ei tee sporti ja ajavad päevast päeva seda keemiat näost sisse..ja tulge nüüd ütlema et see on ohutum kui suitsetamine..minu loogika on see et tegelikult need kes söövad igapäev krõpsu ja joovad kokat jne..kahjustavad oma tervist rohkem kui suitsetaja..ja neid inimesi on eestis samapalju kui suitsetajad kui mitte rohkem..igaüks teeb oma tervisega mis tahab..aga ühte ma teile ütlen kallid inimesed..suitsetamine pole see kõige suurem kurjajuur mis tervise tuksi keerab..
Existence
MemberMida arst diagnoosis?Mul on rattasõiduga nii juhtunud, aga põhjus oli väheses vedeliku tarbimises ja kramp lõi säärde sõidu ajal, mitte järgmisel päeval. No ja paar päeva andis ikka tunda küll. Xdream’i ajal on ka korra kanuus krambi jalga löönd aga see oli ajutine ja mõne min pärast polnud miskit tunda enam
no see arst ei osanudki midagi öelda ,arvas et m mingi venitus või külmetus ,Hakkasin magneesiumi ka sööma nüüd
Existence
MemberMul pool kilo kodus kapi peal…
Nädala lõpus läheb mu isa Saaremaale mulle mett tooma, aga vaevalt me kärjega mässata viitsime. Sorri!

hee mul ka isa tõi kõvasti mett ,mingi 11 liitrit ,peaks järkuma ikka väga kauaks
Existence
Memberpaistab, et varsti kasvab pärmi, nõgeste, sipelgate ja mesilaste pealt uus kulturismi koolkond, mille suurex juhiks ja õpetajaks on Mr.Mesi
mul ka selline tunne ,kõik mu trennikaaslased kaasarvatud mina sööme nõgeseid ,sipelgaid ,pärmi ,astelpaju marju ,saialille õisi jms
Mr.Mesi on siis selle koolkonna isa või midagi sarnast
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Existence
Membersee väga kasulik, panin täna yhe 100 gr. pulga ära, koos sipelgatega , hea laks
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ma tahtsin küsida Mr.Mesi et kas võib süüa igasugu sipelgaid ? neid suuri huobusipelgaid ka ?Existence
MemberMa ise söön ka pärmi hea meelega, just et E vitamiini saadaaga tean ühte poissi kes pärmi pärast hakkas kilosi hulgaliselt juurde saama ,just rasva nimelt ? on see tõsi ?
Existence
Membersee kreatiin pole mingi ime asi et lihas hakkab kohe kasvama ,tee vähemalt aasta trenni siis näed tulemusi ja võid hakkata toidulisanditele mõtlema.Seni jah,jälgi toitumist ja treeningkava
Existence
Memberglutamiin on aminohape ja see on peaaegu iga valgu koostises, rohkem peaks teda olema lihas.Linaseemneõli on nii spetsiifiline asi, et seda ei panda kuhugi sisse.Selge ,tänud
Existence
MemberMulle meeldivad rannarootsi tooted ,soovitan ,väga head
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> vanasti olid paremad ,aga noo nagu kaup hakkab minema nii hakkatakse kehvemat tegema , see on kõigile teada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Existence
MemberAsi on ehk selles,et need olid ülitugevaid stimulaatoreid tarvitanud ja nende stimulaatorite mõju all ei tunne inimene oma piire ja võib väsimusest vbalt kokku kukkuda.eks see tuleb jah ülepingutamisest ,inimene tunneb et enam ei jõua ,võtab siis mingit energia jooki vms ja tunneb jälle ennast erksana,kuigi tegelikult on see keha petmine .Energia jook võtab need viimased energia varud kehast välja mis on mõeldud taastumiseks ja nii siis see surm tulebki.Kurb aga tõsi,kuulsin et selle “dynamiit” energia joogiga on paljud haiglasse sattunud .
Existence
MemberMis värk on , et mul on iga päev nagu hull magusaisu . Täna olen ära söönud 500g puuvilja jogurti kooki ja 100 g mett
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga kell on veel nii vähe ja õhtuks on see kogus palju suurem …. Keegi oskab midagi asjalikku öelda ?Mul on ka viimasel ajal suur söögiisu ,ma ainult sööks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> eks see on see talvevarude kogumine
MemberMeil Kimberi Klubis on mesi alati müügil. Hinnaks on 80 eeki kilo. Meil on oma mesinik, seega võib allikat usaldada. Kes soovib, see proovib! Jõudu!Ma arvan et maa mesi mingi taluniku käest on kõige õigem osta
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> mul veab et mu isa on ka talunik ja saab teiste käest tasuta ,”külatööde ” eest
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kunagi ledsime otse metsast mesilase pesa ,too mesi oli ikka hoopis teistsugune kui poemesi .Metsa mesi on poole tumedam ja seal on rohkem seda õietolmu.Ühesõnaga kasulikum.Existence
Memberhahha
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Kas on üldse võimalik kaks plaksu teha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>siis vast on kui lükkad keha võimalikult kõrgele maapinnast ,eks proovi järgi vaata kas õnnestub
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Existence
Memberma üritasin kaks plaksu korraga teha
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> siis kukkusin kah nöoli mahaAutorPostitused