Skip to main content

erxs11

Forum Replies Created

Viewing 4 posts - 601 through 604 (of 604 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Vaevavad küsimused rinnalt surumise kohta. #36302
    erxs11
    Member

olen kriskoixiga täiesti nõus. Kui ise 5 aastat tagasi alustasin, siis tegin samalaadse programmi järgi ja tulemus oli korralik.

Kui treeningpartner on olemas, siis pigista tema abiga viimasel seerial kõik endast välja. Proovi, see töötab. Edu sulle

in reply to: Ultra Whey Pro (3 kg) – Universal #36346
    erxs11
    Member

Hinna suhtes võib sul õigus olla, aga ise eelistan siiski õiget toitu igast pulbritele ja lisaks minu puhul mõjub see paremini. Lisandeid peaksid panema oma maitse järgi, aga mina panen ca 100g piima ja 200g jogurtit. Üldjuhul tuleb kokku umbes 0,5 liitrine jook.

in reply to: Ultra Whey Pro (3 kg) – Universal #36344
    erxs11
    Member

Ise olen teinud endale pikemat aega jooki rasvata kodujuustust.

Pane ca 200g rasvata kodujuustu mikserisse ja lisa piima (või muud vedelikku), et joogil maitset oleks, siis lisan ise kas banaani, õuna või jogurtit. Ja polegi midagi muud kui lase mikseris jook korralikult läbi käia, kuna kodujuust on suht teraline.

Ühes annuses on ca 30g valke + süsivesikud vastavalt sellele mida lisad. Hea, lihtne ja mis põhiline mõjub väga hästi. Pealegi odav ka – 350g kodujuustu maksab ca 15eek. Proovige.

in reply to: Ultra Whey Pro (3 kg) – Universal #36342
    erxs11
    Member

Üldiselt reageerib igaühe organism toidulisanditele erinevalt. Ise olen aastatepikku veendunud, et ilma nendeta saab paremini hakkama, mis tõttu ei teki ka igasugu kõrvalnähtusi. Valke saab ka palju looduslikematel viisidel, tehes ise valgujooke, mis on väga maitsvad ja millest ei teki kõrvalnähte. Proovige.

Viewing 4 posts - 601 through 604 (of 604 total)