erxs11
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
erxs11
Memberma pole veel siiani jõudnud, aga võtan pikemat aega hoogu, et minna.
erxs11
MemberSaan täiesti aru jussike
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>On endalgi tulnud ette juhtumeid, kus unustan end jooksma või rattaga sõitma ja on päris mõnusad 2-3 tunnised trennid.
Tegelt on need lood sellised, et eks me siin räägime enamus ajast sellest kuidas peaksid toituma/treenima kulturistid.
Mina kulturismiga ei tegele otseselt, käin jõukas/mängin jalkat/sõidan ratast jne. Treening ja toitumine olenebki eelkõige EESMÄRGIST.
Toonuse tõstmiseks tee aeroobset ja jõusaali mõlemat. Jõusaalis võiksid siis olla kordused 8-12 kanti. Kui rasvast lahti saad, siis võib hakata lihast kasvatama edasi ja selleks on juba hea alus loodud.
Edu!
erxs11
MemberMa ei suutnud küll nüüd täpselt välja lugeda, mis sinu eesmärk on. Kas põletada rasva või kasvatada lihast? Kahte korraga teha on keeruline.
Niipalju võin abiks olla: 3h rattasõitu on lihaskasvu silmaspidades halb. Selle aja jooksul hakkab keha kindlasti energiat ammutama lihaste arvelt.
Käin ka ise õhtuti jooksmas (seda küll kevad-suvi-sügis) ja tuleb ka umbes tunnike (10km) ja söön tavaliselt 45min-1h enne 2 banaani või muud kerget. Muidu kaob joostes jaks lihastest ära ja tekib väsimus. Peale jooksmist teen endale mõne salati, mis baseerub valkudel (tavaliselt, kas tuunikala või kodujuustu salati).
Jõusaali toitumise kohta leiad üllatavalt palju infot Toitumise/Dieedi foorumist või kasutad otsingut.
Edu!
erxs11
Memberma olen kindel, et sellise dieedi läbi kaob ka paras kogus vaevaga saadud lihast, aga kaalujälgijatele võib see dieet samas päris mõnus olla.
erxs11
MemberKunagi jäi silma kuskilt USa steroidifoorumis oma 8lk thread kus ei usutud et Diesel keemik on ja siis oli seal mingil Dieseli sõbral kasutaja ja väitis kindlalt et Diesel on keemik koos vastavate piltide ja tõestusega.No eks igaüks usub mida tahab.Aga äkki on Diesel härra Susimi sõber et too siin vihastab ja äkki Susim räägiks siis pisut lähemalt Dieseli treeningutest ja “toidulauast”.kunagi jäi silma kuskil midagi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ma neid netilehekülgi nüüd küll kõiki tõepähe ei võtaks…eriti vendasi, kes väidavad olevat kellegi sõbrad jne. Pigem on tegemist wannabedega, kellel oma elu ei ole.
Ma ei usu, et Vini sõber hakkaks kusagil avalikult Vini keemikuks tituleerima.
Loogika puudub.
erxs11
Membernoh, aga kui on olemas elamisluba ja syndinud olen Eestis, miks siis ei tohiks ka Eesti meistriks saada? Meil aerutamises saavad venelased kyll meistriteks vabalt. Eesti meistriks peaks saama see, kes elab Eestis minu loogika j2rgi.Loogika järgi peaks ikka nii olema, et riigi meistriteks saavad riigi kodanikud. Muidu võiks ju mõne ala absoluutsed tipud mööda maailma ringi rännata ja olla korraga mitme riigi meistrid. See oleks ju ajuvaba!
erxs11
MemberSee seeriate arv on rohkem individuaalne. Ise tegin kunagi 5-8 seeriat, kui läksin kergelt raskele. Kerge-raske-kerge korral tegin isegi kuni 10 seeriat kokku. See kõik toimus ajal mil olin jõusaalis käinud umbes 6 kuud, ehk olin veel algaja.
Kui sinu puhul on nüüd tegemist algajaga siis võidki teha trenni pelgalt ühe harjutusega rinnale, ehk siis lamades surumine ja sooritada püramiidina 5-8 seeriat. Minule mõjus see väga hästi!
Edu!
erxs11
MemberColeman ntx teeb ühe treeningu nädalas hantlitega ja teise kangiga rinnale, et saavutada max areng. Sinul aga 2x nädalas rinda treenida ei soovitaks. Pigem tee pooled harjutused hantlitega ja pooled kangiga.
Edu!
erxs11
MemberEks see kõik oleneb tegelikult sellest, mis sinu eesmärk on. Tahad sa kaalus alla võtta? Juurde võtta?
erxs11
MemberTeisi “tumedaid” on vist rohkem otsingu kohapealt. Siiski, siiski….
Püramiide on kolm variatsiooni: Kergest-raskeni, raskest-kergeni ja kergest-raskeni ja kergeni tagasi.
Kergest-raskeni arendab eelkõige lihaskasvu.
Raskest-kergeni arendab eelkõige jõudu, kuna esimeste korduste ajal on lihas veel puhanud ja suudad liigutada suuri raskusi.
Kerge-raske-kerge kurnab lihast päris korralikult aga seda ei soovitaks sooritada väga tihedalt kuna lihas vajab piisavalt aega taastumiseks. (ise tegin seda kunagi korra kuus) Arengu poolepealt on tegu rohkem lihasmassi kasvatamisega, mitte jõu.
erxs11
Membermina söön tund enne trenni suht tugevalt. kui vöön vähem siis kaob energia ära enne trenni. ja 15 minti enne trenni sõõn pool peotäit rosinaid ja piima, aga viimasega ei tohi liialdada kuna võib trenni ajal väsimuse peale tuua, kruusitäis-2 kärab küll.Barbell, miks piim väsimust tekitab?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>erxs11
MemberMa lisaksin hommikusööki juurde süsivesikuid mõne pudru näol (kaerahelbe, neljavilja vms)
Lõunasöögist jätaksin välja magustoidu. Samas ma pole ka suur magusa sõber. Kui magusast loobuda ei taha, siis söö seda ikka parem lõunaks mitte õhtul enam.
Õhtusöögi kohapealt niipalju, et ise enam suurt einet sööma ei hakkaks nagu pajaroog. Selle asemel võiksid teha mõne kergema salati, mis põhineb valkudel.
erxs11
Memberselline ei saa vist iial meest…saamine saamiseks…kui vaja siis võtab
erxs11
MemberNo võta heaks või pane pahaks aga….
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui ma peaksin trenni pärast seksima ainult kord kuus, siis…njah….trenni ma enam ei läheks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>erxs11
Member1.63lt 70ni jõuda ei tohiks vähemalt algaja puhul olla raske. Kuigi muidu loetakse ideaali lähedaseks, kui saab kuus 1-1,5kg puhast liha juurde siis algaja puhul (oma kogemusest rääkides) on see kergem. Korraliku trenni ja toitumisega peaks 3 kuud olema normaalne aeg.
2-3. Kui tahad massi saada rohkem rinnale siis tee rohkem kordusi. Samas puhast jõudu tehes/soovides tee kuni 5 kordust
4. Kükid kangiga, jalasirutused, jalapressid jne.
Ära nüüd kohe kuu möödudes looda saada imelisi tulemusi. Lihasmassi/jõu kasvatamine nõuab pikka ja järjepidevat tööd.
Edu.
-
AutorPostitused