erxs11
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
erxs11
MemberEga siis inimene kohe nohik pole, kui kätekõverdusi teeb.Ise lasin ka kunagi keska ajal, nii et higimull otsa ees. Kekas oli vaja ja endale ka meeldis kuidagi teha.
Ise kasutasin kahte varianti, kuidas tegin: 1) 40-ste seeriaten 2) 10-15 kaupa, millele järgnes 30 sek pausi ja siis uuesti, lasin nii kaua kui vähegi suutsin. Mõjus hästi. Kätekõverdustes oli lennu parim tol ajal.

??:”> nimi on nohik
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>erxs11
MemberLäheb natuke segaseks juba
erxs11
MemberMinu meelest on doonorlus ja vereproov veits eri asjad.Enesetunne nimelt oleneb suuresti sellest, kui palju verd sa oled kaotanud.
Täiesti õigus. Sry ma lugesin enne valesti ja eeldasin, et tegemist doonorlusega.
Vereproov ei mõjuta küll mitte midagi see nõnda väike kogus.
erxs11
MemberIgati positiivne, et tehti, aga siiski….midagi jäi nagu puudu. Ja see friikate ja coca jutt on õige. Ise olin ka üllatunud.
erxs11
MemberKuna geenidest teatakse siiamaani siiski suhteliselt vähe, siis ei hakkaks siin spekuleerima.Teatakse jah, tõesti vähe. Tubli.
erxs11
Memberlahja oli
erxs11
MemberOTSING on meil siin olemas. Suht tõhus vahend. Kui ei oska seda kasutada, siis vist lihas kasvama ei hakka ka.
erxs11
MemberOotama 2 aprilli ja siis uuesti kirjutama siia midagi!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>erxs11
MemberMa olen M&F nüüd 6 aastat tellinud. Esimesed 3 aastat oli mingi mega pakkumine üksiknumber tuli ca 40 eeki. Viimase tellimuse maksumust ei mäleta täpselt. Kui kviitungi üles leian, siis annan teada palju maksin. Ma arvan, et 60eeki tuli number, aga täpsustan veel.
Igatahes on otse palju mõtekam tellida, kui läbi vahendaja.
erxs11
Memberväga hull
erxs11
MemberHAH…ma olin kindel, et sel aastal ei lase end petta….KRT
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>erxs11
MemberÄra muretse, see on ajutine. Kogemusest võin öelda , et kahe nädala jooksul on kõik endisel tasemel.
Edu.
erxs11
MemberVerele on doonorlus kasulik, kuna verekaotuse korral on organism sunnitud uut verd tootma. Uus on ikka parem, kui vana
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Trenni kohapealt ei oska midagi öelda. Üldiselt samal päeval, kui verd annad trenni ei soovitata teha.
erxs11
MemberEga juuksekarva pole ka mõtet hakata lõhki ajama. See täpne kogus on igalühel individuaalne ja ega keegi ei tea täpselt palju läheb raisku. Keskmine soovitus on 30g kord – mõnel läheb sellest rohkem, mõnel vähem.
erxs11
MemberTee pigem 2-3x nädalas ja 6-8seeriat max kordustega. Võiksid muidugi teha harjutusi, mis mõjuvad alumistele kõhulihastele ka. Neid tavaliselt ignoreeritakse miskipärast.
AutorPostitused