erxs11
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
erxs11
MemberMa olen varem ka kuulnud arvamust, et kangiga lihasmassi ei kasvata. Siiani ei saa aru, kust kohast selline mõttekäik võetud on?
Ise teen massi ajal just baasharjutusi ja neid kangiga. Mõjub ja kuidas veel!
erxs11
MemberVõid juua vett aga mitte hiljem kui 1h enne uue söögikorra algust.Herr Kalmus, võib-olla seletate seda vee joomist natuke. Miks ei tohi 1h enne söögikorda juua?
Tänud.
erxs11
MemberOn see Ronnie 100x100kg fakt või pritsis keegi niisama jälle midagi? Ma ei suutnud ise kusagilt selle kohta midagi leida
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>erxs11
MemberTänase ilusa ilmaga oli linnas juba mitmeid ilusaid pepusi ja sääri näha. Seelikud on lahedad
MemberTO Kurupt: Ju siis möllasid ja toitusid siiski kehvalt. Sõid vähe ja trenni ei osanud teha. Biitseps mul küll pinksipalli suurune pole ja toitumise olen jah õnneks paika saanud. Kui mul kunagi areng peaks seiskuma, siis võib-olla hakkan lisasi tarbima, aga seni ei näe selleks mingit põhjust.
erxs11
MemberMa ei tea, mis sinu jaoks on nüüd arvestatav tase. Ise tarbisin proteiini pulbrit kunagi ammu jõusaali esimestel aastatel ja seda umbes 3 poti täit. Korra tegin ka kreatiini kuuri, mille jätsin pooleli kuna “põhi lendas konkreetselt alt ära”.
Peale seda pole ühtegi pulbrit/lisa kasutanud ja olen oma arenguga rahul. Hetkel on kaal ca 90 kg ja rasvaprotsendi üle ka ei kurda. Pigem on läbi aastate olnud probleemiks vigastused ja järjepidevus, mis on arengut takistanud.
erxs11
MemberSeeriate vahe ei tohiks olla üle 5 minuti. 5 min vahedega on eelkõige jõu trenn, kus madalad kordused ja suured raskused. Tavaliselt hoitakse korduste vahe 1-2min peal, et saada maksimaalne lihaskasv.
Oli see nüüd see mida sa teada tahtsid?
erxs11
MemberJõudu… aga lihasepoissi kuidas tuleb?Eks lihasepoissi tuleb ka mingil määral, aga peamine siiski hetkel jõunäitajate parandamine.
erxs11
MemberTreenitud kehaga naine on alati parem, kui lihtsalt kõhna naine. Ja sääred ongi kenad, kui natuke lihast ka näha
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nii et pane aga seelik selga ja linnapeale.
erxs11
MemberKaal on naiste suurim vaenlane. Peegilke, peeglike seinapeal näitab sulle tõtt. Kui peeglist näed, et oled kõhnemaks muutunud, siis on trennist kasu ka olnud. Teise variandina võid edusamme näha sõbrannade kadedatest näoilmetest.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jutt õige, et rasva kaob, aga lihas tekib asemele, seetõttu ei toimu ka kaalulangust, aga ümbermõõdud siiski vähenevad.
Ühe võimalusena võid veel korduste arvu viia 15-25. See tõstab lihase vastupanu, kuid lihast ennast ei kasvata.
Edu!
erxs11
MemberOn jah… huvitav kas see on enesehinnangust või silmaringist?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma arvan, et see on tingitud kitsast silmaringist ja kõige tavalisemast väiklusest.
erxs11
MemberSuht juhm on mentaliteet: tõstab rauda järelikult on loll. Terves kehas terve vaim.
erxs11
MemberTahad pohmakaga jooksma minna?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui ma nüüd õigesti mäletan siis 1kg rasva vastas vist 3500 kcal (kindel ei ole kahjuks).
5×3500=17500kcal. Jaga see treeningute vahel ära ja siis saad teada palju jooksma pead.Selle peaks veel tegelt 0,6 või 0,7 läbi jagama, siis saab niivõrd kuivõrd täpse tulemuse ehk siis 25000-29000kcal.
Kui väga puusse panin, siis parandage palun.
erxs11
MemberVastupidavust saab sõjaväes ikka mõnusalt. Jooksmine, kätekõverdused ja lõuatõmme olid peale sõjaväge ikka kõval tasemel. Kahju ainult sellest, et kaal seal langes. Nüüd muidugi kaal tagasi ja vastupidavus kõvasti langenud
MemberMA olen ka poolepeal sama kavaga ja jõudu tuleb ladusalt
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Soovitan soojalt
-
AutorPostitused