Etsiga
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
aprill 6, 2012 at 8:24 e.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #297425
Etsiga
Member6,4
märts 11, 2012 at 7:00 e.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #175042Etsiga
MemberEile treenisin siis vahelduseks jälle Spartas. Peab tunnistama, et soojendus sujus vaevaliselt ja pidin ennast jälle kuidagi sundima, kuid peale 3,5 km jooksu läks nagu enesetunne paremaks ja otsustasin minna vaatama, mis seal jõutõstjad ja tõstjad askeldavad. Sparta on selles mõttes hea saal ,et seal on selge töö õhkkond, isegi kui endal minekut ei ole vaatad teisi ja trenniisu tuleb jälle peale….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Realis on ka see olemas, kuid õhtuti ei ole alati põhimehi korraga kohal, seevastu Spartas on alati keegi kohapeal. Nii siis mõtlesin, et alustan vahelduseks jõutõmbest, teen pikemaid seeriaid, et mitte suure raskusega kangutama hakata. Samal ajal askeldas tõstepõrandal jõutõstja Taavi Pehme ja pakkusin välja koos tõmmet teha.Alustasin siis 120kg/10, 140/10, 160/8 kõik ilma vöö ja pealthaardega ilma paelteta, siis 180/10 vahelduvhaardega ja kuna see ei tundunud üldse raske, mõtlesin et juurde ei pane aga teen sama raskusega veel ühe pika seeria, nii tuli viimases 180kg/12 kordust kitsa haardega kõik tõmmatud. Olin tegelikult positiivselt üllatunud, sest kuu aega ei ole rasket kükki teinud ja ka tõmmet. See ei ole mingi rekord, kuid vaataes et hommikul oli kehakaal 90,1 kilo siis 2 oma keharaskust 12 kordust varuga tõmmata ei ole paha, usun et hetkel on 15 kordust sama raskusega sees. Eks ma paari nädala pärast proovin sama 190 -ga see oleks siis 2 nädalat enne kulturismivõistlusi.
Pelae tõmmet soovis Hr. Pehme (kes tegelikult on päris kõva mees…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ) viia ennast kurssi kulturismitreenigu peensustega ja nii tegi minuga kaasa järgnevad seljaharjutused ja biitsepsi. Tegime nii ülatõmbeid vabaraskusega, alatõmbeid plokiga, ülatõmbeid plokki kitsa haardega ja traktorit. Lisaks uutel kinisiomasinatel õlatagaosa – seal on seda hea teha ja trapetsit smithil kang seljataga, parimal katsel 190kg/8. Peale seda biitsepsit, siis juba rohkem isoleeritud harjutusi ja suur oli Taavi imestus, kuidas väikese raskusega on võimalik lihas maksimaalset ära kurnata. Igal juhul minule andis ühistreening kõvasti jõudu ja loodan ,et ka edaspidi kellegiga õnnestub koos trenni teha vahelduseks. Tänud Taavi.Peale seda veel kõhtu ja jooksu – kokku siis 7km, nii et kokkuvõttes korralik trenn. Täna puhkan trennist, lähen küll Revalisse, Natalia uut vabakava vaatama, kohele peaks tulema ka Viesturs Janson ja Kaie Kõrb, kes aitavad uue kava goreograafia paika panna. Loodame, et tuleb vähemalt sama hea kui eelmine kava oli, mis mida maailmas väga kõrgelt hinnati. Hilisõhtul veel Saku Suurhalli vene estraaditähe Juri Antonovi kontserdile – seega puhkepäeval tuleb ka vaim korraks kulturismist eemale viia….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ilusat nädalavahetust ja ärge siis ka trennile selga pöörake…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kellegagi koos trenni teha on ikkagi hoopis teine tera küll. Oota palun veel ca kolm nädalat ja saad omale kolmeks nädalaks pideva treeningpartneri
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> siis saad paugutada nii, et kapsas ninast väljas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 13, 2012 at 3:33 e.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #215244Etsiga
MemberKust selline nimi küll? Internetist sellise nimega harjutuse kohta vasteid pole, kuid olen seda kohanud küll. Mis selle levinum nimi olla võiks?
Mina olen kuulud, et inglise keeles inimesed nimetavad seda haamriks. Eks siin ole ka oma loogika
detsember 9, 2011 at 3:05 e.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #297660Etsiga
MemberSiinkohal ma ei nõustuks. Nii palju kui ma “rahva” arvamust tean, siis neid(kes selle alaga kokku ei puutu ehk siis enamus) kohe kindlasti need suured kollid ei sümpatiseeri ning veel vähem tahetakse nende taolisteks saada. Pigem on just klassikute välimus eeskujuna motiveerivam, sest siis see ei tundu nõnda kauge siht ning seeläbi tundub ka saavutatavam. Mina olen täheldanud (pigem) tendentsi, et “rahvas” hoiab pigem kolli-eeskuju tõttu toidulisanditest eemale, sest tegelikult pole see midagi sellist, keda neile vaadata meeldiks ja veel vähem kelleks saada tahaksid.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Täielikult toetan Sind htilga. Olen samuti kuulnud paljudelt just täpselt samasugust seisukohta, sealhulgas ka oma lähedastelt. Suurte kollide kohta öeldakse lihtsalt: “Liig, mis liig ning väga kole kohe”. Seega tundub, et vanasõna peab paikka “Liiga hää põle ka hää”
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 21, 2011 at 3:01 e.l. in reply to: IFBB World Classic 2011: Eesti mäekõrgune võit kinnitatud! #300349Etsiga
MemberÕnnitlen kõiki sportlasi kogu südamest, väga tublid olete, eranditult KÕIK!!! Eestlane on tõesti olla uhke ja hää. Tänud teile ka suurepärase vaatamängu eest. Kuigi mai ise seda siit 5000km kauguselt hästi ei näinud, olid minu silmad ja hing (perekonna liikmete näol) saalis teile kaasa elamas. Suurt uhkus saab ka tunda organisaatorite eest, kes on samuti suure tänu ära teeninud.
Jätkuvat motivatsiooni ja edu teile kõigile ka edaspidiseks!!!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 23, 2011 at 5:39 e.l. in reply to: Põhjamaade MV 2011 üks parimaid naiste vabakavasid! Vaadake! #318618Etsiga
Memberoktoober 16, 2011 at 4:59 p.l. in reply to: IFBB Women’s World Championships 2011 – selgusid dopingutulemused #317885Etsiga
MemberSuurepärane tulemus!!! Väga tublid! Õnnitlused teile kõigile siit Afghaanist
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 8, 2010 at 7:18 e.l. in reply to: BB MEN WORLD CC 2010, BAKU -tulemused peale dopingukontrolle! #281751Etsiga
MemberSaabusime bankentilt õige varsti juba väljalennule. Lõppkoht 10 koht 27 mehe konkurentsis pole paha. Kuna õnnestus jälgida ka järgmisi kategooriaid, siis võin öelda, et kas oled 5 või 10 seal erilist vahet ei ole. Suht kiirelt või kolmiku paika panna, kuid edasine on puhas loterii….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Olen ise rahul, est olin sisuliselt esi kolmandikus sees, seega 6 kord tulla MM 10 sekka kulturismis – tehke järele….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> tegin hulgaliselt ka pilte nii võistlustelt lava tagant ,eest kui ka banketilt, seega loodan varsti välja panna. Jõuan eestisse 11.10 Moskva lennuga.Minu õnnitlused Sulle Ott!!!
Väga võimsa töö oled Sa ära teinud igal juhul, siit ka vastav tulemus. Sellise konkurentsi juures tuua Eesti lipp 10. kohale on juba väärtus omaette. Tubli, ülikõva!!!
Etsiga
MemberÜli vägev!!! Õnnitlen kõiki osalejaid! Olen Eestist kaugel ja uhkustan eestlaste tulemustega
Olen väga uhke, et saan kõikidest rääkida ülivõrdes
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused