Existence
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Existence
MemberEi taha küll su piparmündi tee vaimustust ära rikkuda ,kuid üks arst ütles mulle et meestel ei tasu piparmündi teed juua ,pidi tüsedaks ja uniseks tegema .
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Existence
MemberKartul
1 keskmise suurusega (keedetud)
159ksal
4gr proteiini
36gr süsivesikuid
0,2gr rasva
4gr kiudaineid
Keedetud kartul sisaldab rohkesti foolhapet, mis on vajalik lihaskasvuks, samuti kaaliumit (eeldades, et sööd kartulit koos koorega), mis aitab taastuda. Kartul on kergesti seeditav, seega eelista seda peale trenni.
Miks sa kartulit ei söö ?
Existence
MemberEi taha teist küll mõnitada ,aga mul oli suuri raskusi, et aru saada kas ta on poiss või tüdruk
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> nime järgi sain lõpuks aru
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tegelikult 14 aastaselt võib see hääl veel vabalt muutuda ,tean paljusi selliseid poisse kellel veel suht kõrge hääl sellise vanusega.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vähemalt oskab see Kristjan oma häält õigel ajal ära kasutada
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Existence
Memberendal kah mingid lillelised püksid olemas ,selle suve mood mingine .Eks nad ikka närvi aja jah ,mulle isiklikult ei meeldi lõngused
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> eriti mingite peenikeste jalgadega
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jõusaali õigust ei saa kellegilt ära võtta
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>olen ise ka selliseid jõusaalis kohanud ,suht narrid näevad välja
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Existence
MemberEks ma teadsin et nii on väga halb. Lihtsalt koguaeg mõtlesin et homme lähen jooksma jne. Tulemus oligi suvel 3 korda jooksu. Täna võtsin ennast kokku ja käisin ka jooksmas. Hakkas mingi hetk pistma, kuid mitte nii vara kui suvel. Jooksin edasi ja vahepeal kadus pistmine ära. Jooksu lõpus hakkas pistma jälle päris jubedalt. Kokku jooksin kuskil 3km. Ma arvan ma püüan käia 1x nädalas jooksmas ja 1x nädalas rataga sõitmas. Talvel ehk aitab suusatamine?Palju teie siis nädalas aeroobset teete?
Mina teen 4 korda nädalas aeroobset ( 60 minutit jooksu,igal korral)
Existence
MemberPaluks mulle kaa seda kava ,treenin 4x nädalas email : rainennok@mail.ee
Ette tänades
Existence
MemberIstuvad mehed saunas ja võtavad leili ,äkitselt tuleb sauna eesruumi naine :
naine : vabandage ega teil siin kuskil tikku pole ?
Mehed üheskoos: meil on siin kõik tikuga mehed
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Existence
MemberSelline värk, et mul kerge polster kõhul sellepärast peaks natuke jooksma.Käin 3x nädalas jõukas ja igakord jooksen 25min, kas on mõtekas enne või pärast trenni joosta? Sest peale jõusaali treeningut pole üldse enam viitsimist joosta, sellepärast eelistan enne jõu tegemist joosta 25min. Kas mingi vahe ka on, kas ennem või pärast joosta?
http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…mp;top=top.lime
Üsna kasulik tekst ,siit leiad oma küsimuse vastuse.
Existence
Memberhommikuti võiks ikka ühe kausi putru süüa
justnimelt ,hommikune söök on väga tähtis ,puder väga hea toiteväärtusega.Võiksid näiteks hommikul kohvi pudruga ,lõuna ajal praad ja mõni puuvili ja õhtul umbes kella 5 ajal poleks paha liha süüa ja siis ülejäänud aja keefiri .
Pole küll mingi tegija ,aga vb abiks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Existence
Memberpäevasel ajal ka palju vett.aga jah, esialgu jääks ainult lõunasöök.
ja õhtul keefir
kardan, et äkisti lähebki liiga karmiks, mõnda aega peaks aiks olema- vist???
ma arvan et peaksid sinna õhtu poole veel midagi sisse panema.Vb Rasvata kohupiim ,kala vms ?
Existence
MemberKas see nn “keefiridieet” liiga rangeks ei lähe ? Hommikul jood ainult kohvi ning ainuke toit ongi siis lõunane praad ? ülejäänud aja jood keefiri ?
Existence
MemberPea hakkab siis ringi käima ,kui olen VOODIS PIKALI ,praegu olen ju arvuti taga
Existence
MemberKuna mõnda aega tagasi päris palju spordiga (15a) tegeletud, siis on seda probleemi ennegi esinenud.Jõusaalis mingil ajahetkel ei tunne ennast enam päris hästi.
Pea nagu käiks ringi ja tunne on, et katus sõidab, nagu oleks vererõhk tõusnud vms.
tavaliselt sellisel hetkel olen harjutuste vahet pikendanud.
Erilist abi sellest ei ole olnud.
Mida valesti teen või mida peaksin muutma?
Mul kaa vahest katus sõidab ,aga millegipärast enne magamist kui lähen voodisse ,siis korraga hakkab pea ringi käima ja järjest hullemini ,kuni lõpuks vaibub äkitselt.
Existence
MemberSellises toredas saates nagu “Maahommik”
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> väideti, et üks astelpaju mari sisaldab sama palju C-vitamiini, kui keskmise suurusega apelsin.
Vitamiinisisalduse vähenemine marjade külmutamisel peaks olema aga üsna kaduvväike.
Astelpaju moos on päris hea maitsega ,neist saab ka mahla teha .Mina külmutan neid ,maitse ja vitamiinid ei kao kuhugi

Existence
MemberPõhivalguna kasuta ikka vadakuvalku ,on parema imendumisega . Sojavalku võiksid kasutada nt. enne magamaminekut
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>3 kuuga ei arene veel sa silmaga nähtavalt ,kõik tuleb raske ja pikka tööga

-
AutorPostitused