Existence
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Existence
MemberTomat :
Keskmiselt sisaldavad küpsed tomatid vett 94%, süsivesikuid 2,9%, valku 0,8%, rasva 0,4%, kiudaineid 0,8%, mineraalaineid 0,6%.
Et tomat sisaldab ohtralt vett, annab ta vähe kaloreid: 100 g tomatit sisaldab vaid paarkümmend kcal. Peamiseks energaiaallikaks on tomatis suhkrud (glükoos ja fruktoos) ja orgaanilised happed (sidrunhape, õunhape).
Viljadele annavad värvuse pigmendid lükopeen ja beetakaroteen; viljade kontsentreerimisel valmistatud toodetes kasulike pigmentide sisaldus suureneb.
Tomatis on rohkelt ka vitamiine (B–rühma vitamiinid, C–, E– ja K–vitamiinid) ja mikroelemente (vask, raud, jood, fluor ja tsink). Mineraalelementidest on tomatis palju kaaliumi ja vähe naatriumi.
Tomati rohelised osad sisaldavad mitmeid mürgiseid alkaloide, millest tuntumad on solaniin ja tomatiin.
Kurk:
Toite- ja energeetilise väärtuse poolest jääb kurk maha enamikust teistest köögiviljadest, kuid on väga kõrge dieetilise väärtusega ja hästi maitsev. Tehnilise küpsuse järgus on kurgi vili väga veerikas ja sisaldab vaid 4 – 5% kuivainet. Ka vitamiine sisaldab kurk vähe. C-vitamiini, samuti karotiini leidub peamiselt koores. Vähesel määral sisaldab kurk ka B-grupi ja PP-vitamiini.
Existence
MemberPäris korralik toitumiskava ,aga et üks ja sama ära ei tüütaks võiksid ,toitaineid aeg-ajalt vahetada ,näiteks 4-vilja pudru asemel müslit süüa ,kana/loomaliha prae kõrvalt võiks ka kala süüa ,banaani asemel mustsõstraid (palju c-vitamiini ja väärtuslik süsivesik) vms puuvilja .Pähklid võiksid kuhugi söögikorda paigutada.Kõrvale oleks hea keefir,piim,hea oleks kodune õunamahl vms . Vahetevahel võiks küüslauku,pärmi,nõgest,astelpaju süüa
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> nagu Mr.Mesi 
Parandage kui eksisin millegagi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Existence
MemberSuured lihased vaid koormaksid pikamaajooksjat ,mida suurem mass seda rohkem kulub energiat.
Kui tegeled pikamaajooksuga tasub rohkem süsivesikuid süüa ja vähem valku.
Existence
Member..aga mille järgi ma selle treeneri valima peaks?võta mõni tuntum treener :roll:N: Fred Antson oleks minuarust hea valik
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Existence
Memberkõige lihtsam on endale siit samalt leheküljelt toitumiskava tellida ,kui ise kuidagi ei oska
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Existence
MemberTervist mul, on niisugune küsimus, kas suitsetamine kahjustab mulle ( lihast kasvatamist) ??????Existence
MemberKui palju seda tohib korraga võtta. 3-5 lehte? Ja kui tihti võib tarbida?väga palju ei tasuks võtta igatahes !! Ma ei tea kas see on õige ,aga olen kuulnud ,et suures koguses tarbimine võib pildi tasku visata
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Existence
Memberrammstein,metallica ,korn ,disturbed – ühesõnaga rasket rocki
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Existence
MemberAga 17a kasvav organism võib intensiivselt jõusaalis trenni teha? Selja arst ütles, et selja trenn võib kasvu kinni panna.see küll rõõmustav uudis pole
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ise olen 15a ja treenin selga päris intentsiivselt ,et siis kasvuga tuleb probleeme ? Venitan muidu korralikult
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Existence
Memberno vot ,järjekordne näide et maailmas on palju inimesi kes ei tea toitumisest mitte tuhkagi.
Minuarust võiks toitumisest rohkem rääkida,näiteks koolides bioloogia tundides.
Existence
MemberPäris pikk
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>surfa ringi erinevates fitnessi foorumites ,kava võiksid võtta siit :
http://www.fitness.ee/main.php?main=toorii…mp;bot=bot.lime
selle sarnaseid küsimusi on siin foorumis juba päris palju
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja ma arvan et ka teised selle foorumi külastajad ei viitsi ühte ja sama juttu koguaeg korrata.Existence
MemberEt, kui hakkan selle algajate kavajärgi tegema, siis mingi ajapärast on ikka tulemust ka näha, just eriti nende piirkondade juures ?anaeroobne + aeroobne + õige toitumine ! Magamine kah tähtis ! Eks loe neid foorumeid nii palju kui saad ,kõik on kord niimoodi alustanud .Minuarust ühed väga head artiklid on :
http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…mp;top=top.lime
http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=3105
Edu treeningutel
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> !!Existence
MemberMinul hakkasid siis värisema kui organism sai vähe süsivesikuid ,lihased olid glükoosist tühjad.
“Kri5tjan” võiksid proovida mõni aeg rohkem süsiveiskuid tarbida ja vaadata kuida mõjub ,midagi halba see ju ei tee
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Existence
Memberah mis te jamate.. apteek ja apteek. Keefir !! jube hästi mõjub, neutraliseerib nagu naksti…Eesti keefir on üldse üks imeline toiduaine.. on siis kõrvetised, kõhuvaevad või pohmakas.. kõiki leevendab ja krt hästi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaaa seda küll ,keefiri joon ise iga päev ,aga see on vaid ajutiselt leevendanud kõrvetust .Ma soovin ikkagi oma magu korda saada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> mitte eluaeg keefiri peale loota
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Muideks hapukoor leevendab kaa väga hästi
MemberMul ka tihti kõrvetab (maos). pole veel raatsinud minna voolikut neelama arsti juurde, aga nii palju olen tähele pannud, et tühja kõhu peale happelisi asju süüa ei saa. hommikul ntx kohe greibi ära sööks, siis sureks vist valusse. aga kui kõht on muud kraami täis, siis käib küll. mao ülehappesus ma eeldan. ise joon suht tühja kõhu peale ka fatburnerit. sellest pole veel kõhuvalu saanud.ajutiselt vb söögisooda vesilahust juua, kui maos kõrvetab. või kui see kõrist maitse tõttu alla ei lähe, siis käsimüügiravimit rennie, mis on maitsestatud ja tabletiks pressitud söögisooda. aga kui asi jätkub, siis ikka asjatundjate juurde!
head paranemist!
Tänan soovituste eest ,kuid sain juba abi “kluxist” ja aitas ka ingver
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused