erxs11
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
erxs11
MemberRobocopi vöö on väga hea.
erxs11
MemberEi ole veel sellisest paastust kuulnud, mida tehakse kord nädalas. Minu teada tehakse paaste 1-2x aastas ja olenevalt iseloomust 2-5 päeva.
erxs11
MemberJälle need ühest ekstreemusest teise ekstreemsuseni vaidlused…pointless
erxs11
MemberInimestel on mingi väärarusaam, et proteiin on mingi imerohi või maagiline kasvataja, et kuuaega ja oled suur!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tegelikult tuleb kõik lihtsalt järjepidevuse ja õige toitumise – treeninguga!Seda ma pole arvanud. Küsimus tekkis sellepärast, et mul on päris palju tuttavaid noorsportlasi teistelt aladelt ja nad söövad proteiine minu teada ainult laagrites, või intensiivsemal perioodil.
Laagrites söövad nad proteiine lisandite nöol lihtsalt rohkem, sest seal on treeningkoormus suurem ja lisandid on üldjuhul kergesti seeditavamad kui tavatoit.
erxs11
MemberEnne jõusaali 30 min teha kulutab liigselt sinu energiavarusi ja siis ei suuda enam jõusaalis max pingutada.
Peale trenni 30 min aeroobset, pulsil kuni 140 ei mõju sinu lihaskasvule halvasti, põletab rasvu.
Kui tahad massi kasvatada, siis ära üle 3x nädalas aeroobset tee.
Edu!
erxs11
MemberEnne trenni, trenni ajal ja trenni lõpus põhjalikult
erxs11
MemberMillele see kalkulaator sul baseerub?
erxs11
MemberÕpi õigesti toituma.Karmid sõnad,aga õige toitumine on elus kõige tähtsam.Täiesti õige.
Samas leida 14 aastaseid, kes toituvad õigesti on väga raske.
erxs11
Membertrenis pole juhtund aga vahel kui liiga järsku tõusin püsti(enist olin kaua kaua istund) sis kiskus p
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ildi tiirlema kyll jhSiis on vererõhuga probleeme. Endal oli kunagi sama lugu. Konsulteeri oma arstiga.
erxs11
MemberKasvuea probleemid, ei midagi muud. Küll üle läheb.vot sellist lohutust ma tahtsingi kuulda, et läeb yle. aga asjalikku soovitust ikkagi ei tuld.näiteks toitainetest ei jaga ma midagi.mida ma syya ei tohi?ja kaua see kestab?kasvuiga…???
Sulle anti küllaga asjalikku abi ja nõu. Iseasi, kas sa suudad sellest aru saada või raiud oma “tõde” edasi. Suhtumisega a la ma tean ise ikka paremini kui teie, ei otsi sa siit abi, vaid kinnitust sellele, et sul tõesti on mingi “probleem”, mille sa ise endale oled loonud.
Tahad asjatundlikku ja adekvaatset nõu, siis austa neid, kes abi pakuvad.
Edu!
erxs11
Membereks ma siis tulen kunagi olympialt ja hakkan kanepit kiitma
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Paraolympialt?
erxs11
MemberKasvuea probleemid, ei midagi muud. Küll üle läheb.
erxs11
MemberLiigne pingutus. Vähenda mõneks ajaks koormust, siis peaks olukord normaalseks tagasi minema.
Edu!
erxs11
MemberEks siin sellepärast ollaksegi, et areneda
erxs11
MemberVõtame nüüd kõik mineraalide ja vitamiinide ABC-d kätte ja hakkame küsimusi esitama a la: mida sellest arvate? Kui sa nendest tõesti midgi tead TONT siis parem kirjuta nende mõjust siia ja valgusta meid juhme.
-
AutorPostitused