eurovisa
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
august 10, 2011 at 10:49 e.l. in reply to: Peavalu trenni ja pingutuse ajal või järel, pingepeavalu #309996
eurovisa
MemberSoojendust ikka teed? Mul oli kodustreenimisel ka niimoodi ,et tuli valu sisse ja nii aga jõusaalis õige soojendusj a venitused jms siis pole valu enam tekkinud.
eurovisa
MemberMiks pähkleid ja puuvilju ei söö? :SPähklid – allergia
Õun, pirn jms allergia , ainult mida ma söön ongi vist nektariin , banaan, virsik ,
eurovisa
MemberKasutan banaani-šokolaadi maitselist, mis läheb šeikerisse koos 400ml kraaniveega ja ei ole lahustumisega mingeid probleeme
“>reaalselt mul ei läinud ükski kord see alla veegA:D ainult piimaga:p
eurovisa
Member.
eurovisa
MemberTänud
eurovisa
MemberMa loodan ,et õigesse kohta tehtud..
Millest võib tulla kraksumine ? (mul selg kraksub kõhulihaseid tehes, esimesed paarkuud ei olnud aga nüüd järsku tuli kui olin 3kuud käinud juba.)
Mis aine puudus võib olla?
Äkki peaks mingeid vitamiine hakkama võtma, et kaoks ära ?
(Vanust 18)
Kuulnud olen mingisest Glükoosamiinist ja Ultragelist …
eurovisa
MemberAga igatahes Mass Whey on igati korralik ?
Mamõtlesin ainult maitsete prst ,et mis võib hea olla.. ma ei taha väga magusat (eilähe alla)
HERA80 banaani-sokolaadi oli vägagi hea aga maasika oma oli kohutav lihtsalt:D
eurovisa
MemberParim variant sinu puhul on minu arvamuse kohaselt see, et saa leiaks haritud, teadmiste ja kogemustega spetsialisti, kellega koos saaksite anlüüsida toitumist ning vastavalt vajadusele panna paika, milliseid toidulisandeid üldse vaja oleks.Aga kellega võiks nagu konsulteerida? Neti kaudu on ilmselgelt mõttetu minu silmis.
Tartupiires ?
Artic?
Planetsport ?
eurovisa
MemberBCAA on üks väga hea lisand. Kindlasti saab temast kasu igaüks. Mitte ainult spotlased.Mis puutub Proteiini siis minu meelest on see kindlasti kasulikum kui lihtsalt Massikat võtta. Kuna neis on valku vähevõitu ning kokkuvõttes võid tõesti juba ise veidi Dekstroosi (viinamarjasuhkrut) sheiki lisada.
See, et sul kaalu 6 kuuga on 6kg tulnud on täiesti ok. Kiiret pole kuhugi. Aeglane ja kontrollitud kaalutõus ongi see, mis tavaliselt kõige kasulikum. Kuna nii on lootust, et enamik lisandunud kaalust on puhas lihas, mis ju kokkuvõttes eesmärk ongi. Massilijatega võid komistada selle otsa, et saad lõpuks kaalu juurde küll, aga muutud lihtsalt pekiseks.
See mass.fi oma on täiesti ok. Sisaldab okeilt valke ning ka glutamiini ning lisakoguseid BCAA-d. Seega kindlasti effektiivsem kui tühipaljas Hera80 või mingi suvaline massilisaja.
Lisa veidi viinamarjasuhkrut hulka süsikute tarvis ning hea sheik olemas. Enne trenni tee piimaga ning peale trenni veega. Kui muu toitumine ja trenn korras, siis saab head arengut kindlasti olema.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hetkel kui ma vaatan keha siis kõht on isegi väiksemaks läinud (vb pole väiksemaks vaid kõhulihased hoiavad lihtsalt vormis)
Igaltpoolt on näha ,et on midagi juurde tulnud.
Esmalt ehmataski glutamiin ja BCAA-d ära, sest ei tea mitte kui midagi selle kohta:D.
Aga ma arvan ,et ma tellin siis selle mass whey ära. Korralik 4kilone.
JA Kui piimaga teen siis ma ei pane süsikuid?
Üksküsimus kreatiini kohta, et kuna seda tavaliselt kasutama hakatakse, kas pärast 1 aastat staazi ?
eurovisa
MemberAitäh, pole keerulist midagi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>eurovisa
Memberaga pm kui lihasmassi tahan suurendada siis suuremad raskused???
4-6 korda ?
eurovisa
Member11.45 = Kartulid + snitsel(korralik) + salat14.00 Trenn
16.00 Hera80 sisse // Trenni lõpp
17.30 MAKARONID + kanafilee
hetkel söökide vahe lihtsalt väga pikk. võib ka banaani või siis pulbrit.
ise söön tund enne trenni korralikult. pärast trenni kohe pulber, kus süsikad, valgud jne.
45 min hiljem siis kodus korralik eine.
ise arvan, et sööd liiga vähe. enne magama minekut pigem kodujuustu või kohupiima.
No nüüd on võimalik süüa enne trenni kohe, sest suvevaheaeg.. aga kooliajal polnud võimalik .
eurovisa
Member16.00 Hera80 sisse // Trenni lõpp17.30 MAKARONID + kanafilee
minule tundub see vahe liiga pikk… pärast trenni võiks ka kiiresti imenduvaid süsikaid süüa….
Kui lühike see vahe peaks olema ? 30-60min.. ?
Mida kiiresti imenduvate süsikate all mõtled? Banaani or smth ?
Pähkleid/Õuna/Pirni mai saa süüa.. <-- Allergia.
Nii palju kui ma lugenud siis õhtul ei soovitaks puuvilju süüa ?
eurovisa
MemberOmajagu leidub selliseid spetsialiste. “Ma olen juba 4 kuud jõusaalis käinud, mul on tehnika viimasepeal”. Mõni mees käib 10 aastat jõusaalis regulaarselt ja siis ka veel tunnistab, et üks või teine asi vajab veel viimistlemist. Tasub mõelda selle peale..
no tunnistan ,et mõni harjutus siiski vajab viimistlemist. Erinevate harjutuste puhul on kõik õpetatud mulle , kes on käinud ikka aastaid.. eks neil ka vaja midagi viimistleda
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.No ma olen küll 4 kuud käinud järjest jõusaalis.. Enne seda käisin ka vaheldumisi suht tihti
eurovisa
MemberOkei see negatiivne faas tundub väga hea mõte.. eitulnud isegi endal pähe kohe. Tehnikat ma tajun vägagi hästi..
AutorPostitused