erxs11
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
erxs11
MemberKasuta palun otsingut. Siin on kümneid, kui mitte sadu toitumisplaane üles pandud.
erxs11
Member40
erxs11
MemberPõhiline, et peale trenni jood shake ära. Ülejäänud valgud võid ju tavatoidust kätte saada.
erxs11
MemberNonii, vastan otsast peale teie küsimustele1) ei ole midagi ümberkaudne, marek kalmus isiklikult tegi mulle treening- ja toitumiskava
2) Pole ma midagi pausi pidanud. Üldse esimest korda läksin jõusaali eelmise aasta juulis ja käin siiamaani. Lihtsalt juulist detsembrini tegin enda hea järgi trenni ja jaanuarist hakkasin kava järgi tegema.
Eile panin ka proteiini kavasse sisse.
Panid proteiini ka kavasse sisse???
erxs11
MemberMis su eesmärgiks üldse on??
erxs11
Memberkohe palju mõistlikum
erxs11
MemberMinul on hommikusöök kindlasti kõige toitvam. Hommikul võib ju samas süüa palju süda ihaldab ka…küll see ära kulub
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>erxs11
MemberDavinson kaua trenni oled teinud juba?
erxs11
MemberIse tegin kunagi esimestel kuudel rinda 4 korda nädalas. Oli see nüüd tark tegu või mitte ma ei oska öelda. Enam ma aga sellist nalja ei korraldaks kindlasti. Hetkel teen rinda 2x nädalas kus üks raske ja teine kerge päev.
erxs11
MemberMina ütleksin, et imelik kava. Samas kui rääkisid radikaalsest muutusest (tahaks su eelmist kava näha) siis võib-olla ongi su eesmärgiks saada selline “segane” kava.
Rind+Biitseps=?
Mina teen rind+triitseps või rind+õlgPõhjus: rinda tehes kurnad sa ka triitsepsit ja õlga. Tehes ühes treeningus neid lihasgruppe on tulemus parem.
Miks sa õla oled üldse ära jaotanud eri päevade vahel?
Ise teeksin seljale täiesti eraldi päeva ja siis paneks kokku veel biitsepsi ja õla või biitsepsi ja jalad.
Kõik on individuaalne samas. Kui radikaalne kava oli eesmärk omaette, siis radikaalne see kava ka on (vähemalt minu jaoks). Vaata ja eksperimenteeri kui soovid.
Ise olen oma kava jaotanud nii:
1.Rind+triitseps
2.Selg
3.Rind+Õlg
4.Biitseps+jalg
P.S: Rinda teen hetkel 2x nädalas, kuna käsil on Rusika käest saadud kava.
erxs11
MemberSöön Nordic kaerahelbeid (Y)Mul sama asi menüüs
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>erxs11
MemberHommik parim toidukord üldse. Kausitäis putru, banaani, pirni, võileivad, piim jne. Mul isu hommikul enam kui küll. Ma ei saa nendest aru, kes hommikul käivitavad end tassi kohviga ja kohe kodust minema.
erxs11
MemberVastus loomulikult: JAH
Tee endale selgeks milleks sa üldse midagi sööd, siis hakkad asjast ehk aru saama
erxs11
MemberKui just oli puhkus, siis oli puhkus. Nüüd pead uuesti puhkama. Vaata asja pikemas perspektiivis: puhkad veel 2 nädalat ja saad terveks, hakkad uuesti trenni tegema. Lähed kohe trenni ei lase haaval paraneda ja siis vindud saalis kuu-kaks ja pead ikka puhkuse võtma.
Ma räägin omast kogemusest. Kunagi, kui loll ja noor veel olin, siis venitasin rinnalihase kuidagi paigast ära. Arst soovitas puhata, sõbrad soovitasid puhata ja treener soovitas puhata. Ma loll läksin ikkagi trenni ja tegin rinda ka veel, kuigi väikeste raskustega. Lõppkokkuvõttes keerasin parema rinnalihase kaukas ajaks tuksi ja pidin kuu aega trennist hoiduma.
Ma saan aru, et tahe on suur trenni minna ja kui ei lähe tekib tunne nagu jääks arengult maha, aga usu mind antud olukorras on puhkus ainuke lahendus.
erxs11
MemberSiinkohal võiks tuua välja vana hea lööklause: Kes kannatab, see kaua elab!
Tee see nädalake või paar ainult aeroobset või lihtsalt puhka. Kui liiga vara treenima hakkab võib asi märksa hullemaks minna: tüsistused jne.
Ega see väike puhkus sind tapa.
-
AutorPostitused