erxs11
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
erxs11
MemberSoome suusakoondis pani EPO-t, eestis kõige mõistlikum variant vast alpimajake otepääl.Mul pani kunagi kehalise kasvatuse õpetaja EPOt…ükskõik mis spordivarustuses lõhki läks…EPOt vahele ja nagu uus
“>erxs11
MemberTäna magasin tunnikese päeval ja õhtul trennis oli kohe teine tera sees
“>erxs11
MemberEks see rinnalt surumine ole läbi aegade olnud jõusaalis käijate võrdlusmomendiks. Tegelt võiks ju ka küki ja jõutõmbe lisada.
erxs11
MemberNjaa. Ma tahaks küll proff olla. Kui kellegil on lintsents müüa, siis andke teada. Ma oleks huvitatud raskelt. Ja siis pakkuge ka muidugi korterit esimesele korrusele. Ma praegu kolmandal, sest kui profi-litsents taskus, siis ei jõua turnida nii kõrgele enam. Aga naine ootab ju kojuuuuuu ….
“>Ega ma seda juttu ise välja ei mõelnud, need olid mehe enda sõnad. Kui natuke lugeda viitsiksid siis saaksid aru muidugi…
erxs11
Memberno mina teen trenni nii, et m6nda aega teen j6udu, siis vastupidavust. T2hendab, et teen, n2iteks, m6ned kuud j6udu, siis 2-3 kuud vastupidavust. Praegu teen ainult vastupidavust ja seerias 18-25 kordust. M6ned harjutused ka rohkem, surumist n2iteks vahel 40 kiloga 90 korda ja siis edaspidi nii palju, kui j6uan. Ehk siis igas seerias teen senikaua, kui verd hakkab silmadest purskama ja enam ei tunne ei k2si ega jalgu
“> Hardcore bodybuilding…Toimib hästi selline lähenemine?
erxs11
MemberPõhimõtteliselt küll, aga jõu arendamiseks soovitatakse siiski teha baasharjutusi ja kangiga: kükk, rinnalt surumine, jõutõmme jne
erxs11
MemberIse muudan kava siis, kui tunnen et ei toimu enam arengut
erxs11
Membernjaa…ega suusatajagi finissis paremas seisus pole.Lavalolek ongi kulturistil finiss
“>See ei kannata võrdlust. Need üle lombi mehed ei suuda seal aastaringselt normaalset elu elada. Mehed, kes elavad ühekordsetes majades, kuna teisele korrusele ronimine on lihtsalt talumatu piin. Cutleri intervjuust lugesin kunagi, et niisamagi on raske kõndida, kuna reied käivad vastu ja valus on. Nõme elu on seliine.
erxs11
MemberNii ta üldjoontes on: Jõu arendamiseks korduste arv kuni 5 ja tee pikemad pausid seeriate vahel
erxs11
MemberKasuta palun otsingut ja leiad kõik vajaliku
erxs11
MemberKui kavatsed selle siiski läbi viia (EI SOOVITA), siis peaksid saama piisavalt omega rasvhappeid ja teise kasulikke rasvu. Söö kala ja pähkleid, kui võimalust siis salatile lisa oliiviõli. Siiski soovitan sul valida mõni teine lähenemine ja leida toitumises õige vahekord toitainete vahel ja küll kaob siis ka rasv. Jutt mis Muc rääkis (rasv põletab rasva) on 100% tõene. Mõtle siis veel korra enne kui dieeti pidama hakad.
“>Edu!
erxs11
MemberAga saad paremad tulemused kui ootad natuke , pool aastat – aasta optimaalne minuarvates. Ja algajad võiksid üldse vait olla.Mind huvitab kui tegija on üks 15 aastane noormees? Kaua sa siis ise treeninud oled? Mina olen ca 6 aastat trennis käinud ja ei pea ennast küll tegijaks.
erxs11
MemberNädalake puhkust kulub kindlasti ära, kui enam midagi teha ei jõua. Vastutahtmist pole ka mõtet trenni teha, see on pigem kahjuks kui kasuks. Puhka natuke ja mine värskena trenni tagasi
Edu!
erxs11
Member14,5 % tahad saada 12%-le? Puhtalt huvi pärast tahaks teda miks? 14,5 on ju täiest hea tulemus.
Rasvaba dieeti mina küll ei soovitaks, kuna organism vajab korralikuks töötamiseks ka rasva mõõdukas kogustes.
erxs11
MemberTänud rusikas.
To Tsaar: Kui ei tea millest jutt käib, siis pole mõtet kommenteerida!
-
AutorPostitused