Eelnevalt olen käinud nii bodypump trennis kui jõusaalis kuid kahjuks on jah pikem treeningpaus sees ning alustangi nii-öelda algusest. Eks treeningute katkemine ning toitumise käest laskmine on ka põhjuseks, miks mu kehakaal pea 20 kg on tõusnud. Oma roll võis olla ka depressioonil ja pikal AD kuuril. Kuid ma ei pea õigeks ravimeid tegelikult kehakaalu tõusus süüdistada. Eks see ikka pigem enda laiskus oli !!!
Koormustesti tegemine ning aeroobse lisamine jõutreeningutele on väga hea mõte. Ma tegelikult ei arva, et algajate kava liialt raske oleks, kuid parem jah tasapidi organismi koormusega taas harjutada.
Kindlasti võiks kaloraaži langetada kui kaal üldse enam ei lange. Kuid ei plaani langetada kaloraaži väga madalale. Olen kunagi gümaasiumis oma lollusest toitunud ka 1200-1400 päevase kaloraažiga ja langetanud kaalu, kuid ega see hästi ei lõppenud. Kaua ju sellise piiramisega vastu ei pea, ning kaotatud kilod on varsti tagasi. Pigem tahaksin kujundada tervislikku eluviisi kui laskuda äärmustesse.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>