erxs11
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
erxs11
MemberOmast kogemusest võin öelda, et kõige-kõige-kõige raskem on taluda vigastusi. Öeldakse, et tegijal juhtub nii mõndagi, aga vaat enam tõesti ei taha, et igast nõmedusi juhtuks. Peaks juba suur ja tark olema küll, et rahulikult treenida ja kainet mõistust säilitada, aga siiski alati, absoluutselt alati juhtub midagi, mis paneb treeningutele tõsise piduri peale.
Kuna peale jõusaali tegelen veel nii mõnegi alaga, siis kord on tuksis mul põlved, kord taas õlg, vigastan rannet jne….
Nüüd võin muidugi kerge ettevaatlikusega öelda, et pole midagi enam juhtunud kaua (ptui-ptui-ptui), aga vanasti oli end uuesti trenni sundida ikka raske.
Treeningud üksluised enam küll ei ole, sest harjutustepank on ikka niivõrd suur, et alati saab midagi uut ja huvitavat proovida. Tõesti, kui on käsil mõni 2 kuune kava, siis peale 5 nädalat on juba kerge tüdimus, aga muidu ma üritan alati midagi uut proovida. Näiteks M&F on päris palju harjutusi, mida on proovitud uuendada (kombineeritud 2 harjutust kokku), et saada vaheldust. Jah, eks rutiin üldjuhul tapab, aga sellest võib alati end välja pressida, nii nõuga kui jõuga.
erxs11
MemberRasvata kohupiimad, kodujuustud, tuunikala, munavalged, kanaliha (rind), üldse liha tegelt.
Tänapäeval on valik juba õnneks suht normaalne kaubamajades. Mine ja hakka vaatama, kus mida ja kui palju sees on! Need asjad ikka tavaliselt ilusti karpide peal kirjas.
erxs11
Member# Dumbbell Snatches – 3 x 5 reps per arm# Power Cleans – 3 x 4 reps
Power Clean peaks eesti keeles olema Rinnalevõtt või midagi sellist (ei tea neid eesti keelseid harjutuste nimesi kõiki kahjuks)
Iseenesest harjutus on maast kangi rebimine rinnale ja tagasi.
Snatch on samalaadne, aga viiakse maast kohe üles pea kohale, sirgetele kätele.
Ma loodan, et said nüüd aru, mida mõtlen.
Edu!
erxs11
MemberSa oled selle teema nüüd suht segaseks ajanud. Enam ei saa aru, kes on kes ja mis on mis.
Igatahes kätekõverdusi tehes areneb loomulikult rinnalihas ja triitseps ka.
erxs11
MemberKui kaalu tahad langetada, siis kreatiini pole küll mõtet tarbima hakata. Hakka oma süsivesikuid piirama: hommikul rohkem ja iga toidukorraga hakka järjest väiksemaks võtma. Üldiselt proovi päeva toitumiskordade arv saada 4-6 peale ja kuna suvi on tulekul siis igast rohelised kaubad on ka normaalse maitsega juba. Söö aga kurki, tomatit ja igast kergeid salateid ka. Küll need kilod kaovad siis.
Edu!
erxs11
Membersorry vaan aga 50kg surumist 4×10 on jah nati esine, nati isegi päris hale… kui oled nii pikk ja kaalud 99kg siis ikkna jõudu peaks juurde tegema, mitte kaalu maha võtma. kogu jutu point on selles et olen naissoost ja isegi mina olen sust paljutugevam…Selle jutuga võid minna kuhugi mujale foorumisse. Siin on eesmärgiks teiste aitamine, mitte maha tegemine.
to:n2k
30-50 sek on tõesti vähe puhkust, eriti just algaja puhul….kui ise kunagi alustasin, siis jätsin seeriatel isegi kuni 5min vahed ja ajapikku hakkasin seda siis vähendama…Eks sa pead endale ise selgeks tegema, kas tahad eelkõige arendada jõudu või langetada kaalu.
Isiklikult soovitaksin sul võtta pikemad pausid ja kaalualandamiseks hakata tegelema aeroobsega.
Edu!
erxs11
MemberOled sa siis Kalmusega konsulteerinud ka? Kui tema kava koostas ja see ei mõju sulle, siis peaks tema ka kõige paremini teadma, mida seal muuta. Sest nende näitajate juures on 50kg kesine tulemus. Aga jõudu edaspidiseks. Järjepidevus viib sihile.
Edu!
erxs11
MemberAlessandro, kas oled seda ainult rinna puhul kasutanud või mõne muu lihase puhul ka?
Tundub päris huvitav olevat.
erxs11
MemberKui toitumine pole korras, siis on täiesti normaalne, et kaal ja ümbermõõdud ei vähene. Saledaks ei treenita end, vaid saledaks süüakse ja treenitakse end.
Edu!
erxs11
Member50kg teed seeriaid siis mis harjutusele? Ja kes sulle selle toitumis ja treeningplaani koostas?
erxs11
MemberTarbi valke ja süsivesikuid vahekorras 1:2 peale trenni ja siis ei tohiks olla hullu midagi. Aitab lihastel taastuda paremini.
erxs11
MemberSoovitan sul otsingut kasutada, sealt saad kogu vajaliku informatsiooni, nii trenni kui ka toitumise kohta.
Edu!
erxs11
MemberJõu arendamiseks kuni 5min ja muidu kuni 2min pausid
erxs11
MemberBiica treenitakse ju ka nii, et jagatakse liigutuse raadius kolme faasi ära…algul teed alumise osa, siis üleval ja lõpuks täis raadiuses. Ma nüüd ei tea kas, rinna puhul kehtib sama tehnika, aga miks mitte?
erxs11
Memberma ei tea ise ka, algul olid jumala väiksed raskused ja siis hakkas hullumoodi arenema. Tegin jõuseeriaid ka 5x, 3x, 3x, 2x, 2x, 1x(max) – siis mõtlesin et vägapalju edasi ei julge minna ja hakkasin mingi 110kgx8 tegemaMis nurga alla sa end lased siis?
-
AutorPostitused