Estcoy
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Estcoy
MemberNo kui see ülalt plokitõmbe masin tuleb siis võid seda vabalt lõuatõmmete asemel teha.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Estcoy
MemberImre, sinu eneseväljendamise oskus on ikka tasemel! Siin teemas on ikka alati korralik huumor.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Minu arust oli tulemus väga muljetavaldav!
Estcoy
MemberMuidugi saab lõuatõmbed plokil asendada. Omal on ühes saalis selline plokimasin mille toru saab ilusti seal oleva aasa peale panna ja siis seal lõuga tõmmata.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Panin tähele ,et sul on see positiivne surumine 112 korda, võid vabalt ka sada korda vähem teha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma vaatan ,et sul on enamus asju 12 korda, ära ole selles numbris nii kinni, jätta mängimis ruumi ka.
Tee vähem korduseid aga suurema raskusega või vastupidi. Vaata kuidas tunned ,et asi töötab.
Edu!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Estcoy
MemberSee küsimustiks ei kutsu nagu eriti vastama, tundub kuidagi üsna poolik ja toores.
Estcoy
MemberKa mina juhtusin seda saadet nägema ja täitsa rahule jäin.
Estcoy
MemberVäga põnev arutelu, eriti meeldis härra Einar Laigna seisukoht.
Luule oli ka meeldiv, soovitan.
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Estcoy
MemberARNOLD THE GOD !
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Estcoy
Member

Estcoy
MemberHead sõbrapäeva kõigile siis!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Estcoy
MemberMidagi mida päris igapäev ei näe.
Estcoy
Member

Estcoy
MemberTundub nii aga no selle mõne minuti ikka leiab.
Estcoy
MemberHead
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> pane veel, kui leiadEks terve internet ole selliseid pilte täis ja päris ükshaaval pole ka mõtet neid siia panna.
Kui mingi kogus vaikselt jälle koguneb eks ma panen kui tõesti soovi on.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Estcoy
Member

(Loodan ,et mingi pilt pole varem siin teemas olnud.)
-
AutorPostitused