Existence
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Existence
MemberMul sama probleem põlvedega,ragisevad ja on valusad kui kükke teha.Kui kasvõi natuke põlv ära lüüa annab ikka päris valusalt tunda .Kui kaua aega istuda ja jalgu mitte sirutada, hakkavad põlved väikest pidevat valu tekitama
Existence
MemberMina söön keedetud muna niivisi , et määrin sinna võid peale ja siis raputan või peale väheke soola.Minuarust väga maitsev…..
Existence
MemberPalju jõudu ja tervist selleks aastaks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Existence
MemberKunagi pole hilja alustada tervislike eluviisidega
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Toitumiskava maksab 350 kr , kui tahad rasva põletada siis ainult jõusaalist ei piisa,tuleb hakkata tegema aeroobset.
Existence
MemberEi peagi toitumist nii rangelt paika panema ,kui sa pole professionaalne treenija.
Sa teed oma kõhulihastele juba sellega heateo ,kui sa teatud toite väldid,näiteks hamburgerid,friikartulid,krõpsud,coca,majonees ning magusaga ei tasuks liiale minna.
Kui siin foorumis natuke ringi sirvida ,siis peaksid saama toitumise põhitõed teada.
Jõudu tööle
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Existence
MemberValgurikast jõulurooga ja rõõmsaid jõule
Existence
MemberPuhkus midagi halba küll ei tee ,mõnes kavas on see isegi rõhutatud ,näiteks HST:
TAASTUMINE
Tähtis roll HST puhul on taastumisel, mida antud kontekstis nimetatakse ka ´strategic deconditioning` ning mis toimub iga kuue või kaheksa nädala tagant, olenedes sellest, kui väsinuna end tunned.
Strategic deconditioning tähendab lihtsustatult 9-12 päeva kestavat treeningpuhkust. HST rõhutab, et see ajaperiood ei tähenda üksnes puhkust ja taastumist, kuna taastumine toimub arvatavasti juba esimese seitsme päevaga. Lisapäevade eesmärgiks on panna lihaseid uskuma, et toimub pikemat sorti puhkeperiood. HST väidab, et just siis on tingimused lihaskasvuks kõige soodsamad.
Existence
MemberNiisiis tahaks osta endale crosstraineri( edaspidi CT.), hind võiks jääda 5000-6000kr sees, kasutaks seda jõutreeningu kõrvale, et lisada kardiot, kehakaalu reguleerimiseks jms. Kuid kunas see trenazöör on mulle nö. tundmatu, siis on mul paar küsimust ja ootaks ka kommentaare ja vastata võiks need, kes neist midagi teavad(eksperdid
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ) või kellel on omad kogemused. Natuke enda andmeid, võibolla on vaja: kaal 72kg, pikkus: 176cm.
1. Esiteks, soovitage kvaliteetseid crosstrainereid tootavaid firmasid(Kettler? jne.); usaldusväärseid ja parimat(kvaliteetset, kuid võimalikult odavalt) hinda pakkuvaid edasimüüjaid Eestis.
2. Mis peaks CT.-il kindlasti olema ja mis on üleliigne(veepudelihoidja, kella näit jne.)?
3. Jagage kogemusi, kuidas on nendega treenida(ise pole CT.-l treeninud), kas on ebamugav vms.
4. Kui vastupidavad nad on ja kas sellise summa eest saab ültse midagi asjalikku(kes on ostnud sama raha või vähema eest, siis kuidas asi töötab, kuidas rahul olete jms.)?
5. Kui täpselt odavamad CT.-d näitavad kalorikulu, pulsisagedust, kiirust, jne. ja millises hinnaklassis saab juba rahuldavaid tulemusi?
6. Kui osta CT. siis kui palju peaks seal olema raskus leveleid, et sellega saaks ikka aastaid korraliku koormusega treenida, et koormusest väheks ei jääks ja kas levelite koormus on seotud hooratta raskusega?
7. Kui pikk peaks olema, et treenimine CT.-l ei oleks halb/ebamugav jne. või on pikkus ebaoluline ja masinat saab vastavalt pikkusele kuidagi reguleerida(ise olen 176cm)? ->Mis pikkuste vahemikus saavad inimesed normaalselt treenida CT.-l?
8. Rohkem hetkel küsimusi pähe enam ei tulnud, aga lisage kindlasti juurde seda, mida ma ei küsinud, kuid Teie arvates on tähtis teada…
Selliseid kommentaare mitte lisada, et otsi ise või miks ise ei uuri, sest olen uurinud küll(ka siin foorumis, kuid ei saanud piisavalt infot).
Aitäh, neile, kes vastavad.
Pool aastat tagasi ostsin “Kettler crosstrainer 200” , hind oli 5000 kr.
Muidu kõik hea ,aga üks probleem oli see et põlved hakkasid peale treeningut valutama ja olid mitu päeva kanged.Sama juttu rääkis mu naaber kellel kah crosstrainer.
Võibolla viga on minus , paar aastat juba põlvedega probleeme olnud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Existence
MemberMina arvan et ennem juua kohvi kui energiajooki.Need energiajoogid on ikka täielikud terviserikkujad.
Omast kogemusest : kunagi jõin purgi mingit energiajooki,peale seda hakkas süda väga rõvedalt torkima ja liigutades tegi valu.Õnneks see möödus u.20 minuti pärast.
Existence
MemberKahtlen et valgust üledoosi võib saada
Existence
MemberSee oli nii veenev, kui ta seda ütles, endal suu hamburgerit täis
See oli jah selgelt näha mida ta nöost sisse ajas,samamoodi tema vanemad
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>burgerid,rasvane grill-liha, pitsa ja väga palju muud rämpstoitu.
Eriti nahaalne oli see kui poiss pidas dieeti ja isa sõi seal samas kõrval rasvast ,kaloririkast toitu.
Pole siis ime ,kui juba vanemad halba eeskuju annavad…..
Existence
MemberSee 15-aastane inglane väitis et ta on kõik võimaliku teinud aga kaal ei alane! Kui tõsiselt ta ikkagi toitumisse ja trenni suhtus ? Enne operatsiooni oli ta vedeliku dieedil (kuu aega oli ,kui ma ei eksi) ja juba kaotas 10 kilo, kuigi arst ütles et üle 9 kilo pole võimalik
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Muidugi aitas see operatsioon ,aga ilma oleks ka seda suutnud,mitte just nii kiiresti aga vähemalt loomulikul viisil.
Existence
MemberKui tahad lihaseid paremini nähtavale ,siis võiksid reljeefi kava järgi treenida.Kindlasti toitumine paika ja aeroobne trenn graafikusse,nagu juba mainiti .
Existence
Memberpõhimõtteliselt küll- jooksed ,viskad ,vehid,hüppad….
Existence
MemberTegin täiskükki, 3×12 ja nüüd on 3 päeva pärast seda 1 põlveliiges valutanud. Mida soovitate edasi teha ?sama siin , mul kah peale kükki põlved õhtul valutavad , kas tuleks midagi muuta või see harjutus ültse kavast välja jätta ?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused