erxs11
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
erxs11
MemberTänud kava eest Rusikas
erxs11
MemberSee 5000-10000 kroonine Kettleri masin ei loo veel mingeid “tingimusi”.Tegelt ikka loob küll, kui algaja oled. Kui veel Tallinnas ei elanud oli endal ka selline aparaat kodus olemas + hantlid ja sain suht hea baasi loodud küll.
erxs11
MemberTegin ka kunagi algusaastatel rinda iga trenn (4x nädalas)
4 kuuga tuli 45 kilo juurde ja surusin teistest sõpradest palju rohkem. Siis aga hakkasid sõbrad järgi võtma ja minu areng jäi toppama. 8 kuud peale treeningute algust olime kõik enam-vähem samal pulgal.
Lõpetasin lolli mängimise ära ja hakkasin rinda 1x nädalas tegema. Areng taastus ja endal oli ka palju parem olla. Nüüd teen mõndadel kuudel 2x nädalas rinda, aga sedagi mitte üle kuu aja järjest.
Mõistuse ja keha vahelise koostöö puhul on ka kõige optimaalsemad tulemused!
erxs11
Memberaga miks sama raskusega teha ei või?Oleneb treenituse tasemest….kui keha ikka ei kannata 2x nädalas suuri raskusi siis pole mõtet üle pingutada…Tee üks suurte raskuste/väheste kordustega ning teine kergemate raskustega/rohkem kordusi treening…Kui lihast liialt väsitad võib areng toppama jääda. Edu!
erxs11
MemberVäga hull, kui ilma mingisuguse trennita 110 kg läheb rinnalt üles. Ise jõudsin sellise tulemuseni kunagi aastaajase trenniga.
Aga jah, 3 kuuga 10 kilo lihasmassi on utoopia.
Kas on jälle antud uue aasta lubadusi? “Hakkan trennis käima”
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jõusaalid on tavaliselt jah aasta esimesed 3-4 kuud ülerahvastatud, siis kaob paljudel esialgne entusiasm ära.
Sea endale pigem eesmärgiks suve lõpuks 10 kilo juurde võtta. Edu.
erxs11
MemberKõige parem nõuanne, mida mina kunagi saanud olen: Kuula oma keha.
erxs11
MemberKorras (näo)naha saamiseks on vaja kombineeerida erinevaid meetodeid. Ei ole nii, et üks arvamus on vale ja teine õige. See on igal inimesel individuaalne.
Endal olid kunagi suured põletikupesad ja nendest kosmeetiku juures käimisega lahti ei saa. Vaja on seespidist ravi, mille määrab arst. Üldjuhul kas antibiootikumid või siis ravim nimega Roaccutane.
Kosmeetik suudab puhastada vaid ummistunud poore ehk komedoone. Juhul kui olukord on ikka näol väga hull, siis tuleks nii seespidist ravi kui ka kosmeetikut kasutada.
Kodus ise ei tohiks mingil juhul hakata nägu pigistama, sest see tekitab vaid suuremat põletikku. Samas vältida trennis näonaha puudutamist.
Kodus võib raviks kasutada: teepuuõli (määrida vistrikule ja kuivatab ära), saialilleteed juua.
Söömist peaks ka jälgima, sest teatud toidud soodustavad vistrike teket. Kõige enam räägitakse, et selleks on ?okolaad, aga minule ?okolaad halba ei tee. Natuke toitumist jälgida ja katsetada.
Eks see üks kurnav protsess ole, aga korras nahka soovivad vist kõik. Edu.
P.S: Igasugu toidulisandid võivad ka soodustada vistrike teket. Ise pidin näiteks loobuma kreatiini tarbimisest, sest see tekitas neid hulgi juurde.
erxs11
Member181cm/85kg/21
erxs11
Memberkasutan polar m61 umbes aastakese nüüd ja vahepeal on sellega jama ka olnud. mingitel aegadel kaob joostes pulss ära ja siis tuleb jälle tagasi (sama viga on ühel sõbra m61 ka). õnneks juhtub seda suht harva nii et uut pole vaja osta. siiski need kes kaaluvad hetkel sama mudelit osta võiksid mõne alternatiivi valida.
erxs11
Memberärge palun muutke seda foorumit uueks rateks või muuks pubekate imetlus/vaidlemise kohaks. jääme ikka antud foorumi põhiolemuse juurde ja ei bitchslapi üksteist.
edu.
erxs11
Membertoitumisega on küll muidugi natuke kehvasti, kui ainult paar korda päevas sööd…aga ma saan aru, et paljudel puudub võimalus jaotada toidukorrad 4-6ks. Valguga on jah nii, et keha meil ei taha korraga rohke kui 30g omandada, seetõttu oleks asjatu süüa sul terve karp kodujuustu korraga. Rasvapõletamist soovitaksin teha hommikuti tühja kõhuga, kui on selline võimalus, sest siis põletab keha kõige aktiivsemalt rasvu.
Edu
erxs11
MemberMa ei kahtle selles, et mõned 18 aastased tõesti suruvad 130 kg, aga siin tundub juba iga teine mees seda tegevat. Ise surusin 18 aastaselt 115 kilo, kahjuks pole peale seda enam trenniga nõnda tugevalt tegelenud ja sinna see areng ka toppama jäi. Edu ja jõudu sulle Payton.
erxs11
Membersellised tulemusi vaadates jääb küll suu lahti kohe. kus te poisid trenni tegemas käite. mina küll veel pole jõusaalis näinud 18 aastasi kes suruvad ca 130 kilo. Puhta neandertaallased.
Ise kaalun ca 85 kilo ja max on 125.
Trenni teen hetkel nii
60×15
90×10
100×5
110×3
90×8
erxs11
MemberTerves kehas, terve vaim
erxs11
MemberEnne kui hakkad Priesti või kellegi teise treeningkavas kahtlema proovi õige ise järgi. Kui sa tõesti oled jõusaalis juba vana tegija siis peaksid teadma, et EI OLE olemas ühte universaalset treeningprogrammi. Kahjuks või õnneks on see nii, et meie kõikide kehad reageerivad treenimisele erinevalt. Olukorras, kus oleks olemas üks universaalne programm, mis sobib kõigile, siis oleksime juba kõik ideaalkehale päris lähedal, või mis? Ise olen M&F lugenud ca 5 aastat (muuseas tellides ei tule see kallis) ja leidnud sealt palju häid treeningkavasi ja toitumisnõuandeid, mida olen jälginud.
Rohkem tolernatsust võiks ikka olla, mitte laita teiste ideesi.
-
AutorPostitused