erxs11
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
erxs11
MemberKalevi Üksikjalaväe Pataljonis sai peale noorteaega vabal ajal käija palju tahtsid. Rühmavanem oli selline sportlik vend, kes lubas. Kahjuks olime meie Viimased Kalevlased ehk pataljon pandi kinni ja enam sinna aega teenima minna ei saa.
erxs11
MemberVäikse ootuse/lootusega pole mõtet treenidagi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>erxs11
MemberTäielik tehnika ala. Õige tehnika selgeks ja tulemused on kerged tulema.
erxs11
MemberEga ei kipu olema jah. Võid ju ka igast toidulisasi tarbida, aga kuna sinu näol on tegemist algajaga siis ma ootaks veel nendega natuke.
Maga korralikult, söö korralikult ja siis peaks kõik normi minema.
erxs11
MemberPole veel uut rekordit proovima hakanud, kuid julgen prognoosida, et 15-20 kilo tuleb juurde (loodan vaikselt ise
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )Jõudu on juurde tulnud tegelt küll ja seda on seeriaid tehes hästi tunda.
erxs11
Member3 seeriat ja max kordused….
erxs11
MemberJa siis kui läbi saab, kohe järgmine päev 10kg juurde süüa
MemberMiks see mõttetu peaks olema. Mina teen neid trapetsile viimase harjutusena ja mulle mõikavad küll.
erxs11
MemberRusika kava on tööriistade all ka olemas. vaata sealt. kui täpsemat tahad siis saada rusikale meil. Ise olen hetkel kava poolepeal ja tulemustega rahul.
erxs11
MemberMina ka ei saa nende shapingu treenerite jutust aru. Õde tuli ka hiljuti trennist koju ja rääkis sama juttu – ei tohi 3h enne ja peale trenni süüa. Eriti pandi hingele seda, et valke mitte tarbida!!! No ma ei teagi nüüd kohe. Ma pole muidugi atesteeritud treener aga 6-7 aastat erialakirjandust + kogemust on mulle nii mõndagi õpetanud. Ise julgesin selle treeneri arvamuse pikalt saata. Võib-olla sai nüüd kellegile ülekohut tehtud, võib-olla peaksid aga mõned natuke ennast harima.
erxs11
MemberMiks haigusega inimese söögiisu langeb? Miks haigena treenides on trennil hoopis vastupidine mõju?Sest haigena võitleb sinu keha haigusetekitaja vastu ja kui sa talle samal ajal annad veel tegevust juurde siis muutub ta üha nõrgemaks.
erxs11
Memberuhhh…selle loogika järgi (5h enne ja 5h pärast) saaks päevas vaid kaks korda süüa
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Enese piinamine juba. Söö tihedalt aga vähe ja väikse kaloraaziga toite (nagu enemy juba mainis).
Edu!
erxs11
MemberTee siis sellest 1200 kcal omad järeldused. KUi lihast soovid kasvatada, siis on see ühe korra jaoks liig.
erxs11
MemberÜtle oma sugulasele siis, et paneks kirjad peale. Menu missugune jõusaali rahva seas!
MemberKuidas siis tead, et vadakust tehtud, kui seda pole sinna kirjutatud?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused