erxs11
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
erxs11
MemberKui sul on see probleem, et jääd tihtilugu igast külmetushaigustesse, siis lase ära lõigata . Sõbral oli sama jama. Talvel oli a’la 20 x haige ja siis viskas kopa ette ja käis opil ära. Sel talvel oli tervis korras ja trennis hakkas käima umbes 1 kuu peale oppi.
erxs11
MemberSangadest on hea õlletoopi võtta, mitte naist
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>erxs11
MemberKas see tähendab et sööd mannat ja ei peagi toidulisandeid sisse ajama.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>WTF?
erxs11
Memberväga raske tõesti süüa – eriti päevasel ajal!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
ma vaatan lissalt pakenditelt kui palju pean sööma et valgud kätte saada ja nii palju sööngi! just sõin 3 juustu kuklit singiga ja 600g jogurtit ja sealt siis tuli umb. 42 g valku – ma süsivesikuid ei arvesta sest ainevahetus on kiire – rasvu ka ei arvesta!
tglt juba poes vaatan mida palju kuskil on ja eks siis selle järgi ostan ka!
edu igatahes!
Kas sa trenni ka nii teed,et näed saalis suvalist vaba kangi,millest jõud üle käib,veeretad natuke,siis jooksed käsikute juurde,siis varbseina juurde jne.?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kulturismis sõltub tulemus 50 % õigest toitumisest .
Valkude lugemisest piisab täiesti, et korralikult toituda ja et trennist kasu oleks.
Ja mis juttu sa ise ajad???
Kirjutad pidevalt, et ideaalne toitainete suhe on
valke 10-15 %
rasvu 25-30 %
süsivesikuid 60 %.
ja nüüd, et 50% sõltub toitumisest. Sellises vahekorras pole õigest toitumisest juttugi.
Näita mulle üks tegev kulturist, kes sööks sellises vahekorras. See vend peaks olema piitspeenike ja maratonijooksija, mitte kulturist.
erxs11
MemberNimelt on mul mõlemal jala säärel luuümbrisepõletik (kindlasti nii mõnigi teab, mis see on).Hmmm…mina ei tea, aga tahaks teada. Ja jutt ei ole nüüd kiusu pärast, vaid mind lihtsalt huvitavad igast asjad. Kui viitsid võiksid sellest natuke kirjutada.
erxs11
MemberKah õige tegelt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>erxs11
MemberPole hullu midagi. Suht norm
erxs11
MemberAeroobne, aeroobne, aeroobne….
nii kaob pekk kõige kiiremini…ja pulss muidugi 60-70% maxist…
otsi natuke foorumsit ja saad palju täpsustavat infot selle kohta
erxs11
MemberKasu nüüd trennist kindlasti ei ole. Haiguse ajal võitleb sinu organism haiguse tekitajaga ja trenn kurnaks veelgi enam sinu organismi, mis omakorda võib põhjustada selle, et muutub haigusele just vastuvõtlikumaks.
erxs11
MemberPöördu Kalmuse poole. Ta peaks teadma sellest nii mõndagi.
erxs11
MemberPikamaajooksjad ei peagi olema lihastes…dooohhh….Ise ka enam aru saate, millest jutt käib?
See jutt on muidugi õige, et rasv kaob ühtlaselt üle keha ja fikseerida teatud kohta on suht võimatu. Ise hakkasin hiljuti esimest korda 6 aasta jooksul, mil trenni teinud, kerget dieeti pidama. Umbes kuu on nüüd möödas ja rasv on kadunud, neist kohtadest, kus ka ennist oli seda kõige vähem, ntx jalad. Probleemsel piirkonnal, milleks on kõht, asub siiani “meeldival” kogusel rasva, kuigi mingid jooned juba joonistuvad välja ka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nii et pole siin muud midagi, kui paar kuud püsivust ja tulemused ei jää kauaks varju.
erxs11
MemberKui etteasteid pole enne teinud ja tegu on naisterahvaga, siis soovitaksin alustada ilma raskusteta. See piisavalt kurnav harjutus algajale. Lase aga nii pikki seeriaid kuni jõuad ja hakkab peps sul kuju ka võtma.
Kangi või hantlid võid võtta siis, kui juba jõuad pikemaid seeriad korraliku tehnikaga sooritada.
erxs11
MemberVõid selle kohupiima ka jogurtiga läbi segada, et parem oleks. Saad oma süsikad ka kätte.
erxs11
Membermõniaeg tagasi leidsin kuskilt sarnase kysimuse, seal pakuti välja ka selline variant: et saavutada maksimaalset kasumit tuleks teha biitsa ja triitsa koos ehk siis triitsa seeria ja siis biitsaseeria vaheldumisi nii jõuab lihastesse maksimaalne hulk verd ja seeläbi aitab see tublisti kaasa lihase kasvule
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> mina arvan siiski et see on puhtalt individuaalne.Kasutan ise ka seda bic/tric superseeria varianti mõnikord ja leian, et töötab väga hästi. Ei näe mingit põhjust miks ei tohiks neid koos treenida.
erxs11
MemberEsiteks – õppige kasutama kirjavahemärke. Ei viitsi seda solki enam lugeda, kus ei saa aru, millal lõppeb üks lause ja algab teine.
Teiseks – ei tasu seda perearsti teemat väga üldistada. Minu perearst on ntx väga kompetentne ja suutnud siiani lahendada kõik probleemid.
Kolmandaks – kui need torked on sellised, mis ei lase sügavalt sisse hingata ja kestavad üldjuhul kuni minuti, siis ei pruugi midagi väga hullu olla. Ise olen ka kunagi selle üle elanud ja nõme ta oli. Nüüd pole enam aastakese jagu seda probleemi olnud.
Samas soovitaks siiski konsulteerida arstiga, kuna siin foorumis ei suuda keegi sinu probleemi õigesti defineerida.
-
AutorPostitused