erxs11
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
erxs11
MemberKujutan ette, et selle 2 nädalaga kaob mõnusalt lihast. Tänan ei. Need paastud ikka eelkõige ülekaalulistele, kes trenni ei viitsi teha. Amazoni rahvas oskab toituda küll, ilma et peaks mõnele “ime dieedile” jääma
erxs11
MemberTuleb lihtsalt viisakalt teada anda, et vabandage ma kasutasin seda pinki/trena?ööri…pole just keeruline
erxs11
MemberKui sul koormustest sooritatud on siis räägi oma tugitreeneriga, kes testi sulle tegi. Temalt saad kindlasti kõige täpsema vastuse.
Edu!
erxs11
MemberHärra Antsoniga täiesti nõus. Tahaksin ise ka seda kava näha. Äkki saad Arnold selle üles panna uuesti.
Tänud!
erxs11
MemberAlthaardega võiksid jätta viimaseks harjutuseks. Lihase isoleeritus selle puhul on tasemel ja minule mõjub just see viimase harjutusena väga hästi.
Edu!
erxs11
MemberZMAst ei oska kahjuks midagi rääkida, aga vitamiinide ülevõtmine võib kaasa tuua organite väärtalitused ja muid kõrvalnähte. Kõike siiski normaalsuse piirides.
C vitamiini 10x doos on ohutu? Seda ei teadnudki.
erxs11
MemberKõigepealt pane tavatoitumine paika ja siis hakka alles lisasi tarbima. Ainult pulbrite tarbimisest pole midagi kasu, kui toituimine pole korras.
Võid ju kirjutada, mida, millal ja kui palju hetkel sööd, äkki siis saab edasi aidata. Kaalu võiksid ka kirja panna.
erxs11
MemberSeda teemat nüüd jätkates… et mis te arvate, kui teha triitsepsile ainult kitsa haardega lamades surumist, kas see areneb ikka korralikult? Et siis kui siin väidetakse, et põhimõtteliselt oleks võimalik kõhulihast ainult ühe harjutusega korralikult areneda (mida oleks talutav ka laval näidata), et kui ma teen triitsepsile ainult kitsa haardega surumist, siis on triitsepsi mitmekülgne areng tagatud, kuna see on üks lihas?Lihtsalt selline mõte tekkis.
Tegelikult ei ole päris nii – triitseps (õlavarre-kolmpea lihas) nagu nimigi ütleb koosneb kolmest eri peast, aga kõhul on ainult üks kõhusirglihas.
Arutelu tekkis sellest, kas kõhtu on võimalik erinevate nurkade alt treenida või mitte.
erxs11
MemberVigastuse oht selle harjutuse puhul on tõesti suurem, kui paljude teiste õla harjutuste puhul. Samas kui kasutad õiget tehnikat ja raskusi, mida suudad korralikult käsitleda, siis on see harjutus siiski sooritatav ilma vigastusteta.
Edu!
erxs11
Membertäpsemalt leiad otsingust…muidu niipalju, et korruta kehakaal 2ga
erxs11
Memberma käisin reedel võistlustel kooli rammumehel surusin seal 95 ülesse ja mul pooh”i kui ei usu ja ma pole mingi imemees ja kõik kes veel mölisrevad saavad peksaVanadel kreeklastel oli ütlus, et sama aja, mis inimene kulutab enda keha arendamiseks, peaks ta ka kulutama oma vaimu ja mõtte arendamiseks.
Kahju on vaadata, kuidas mõned sellest tõdemusest ikka väga suure ringiga mööda käivad.
Fakt (või siis ettekujutus), et sa surud 95kg üles ei tähenda veel seda, et sa meil kõva löömamees oled. Tahad kakelda, siis harrasta poksi või kicki. Seal annavad sulle kõik 60 kg suruvad mehed ka kestapeale, kui sulle keegi üldse kätt külge viitsib panna. Mina annaksin sulle hoopis rihma hea meelega, nii et sa paar päeva istuda ei saaks. Sest mis sa last ikka lööd.
erxs11
Membervaata kulurismi&fitnessi alt…just oli sellest juttu…pikk teema
erxs11
Membersoolaga selline lugu ka veel, et seob vett kehasse
erxs11
Memberrahunege maha nüüd juba…nagu kassid jooksuajal
erxs11
MemberSoovitaksin siiski kohupiima. 30g rasva on liig, mis liig. Peale trenni takistab selline rasva hulk valkude ligipääsu lihastele.
Enne magamaminekut pole ka suurt mõtet, sest siis on jälle liiga palju süsivesikuid öiseks tarbimiseks.
Ma ei näe küll mingit põhjust miks ei võiks sa seda hommikul/päeval süüa. Oleneb muidugi, kuidas su keha rasvadega toime tuleb.
Ega ilma proovimata ei saa teada ka, kuidas mõjub!
Edu!
AutorPostitused