erxs11
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
erxs11
MemberIsiklikult ei tarbi mitte ühtegi lisa ja siiani olen kõik tavatoidust kätte saanud. Oma arenguga olen väga rahul. Õppige õigesti sööma ja loobuge pulbritest!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>erxs11
Membersee oleneb juba sinu enda kaalust
erxs11
MemberWDGP=Whey Drink GP ja asub taastajate all
erxs11
MemberMa olen ise ka selle kohta kunagi midagi lugenud. Oli vist selline teema, et alkohol paned vere kiiremini liikuma või midgai sellist. Kindel nüüd muidugi ei ole selles ja enne trenni ise napsu ei võta
MemberKas keegi targem oskaks selle kohta midagi enamat kirjutada (kuidas töötab jne) või anda mõne hea lingi, kus kõik lahti seletatud. Tänud!
erxs11
Memberkui palju on mõtekas tarvitada päevas valku, kui kuskil proteiinis mis ma tarbin on 80-90%valku??proteiin=valk
erxs11
MemberMa kardan, et sellisel juhul kurnad oma rinda liialt. Kahte rasket trenni nädals küll ei soovitaks teha või siis äärmisel juhul korra kuus ühe sellise nädala.
erxs11
Memberstepper annab tuharatele valu
MemberMängi natuke korduste arvu ja raskustega…See peaks aitama
erxs11
Member16 aastane ja 120 on täiesti võimalik….Ise surusin kunagi 16 aastaselt ka 120…Maal elasin ja ei teadnud võistlustest suurt midagi….Samas ma ei usu muidugi, et kõik 120 kg mehed siin õiget juttu räägivad.
erxs11
MemberTervisele ei ole alkohol kuskilt otsast kasulik, ükskõik, kui palju linnalegende te olete kuulnud b-vitamiinide ja muu kohta. Seda võib iga arst teile rääkida.No mina olen oma arstiga sellel teemal konsulteerinud ja tema on mulle otse vastupidist väitnud. Nimelt mõõdukas koguses alkoholi tarbimine vähendab tunduvalt südame ja vereringkonna haiguste ohtu. Jutt ei ole nüüd mõeldud alkoholi propageerimisena aga mina endale küll ei keela pitsi viina, klaasikest veini või mõnda pudelit õlut
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kõike võib teha, juua, süüa jne, kui seda teha mõõdukalt.

Ainult seksi tuleb teha palju, palju ja täita Eestimaa lastega
MemberÜldiselt on judu nats ikka sest rinnalt surun 90 kg ja ise olen 16 a. kaalun 67 kg ja 180 cm pikk ja teen 4 kordus igale harjtusele4 kordusest jääb ilmselgelt väheks, kui siiani rind ei kasva. Proovi vahelduseks korduste arv viia 8-12ni. Samas võiksid kirjutada mitu seeriat teed. Ise soovitaksin sulle järgmist:
1 kaldpinnal sutumine kangiga 4×8-10
2 horisontaalselt surumine 4×8-10
3 Lendamine kaldpinnal hantlitega ja ka lendamine horisontaal pingil 3×10-15
4 ületõmbed kangiha või siis hantliga 3×8-10
ja mina vahetaksin 3 ja 4 harjutuse omavahel ära
erxs11
Member1-1,5 h läheb kangile ja olenevalt päevast kas 30 min või 60 min aeroobset
erxs11
MemberÕige jutt. See meenutab siin juba naiste kudumisklubi, kus klatsitakse ja tehakse teisi maha.
Makavelit tsiteerides : SHUT UP AND SQUAT!!!
erxs11
MemberMinul tuli omalajal neid kilosi juurde umbes 7, aga see toimus kõik paralleelselt jõusaalis käima hakkamisega nii et ega seda pekki sealt juurde suurt ei tulnud. Rohkem oli ikka lihast
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused