Existence
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Existence
MemberKortisoolist tean öelda :
Kui joosta igapäev madala intentsiivsusega(umbes 120-130 lööki minutis)peale intensiivset jõutreeningut ,
kuluvad vaevaga kasvatatud lihased või niigi tagasihoidlik lihasmass – selle põhjustajaks on kataboolne hormoon kortisool, mida hakkab rohkem kui tavatingimustes tootma organism, mida õnnistatakse liigse aeroobse mahuga!!!
Mina ei soovitaks peale jõusaali joosta !! muudab ainevahetuse äärmiselt ökonoomseks, mille tulemusena muutub keha efektiivseks rasvade salvestajaks ülejäänud tundidel ööpäevas- täpselt niisamuti, nagu raskustega treenides lammutatakse lihast, mis puhkuse ajal uuesti üles ehitatakse (parimal juhul küllaga), kulutatakse kerge aeroobse treeningu ajal rasva,mis hiljem uuesti sünteesitakse (soodsatel tingimustel küllaga);
Existence
MemberKui vana sa oled ?
Existence
Membermhh sry et ma nii loll olen aga kuidas seljaragistamine rinnast valu ära võtab ?närvivalu võib tulla selgroost,mina käisin nõelravil siis ragistati selga
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kohe kuidagi kergem tunne tuli.Rinnus on endalgi valu olnud ,aga kadus lihtsalt ära
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Existence
MemberNjah ega võistlustel ma ei käigi lihtsalt enda jaoks treenin.Miks siis võistlustel ei käi ,kui sul nii palju jõudu ?
Mina kasutaks küll sellist jõudu niipalju kui võimalik ….
Existence
MemberPole hullu mul sõber saab 18 varsti ,on 168 cm pikks ja 55 kg.Küll sa kasvad veel
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Existence
Membermisasja ? kuidas saavad ribid asetseda keset kõhtu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ?Existence
Membernatuke mõlemat ma arvan
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ei tea palju selline jurakas kaaluda võiks ,ustega oleks tal raskusi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Õnneks pole selliseid hävitajaid veel olemas
Memberhuvitav probleem sel juhul…söögisedeliga on nii palju korras, et õhtul midagi raskesti seeditavat ei ole. ma ei taha ka hästi uskuda, et see fat burnerist on..
igatahes see olukord sul just väga normaalne ei ole…
äkki proovid mõnda aega, kui sa ei sööks happelisi toiduaineid… näiteks õunad, tsitsusviljad, tsitrusviljadest mahlad, keefiir… ja muidugi kohvi ka ära jätta.
selge ,tänud vastuste eest !
Existence
MemberLugesin selle läbi just enne ,aga ei leidnud piisavalt informatsiooni.

Liinule ütleks niipalju et peale söömist pikali ei viska.Söön iga kolme tunni tagant :
Hommikuti:
Kauss putru ja piim ,või siis täisteraleib+juust,vorst,liha
Hommikuti joon vahest kohvi või jogurtit.
Lõuna:
Koolisööklas
Peale trenni (16.00-18.00)
Puuvilju,juurvilju,kala,liha
Peale joon mahla,keefiri või piima.
Õhtul (20.00-21-00)
Roheline tee +mesi,kõrvale näksin veel pähkleid ,rosinaid ja kuivatatud banaanilõike
Põhilised toidud said kirja ,aga tavaliselt ma muudan oma söögikava ,sellepärast ei saanudki kõik täpselt kirja

Existence
MemberJuba pikemat aega on söögitorus kõrvetanud ,peaaegu igapäev.Kas võib see tekkida rasvapõletaja “fat burneri” tarbimisest?
Soovitage ka toite mis seda tunnet leevendaks.
Ette tänades !!
Existence
MemberMul oli mitmeid aastaid küünte peal valged laigud.Siis hakkasin igapäev piimatooteid sööma ,ja siiamaani pole ühtegi laiku enam
Existence
Membermul aitas see kui hommikuti ja lõuna ajal piirasin magusa söömist ,vähem süsivesikuid rohkem valku ja rasva.Võib öelda et see on isegi süsivesiku dieet ,aga peale treeningut õhtul söön süsivesikuid korralikult .
Mulle see aitas ,igaljuhul !
Existence
MemberTekkis siis omakorda küsimus ,kumba siis raskem tagasi vormi on saada ? Pekist või väljaveninud magu ?
Existence
MemberUuringud on aga näidanud, et toit, milles puuduvad süsivesikud, soodustab endogeensete rasvade intensiivset oksüdatsiooni, mille tagajärjel organismi kuhjuvad mürgised ketokehad. Vere pH langeb, tekib atsidoos ja edasi hapnikuvaegus. Süsivesikute puudus tingib ka lihasvalkude kasutamist energia tootmiseks.
Existence
Memberminul pole küll kartuli vastu midagi ,põhiline toit…..
AutorPostitused