Skip to main content

erxs11

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 181 through 195 (of 604 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Aidake algajal vormi saada #54571
    erxs11
    Member

Ja seda ka veel-trenni tehakse ennekõike iseenda jaoks ja trenni minnaksegi selleks, et enesega rohkem rahul olla. Siis, kui enesega rahul ollakse,trennis ei käidagi.Seega-proovi olla üle oma valehäbist ja mine saali.

Mina käin küll trennis ja olen enesega rahul ka.

Mulle meeldib end liigutada

in reply to: oleks nõu vaja ! #54569
    erxs11
    Member

<_<“> et ntx kui ma tahaks hetkel saada 10 kilo lihasmassi juurde , siis mitu kuuri ma umbkaudselt peaks tegema kreaga ? 10-15 ?

ja ntx kui seda teha kui see oleks võimalik et siis oleks nagu kõik et rohkem on fsjo ja võimatu edasi arendada ennast? või sain ma valest aru?

nojah eks ma proovin rohkem süüa päevas ma usun et 5 korda pingutaks välja :???:”>

Said valesti aru.

Alati on võimalik end edasi arenedada. Teadmised selle jaoks tulevad aga läbi kogemuste. Ise 6 aastat jõusaalis käinud ja siiani õpin midagi uut.

See ei käi päris nii, et loed mis siin räägitakse ja suudad seda kõike ka kohe rakendada. Veelgi enam, kõik mis siin kirjas ei pruugi sinu puhul üldse mõjuda. Pidevalt tuleb eksperimenteerida, et leida enda jaoks parimad tingimused.

Edu!

in reply to: jalgrattasõit ei tee ju saledaks.. #54535
    erxs11
    Member

Oled kindel erxs11, et sul jalad just jalgrattasõidust suureks läinud on?

Jap. Kuna sel ajal veel jõusaaliga ei tegelenud.

Mis siin imestada, hea ja arenenud süda ja veresoonkonnastik ja siis jõusaal otsa. Ideaali lähedane kasvupind!

Kuramus, siis on mul ka sellest jalad suureks läinud. Aga tõesti, sama mure nagu erxs11’l: Kuidas neid väiksemaks saab?

Ei, ei, ei….

Minul ei ole see mure, mulle see meeldib <_<“>

in reply to: oleks nõu vaja ! #54528
    erxs11
    Member

et siis et nagu alles siis kui see stopp tleb et siis hakata kreapeale minema we?

aga proteiin seda ju võib kogu aeg kasutada ? või ei või?

Proteiini sa PEAD sööma koguaeg, kui kasvada tahad.

Aga see ei tähenda seda, et pead no1 või mõnda muud pulbrit sööma. Kui tavatoidust saad valgud kätte, siis piisab ka sellest.

Edu!

in reply to: Biceps #54504
    erxs11
    Member

Mida see mõõtmine teile annab? <_<“>

Ega lihas mõõtes suuremaks ei lähe :???:”>

in reply to: jalgrattasõit ei tee ju saledaks.. #54477
    erxs11
    Member

Oled kindel erxs11, et sul jalad just jalgrattasõidust suureks läinud on?

Jap. Kuna sel ajal veel jõusaaliga ei tegelenud.

in reply to: Powerball.. mida arvate? #54460
    erxs11
    Member

Mulle ka kingiti selline aparaat sünnipäevaks hiljuti. Paar korda olen õhtuti teleka ees kasutanud ja haardetugevus on paremaks küll läinud veidike. Ei ole mingi imeaparaat aga mingil määral aitab kindlasti.

in reply to: jalgrattasõit ei tee ju saledaks.. #54459
    erxs11
    Member

Ise sõistin ka kunagi ratast päris palju ja siiani on jalad sellest ajast suured, aga jah, ma ei tahagi neid väikseks tagasi saada <_<“>

in reply to: süda #54446
    erxs11
    Member

noo ütleme et ma ei kavatsegi ennast süstima hakata,kindlasti oleks kõige kasulikum saada kõik valgud saada toidust…aga see pole ju eriti mingi hetk enam võimalik kuna toidust ei saa enam nii palju kätte kui vaja <_<“> ,kuid kas kreatiinid proteiinid jne pulbrite ja tablettidena võtmine on kahjulik kui võtta seda eraldi?

Saab küll toidust kätte…usu mind…aga pead korralikult sööma…

Ise söön päevas 5-6 korda ja valke ca 180g päevas

in reply to: ZMA!? #54445
    erxs11
    Member

kriskoixx ütles väga hästi siin juba. Ja kindlasti ära unusta trenni teha – igal võimalusel!

Küll ma tahaks neid suuri pudrusööjaid näha, kui suured ja vormis te siis olete?

Kui te kehakeemiast midagi ei jaga ja midagi asjalikku vastata ei ole, siis hoidkegi oma suud selle pudru jaoks!

Kui kehakeemiast midagi ei jaga???

Kui sina toitainetest ja mineraalidest ei jaga, siis hoia ise oma suu kinni enne kui päris lolliks siin end teed.

in reply to: Millal? #54444
    erxs11
    Member

Mina aga alles alustan jõualaga. Mul seisab nüüd kaks valikut- maraton või jõusaal. Jõusaalil aga selline miinus, et öeldakse naine pole ilus, kui tal muskel on ja see ajab mind masendusse, sest ma tõsiselt imetlen inimesi, kellel on ilus keha (musklis) ning tahaks ka.

Mis te arvate, kas naine on ilus, kui tal musklis keha?

Käi aga jõusaalis, maratonijooksjad on liiga kõhnad <_<“>

in reply to: Millal? #54406
    erxs11
    Member

Wow <_<“> Tõsised tegijad olete kõik!!!

Kuidas sul endaga lood on. Teema algatasid, siis räägi ka… :???:”>

in reply to: kõhulihased #54388
    erxs11
    Member

Enamus inimeste kõhulihased ongi asümmeetrilised, selles pole midagi imelikku.

in reply to: spagaat #54372
    erxs11
    Member

Spagaadi juures on nõme see, et kui kord käes ja lõpetad treenimise ära, siis on kiire ka kaduma.

Kunagi nägin ka vaeva selle nimel ja sain lõpuks spagaadi maha ka aga nüüd võin sellest ainult unistada.

in reply to: õlu #54337
    erxs11
    Member

3 ja 8 õlu vahe on see, kas jääd kergelt purju või mitte

Viewing 15 posts - 181 through 195 (of 604 total)