Estland
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Estland
MemberJärjekord oli vale.Enne peab küsima,siis tegutsema.
Kui kaua sa juurikate peal istuda kavatsed?2 nädalat?
Ja siis?
Saabub Ajaloo Lõpp?Et kaotad oma paar kilo – nagu siin juba öeldi,lihaste arvelt – astud kaalule,ja oled endaga rahul?
Ja sööd edasi,nagu enne?
Ja kuu pärast oled veel raskem,kui enne;ainult lihas on asendunud pekiga.Jo-jo effekt.
Ütled,et küsid nõu …
aga too siis ära pikkus,vanus,kaal,oma menüü !
Pikkus 170cm
Vanus 19a.
Kaal 78kg
Tavaline menüü: Hommikul- tass kohvi ja kaks viilu röstitud rukkileiba.
Lõunal- riis või makaron salatiga või keedetud juurviljadega.
Õhtusöök- Riis/makaron kas keedetud või praetud kana või kala lihaga. Kõrvale tass vett, piima või mõnda mahla.
Estland
Member1.Lõpeta lollused ja tee söömine korda.2.Lõpeta sahmimine ja hakka trenni tegema.
Mis selles lollust on, et ma tahan kaalust alla saada ja teen trenni nii nagu tean kuids ja mida teha?
Ma küsisingi nõu, sest ma olen ülekaalus ja sellepärast hakkasingi ma trenni tegema ja dieeti pidama.
Estland
MemberEnne, kui mingisuguse toidulisandi kasuks otsustad, tee kindlaks oma eesmärgid. Kas sinu eesmärk on kaalu langetada või pigem lihaskasv on eesmärgiks?Oled algaja?
Kas need 4-5 korda nädalas 2-3 tundi veedad jõusaalis. Lihtsalt huvitab, millist kava kasutad. 2-3 tundi jõusaali on nüüd küll palju, kui see tõesti nii on. Kui alustasid trenniga, siis mina alguses kreatiini ei soovita. Alguses on areng üldjuhul suht kiire ning võiks kreatiinile mõelda, kui tekin pikem seisak arengus.
Eesmärgiks on mul lihaskasv ja ma olen suhteliselt algaja, kuna olen tegelenud jõusaaliga umbes poolteist aastat, aga mul on pikad vahed ka sellest olnud.
Hetkel treenin ma kodus hantlitega ja teen kolm 3 korda 10 seeriat nii bitsepsile, tritsepsile kui ka õla lihasele.
Jalgadele teen raskustega käärkükke.
Jõusaalis käies, teen ma tavaliselt lihastele kaks 3 korda 10 seeriat.
Estland
MemberMulle pakuti ka sellist asja nagu “Nitro Fx USA”
Ma lugesin, et see Eu-s keelatud, aga mis võivad selle mõjud olla ja kas on soovitav seda kasutada.??
On see tõhusam kui kreatiin jne ???
Estland
MemberOkk selge.
Aga ütleme nii, et ma olen jõusaaliga tegelend umbes poolteist aastat.
Kas selle ajaga võib juba kreatiini kasutamine arengule kaasa aidata ?
-
AutorPostitused