erxs11
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
erxs11
MemberLõigake jalgratta sissekummidest endale sellised tükid (~ 10cm) ja proovige nendega teha. Vean kihla, et keegi ei taha kindaid nähagi.
erxs11
MemberEga see valk su sümmeetriat paika ei pane…kui hantlid on olemas siis üks võimalus on treenida seda poolt, mis vähem arenenud on seni, kuni lihased enam-vähem samas mõõdus.
erxs11
Memberettekallutusi kang õlgadel olen teinud, olen läinud seeriates mingi 120kg, mis hetkest see ohtlikuks muutub ?120kg??? Mind huvitab, kuidas sa tasakaalu suudad hoida? 120kg õlgadel ja ettekallutusi tehes peaksid sa pea ees pikki seina lendama
erxs11
MemberEsiteks kaldun ma arvama, et sinu tervise probleemid ja ülekaal tulenevad sellest, et toitumine on paigast ära. Kasuta otsingut ja leiad toitumise kohta nii mõndagi huvitavat siit foorumist, mida siis rakendada.
130kg juures on joosta jah raske, koormab põlvi liigselt, proovi jalgratast, nagu eelpool juba soovitati või siis ellipsit. Sõudeergomeeter on ka üks hea lahendus.
Arvest aga sellega, et need 20-25 kilo ei kao sul nüüd väga kiirelt ja kui liiga kiiresti hakkavad kaduma, siis seda suurem võimalus, et hiljem tulevad need kiirlt tagasi ka.
Üle 1kg nädalas alla ei soovitaks võtta. Kuigi, kui end korralikult käsile võtad (õige toit ja trenn) siis esimestel nädalatel kaob kaal kindlasti kiiremini.
Edu!
erxs11
MemberSee väikeseks tõmbumine on arvatavasti liiga suurest temperatuurist tingitud. Enamik kindaid soovitatakse pesta temperatuuril 30*
erxs11
MemberMa ei ole kasutanud seda, aga kaldun arvama, et tegemist on sama tõhusa ajaga, kui teleturus müüdavad plaastrid, mis sind 2 nädalaga elu vormi viivad.
erxs11
MemberLõvi/hobune võrdlus….nojah…..neid tegelt ei kannata võrrelda, aga kui sind see huvitab siis uuri näiteks mida söövad sipelgad, sest need väikesed vennikesed suudavad kuni 100x oma kehakaalu kanda. Vot siis saad alles tugevaks
erxs11
MemberKirves selga koht.
erxs11
Membervabandan väga oma lolluse pärast, aga kas keegi võiks selgitada, kuidas tehakse harjutust Good Morning…..olen alles suhteliselt värske olija ja ei tea sellist harjutust
erxs11
MemberKõik harjutused võivad sul selga lõhkuda, kui kasutad kehva tehnikat ja liigsuuri raskusi…endale meeldib harjutustest tarktor, sest seal ei saa suurt petta…jõutõmmet teen ka, aga üle nädala, muidu ei taastu selg ära korralikult
erxs11
MemberTaks, ega sa Arcticus juhuslikult ei käi? Seal üks samasugune vend!!!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hmm, Arcticus … nüüd vist mõeldi mind
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ah jaa … mul pole ju prille 
Ei mõelnud sind Joker
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>erxs11
Memberto:OldMan
Seal, kus mina näljalaagri ajal olin, oli küll täiesti tühi igasugustest söödavatest taimedest/marjadest. End ka üllatas see. Samas ei saa öelda, et olukord nõnda hull oli kui TANKil….meile ikka kruupe ja mingit muud stuffi jagati…Päevas sai ikka 200 kcal kätte…
erxs11
MemberTäiesti mõttetu mees ju! Millest selline huvi tema vastu? On midagi suurt korda saatnud?
Varsti arutatakse siin iga mehe üle, kes natuke trenni teinud on. Teema lukku!
erxs11
MemberSõjaväes sai tehtud 1 all, 2 üleval, ehk kui seeru ütles üks, siis lasid alla ja hoidsid maapinnast umbes 10-15 cm kõrgusel, kuni öeldi 2, siis lükkasid end üles. See mõjus päris hästi. Kui ikka lasti positsioonis 1 kaua aega olla, siis naljalt üle 20 kätekõverduse ei teinud ka.
erxs11
MemberTaks, ega sa Arcticus juhuslikult ei käi? Seal üks samasugune vend!!!

” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused