erxs11
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
erxs11
Memberto: leopold
ca 6 nädalat
erxs11
MemberTere! Ott ma tahaks küsida kuidas on sul lood näiteks kangema alkoholiga ja pidudega,et kuidas sa nendest osa võtad?Jälgides su osavust kulturismis,vist eriti ei võiks kuna liigsed kalorid tulevnevad alkoholist ja pidudest.Piirduks see siis ainult kaloritega poleks hullu midagi – jõuetus, areng aeglustub jne…need palju hullemad probleemid alkoholi juures.
erxs11
MemberMaitse asi. Mulle maitseb M100 väga. Aga kakaod võid ikka sisse segada.
erxs11
MemberAnnab ju… Mõtled lihase suremaks ja saadki 2x suurema bicepsi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Selle loogika järgi pole vaja trenni minnagi. Istud kodus ja mõtled aina lihast juurde.
erxs11
MemberTegin umbes aastakese tagasi hommikul-õhtul trenni. Tulemused paranesid jõudsalt, aga mingi hetke väsis keha ära ja siis loobusin sellest.
erxs11
MemberHuvitav, palju on alles jäänud normaalsed mehi, kes tegelevad treenimise ja mitte hooplemisega?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>erxs11
MemberNo siis käpelt juurde tootma….
MemberKame, blender on sul olemas?Kui on siis kohupiim blenderisse, piima/mineraalvett peale, lase segamini ja mõnus enne magamamineku sheik olemas.
Et,siis blender on see miksri taoline asjandus,see kinnine?
Võid mikseriga ka lasta, aga blenderiga vähem jamamist
erxs11
MemberÄä põe nüüd selle pärast. Kõigil juhtub. Täiesti normaalne ju.
Ma sõin eile õhtul kell 22.30 ntx paki pelmeene, paki krõpse, pudingit ja liitri limonaadi.
Membererxs11
MemberEndal ajad selle jutuga kõvaks, mitte meil.
erxs11
MemberKame, blender on sul olemas?
Kui on siis kohupiim blenderisse, piima/mineraalvett peale, lase segamini ja mõnus enne magamamineku sheik olemas.
erxs11
Memberto:erxs11Otsi selline raamat ja loe:Atletizm.Rekomendatsi.Vene keeles.;
Teadmisi sportlase toitumisest. R.Jalak,V.Ööpik,M.Mardna 2001. Tallinn
Ma olen sellest aru saanud jah, et Sa kirjutad oma teksti kusagilt raamatutest.
Ise eelistan aga tugineda kogemustele ja mitte ükski raamat ei suuda neid asendada.
Olen ka omajagu spordialaseid teoseid lugenud ja leidnud, et seal kirjutatu ei lähe kokku sellega, mis toimub tegelikult. 99% juhtudest tuleb kõiki teooriad vähemal või suuremal määral mugandada nii et need sobiksid sulle endale.
Edu!
Jääme ootama sinu teaduslikke saavutusi,millega sa lükkad ümber senised teadlaste ja professorite uurimustööd.
Jään ootama sinu meeliköitvaid tsitaate.
erxs11
MemberTreenitud keha on ju ilus…eriti peps
Memberto:erxs11Otsi selline raamat ja loe:Atletizm.Rekomendatsi.Vene keeles.;
Teadmisi sportlase toitumisest. R.Jalak,V.Ööpik,M.Mardna 2001. Tallinn
Ma olen sellest aru saanud jah, et Sa kirjutad oma teksti kusagilt raamatutest.
Ise eelistan aga tugineda kogemustele ja mitte ükski raamat ei suuda neid asendada.
Olen ka omajagu spordialaseid teoseid lugenud ja leidnud, et seal kirjutatu ei lähe kokku sellega, mis toimub tegelikult. 99% juhtudest tuleb kõiki teooriad vähemal või suuremal määral mugandada nii et need sobiksid sulle endale.
Edu!
-
AutorPostitused