Existence
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Existence
MemberTere,Üks toitumisalane küsimus. Oskab keegi soovitada mõnda massilisajat, mis lisaks lisaks jõudsalt pekki? Olen väga kiire ainevahetusega, söön oma väikse kasvu poolest suhteliselt palju, aga pekki (fat) ei tule kuskiltotsast. Aga tahaks
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Olen proovinud süüa 4-5x päevas suuri praade + magustoit, mis poole aastaga lõpuks ka mõnekilose pekilisandumise annab, kuid see kaob väga kiiresti – piisab korra talvel palaviku jääda nädalaks ja kõik kadunud. Olen paar korda mõõta lasknud ning % on mingi 2% või alla. Kuna ma enam ei jaksa lihtsalt füüsiliselt nii palju süüa siis heameelega asendaks 2-3 lisasöögikorda mõne koksiga, aga oleks siis vaja et lisanduks pigem pekk kui lihasmass. Magusat süüa ja õlut juua massilistes kogustes ei kannata. Teab keegi mõnda pekimassilisajat soovitada?
“>Tohohh sellist asja pole varem näind ,
mine külasta macdonaldit regulaarselt siis peaks küll massi tulema
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga tervise eest ma siis ei vastuta !Existence
MemberVõib sellisest asjast kasu ka olla?
Täna proovisin, kõht andis tunda pärast
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No proovisin täitsa järele, väga hästi mõjus .Kõhulihased olid järgmine päev isegi valusad .Kindlasti hakkan neid harjutusi ka edaspidi tegema.
Existence
MemberSiin siis paar huvitavamat salvestust :
Existence
MemberEndal olnud sama mure. Mul aga magneesiumitabletid aitasid.Tüüpiliseks magneesiumi vaeguse tunnuseks on säärelihaste krambid.Jah see võib olla tingitud mageneesiumi puudusest,endal olid kah pidevad säärelihaste krambid ,nagu Mg tablette hakkasin võtma ,nii kadusid ka krambid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Existence
Memberühinen teiega
MemberAinuke asi milleks coca kõlbab on pealekaks. Nii , et ise tarbin seda vääga harva , ei maitse vapsje
M.M sul kõht valutama ei hakka juba ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Täpselt,muul otstarbel ei kasuta ,ja ei hakkagi kasutama

Existence
MemberE-dest rääkides… Tahaks teada, millised neist kui kahjulikud on jne. Otsingusse “e-d” panemisest ei aita. Keegi aitaks otsida või vastaks siin, kui kahjulik mingi number on?Siin on ülevaade kemikaalidest, mis meie toidus leiduvad ning mis võivad haigusi põhjustada.
Tartrasiin
Mis see on? Kollane toiduvärv, mida valmistatakse naftast. Seda kasutatakse mitmetes magustoitudes nagu tordid, koogid, puuviljapudingid ja kastmed. Munavabrikutes lisatakse munadele tartrasiini, et munakollaste värv oleks intensiivsem.
Riskid: põhjustab allergilisi reaktsioone, eriti nende hulgas, kes on allergilised aspiriinile. Samuti põhjustab nahaallergiaid ja hingamisprobleeme. Võib vastuvõtlikes lastes esile kutsuda hüperaktiivsust…….
Loe edasi : http://foorum.usk.ee/index.php?board=1&…mp;threadid=816
Existence
MemberMina olen ka seda kuulnud,ainult,et hamba asemel oli nael
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>TOHOHH kui ta isegi naela läbi pureb siis ma keelaks küll selle joogi ära ,kui see vaid minu teha oleks.
Aga eriti ei tahaks uskuda seda
peab ise järele proovimaExistence
MemberKui see just õige jutt on siis : Kalla coca -cola klaasi ja pane sinna sisse näiteks hammas ,hommikuks seda enam pole. (ise pole proovind aga sõber kunagi proovis )
veebruar 27, 2008 at 3:17 p.l. in reply to: TEGIJATE TREENING: Katariina Takkinen – rind ja biitseps #142853Existence
MemberKeegi oskab öelda, mis on laulu nimi selles videos?Esimene laul on metallica-fuel
Existence
MemberPõhimõtteliselt ongi kaks asja rasvapõletuseks : aeroobne ja õige toitumine .
Aeroobse koha pealt soovitaks jooksmist,ujumist ,jalgratast ,sõudeergomeetrit jms.
Toitumises ,kui Fred Antsoni artikli läbi oled lugend siis saad niigi aru,et süsivesikuid peab mõõdukalt tarbima.
Edu sulle minupoolt
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 26, 2008 at 4:22 p.l. in reply to: TEGIJATE TREENING: Katariina Takkinen – rind ja biitseps #142639Existence
MemberEi teagi, mis sellest värgist saanud on. Aga iseenesest oleks hea idee võtta mõne tuntud treeneri “lootusetu” õpilane (näiteks üks naine ja üks mees) ja hakata iga kuu näiteks jälgima inimese arengut fotoseeriate näol. Või mis arvate … oleks asjal jumet?Jokeril on minuarust väga huvitav idee ,see vajaks ainult teostamist.
Existence
MemberBlind jõi vist valgusheigi asemel midagi kangemat
MemberUSKUMATU
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kuidas????? 
Tahtejõud !!