erxs11
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
erxs11
Member110kg on ju korralik raskus millega trenni teha. Kui aga areng seisab, siis proovi mõnda uut lähenemist: tee püramiidi ntx
erxs11
MemberAinult aeroobsest tegelt ei piisa. Pead oma toitumise ülevaatama ja loobuma kõrge kaloraaziga toitudest, eriti õhtusel ajal. Kui suudad toitumise korda saada ja aeroobset teha, siis ei lase tulemused end kaua oodata.
Edu!
erxs11
MemberPigem soovitaks süüa köögivilju ja küll need lihased ise ka kasvama hakkavad
pelgalt köögiviljadest ei hakka sul ka midagi kasvama.
erxs11
MemberSedasi tarbides jõuab varem või hiljem arsti juurde. Sinu neerud kulla mees.
erxs11
MemberTükk aega= kui mitu aastat, kuud?
erxs11
MemberRinnale kätekõverdused.
erxs11
MemberTuleb poelettidele ka või jääb ainult amazone.ee müügiks?
erxs11
MemberSellise kavaga ei puhka sul rind välja, sellest ka jõuetuse tunne.
erxs11
MemberIstudes trenazööril kerepöörded-
võta mõni suurem ketas kätte, istu maha jalad ettesirutatult ja ülakeha hoia sirgelt. Nüüd hakka seda ketast ühelt poolt teisele tõstma. Efekt on väga hea. Ise enam trena?ööri ei kasutagi, kuna see töötab paremini.
Säärtele seistes pöialetõus hack-masinal-
Ketas või hantel kätte ja astu mõne kõrgema aluse peale ühe jalaga ja siis hakka aga harjutust sooritama ja muidugi vaheta jalga ka ikka.
erxs11
MemberEi saa nüüd kuidagi nõustuda jutuga, et paastumine on 100% vale. Paastuda lihtsalt ei ole mõtet kulturistidel.
Mõndadel juhtudel on paastumine isegi kohustuslik, kui on tekkinud tõsised terviseprobleemid.
Samas olen kindel, et siinses foorumis on 90% kasutajatest, kes üritavad võimalikult palju lihasmassi kasvatada ja seetõttu ei soovi siin keegi ka paastuda.
Ise olin just terve käesoleva nädala haige ja läbisin sellekäigu ka omamoodi paastu, kuna toiduisu ei olnud absoluutselt. Kõige enam häiris mind see, et kui vahel tekkisgi isu, siis kõik valgurikkad toidud hakkasid täiesti vastu. Ainsad asjad, mis alla läksid olid mahlad ja puuviljad. Kaalu peale ei taha hetkel absoluutselt minna, aga juba peeglist on näha, et söömata olemise tagajärg on suht jube ikka.
erxs11
MemberNaise leiad uue ja kohupiim asenda mõneks ajaks kana või kalaga.
Läbi raskuste tähtede poole.
erxs11
MemberFRED ANTSONI all on olemas teema Taimne valk…mine ja chekka…ja üldiselt on olemas siin ka otsing….pakub palju abi…keegi ei viitsi enam 100x ühte ja sama asja kirjutada
erxs11
MemberTraktorit tee ja õlapäeval treeni spetsiaalselt õla tagumist osa.
erxs11
Membersuht ümmargune jutt. miks teid ei peeta siis küllalt heaks? tahaks kohe huviga teada!!! Kui 40 inimest juba käib ja potensiaali oleks 200 ringis….klubile korralik sissetulek ikka…anna andeks aga peab olema suht juhm klubi manager või siis on tõesti tegemist usaldusväärsuse puudumisega sinu firma puhul. muud ma ei oska küll mõelda sellise info puhul.
erxs11
MemberMakaveli olen ma õigesti aru saanud, et tegeled tõsiselt kulturismiga ja tahad kunagi ka võistlema minna? Hetkel olid vist 15?
Ma ei tea küll kaua sa oled trenni teinud ja mis lisasi siiani tarbinud oled, aga julgen arvata, et sinu vanuses veel tõsiseid üleminekuprobleeme ei tohiks olla ja areng peaks olema suht hea.
Kuna (tipp)kulturism koosneb tänapäeval ikkagi suures osas lisadest ja neid on tõesti 100, siis sinu vanuses hoiduksin veel kõike proovimast. Võib-olla tundub see nõmeda soovitusena hetkel, aga kui sul on tõsised plaanid selle alaga, siis küll jõuad kõik need kunagi ära proovitud.
Ühe probleemina mida mina näen noorest peast kõik ära proovida on see, et organism siiski harjub pikapeale kõigega ja kui sul praegu areng veel normaalne, siis kannata seni kuni tekivad esimesed tõsised üleminekuraskused ja paigalseisud.
Aga see kõigest minu tagasihoidlik arvamus.
Igatahes edu sulle!
-
AutorPostitused