erxs11
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
erxs11
Memberaastaga küll tegijaks ei saa.
erxs11
MemberTegu on energiahulgaga, mille sinu keha päeva jooksul kulutab.
erxs11
MemberKuna kõik need tooted on enam-vähem sarnased ja ainus suurem vahe on selles, kas põhinevad vadakul või kaseiinil. Nimi siin suurt rolli ei mängi. Kõrge kvaliteediga on nad kõik.
erxs11
Member16 ning ei ole paks ja tahad tablette kugistama hakata?
Ma sinu asemel mõtleksin natuke enne ja korrigeeriksin hoopis toitumist veidi.
erxs11
MemberKõhtu treenides pinguta kõhulihaseid “sisse poole” mitte välja
erxs11
MemberKindlasti mitte
erxs11
MemberKui aega on hommikuti, siis tee aeroobset tühja kõhuga pulsil 100-120 kuni 60min ja näed kuidas rasv hakkab sulama.
Ise teen nii hetkel 3x nädalas ja tulemused on olnud üle ootuste head.
erxs11
MemberÜhesõnaga homme kõik sitta sööma ja mõnu tundma sellest, et elame kaua
erxs11
Memberpeale trenni 2:1-le
erxs11
MemberKäsi 3x nädalas on ikka väga palju. Kurnad end liigselt ja kasutegur on lõppkokkuvõttes 0
erxs11
MemberOn see number nüüd ikka nii suur? 1 unts=50kcal. Unts peaks olema 28g, kui ma ei eksi nüüd. Sellisel juhul tuleks see number ikka väga suur. Ma natuke kahtlen selles.
Aga üldjuhul on sellised näitajad kõik nö tavaolekus ehk ilma trennita arvutatud.
erxs11
MemberPeale trenni süsikad kindlasti sisse, olenemata sellest, kas alandad või suurendad kaalu. Vastasel juhul läheb esmalt valkudest tulev energia kasutusse ja võid unistada korralikust taastumisest.
erxs11
MemberNo selle teooria kohaselt peaksin ma oma trenni järgse shake juba hommikul alla kuukama, et peale trenni see ilusti mõikama hakkaks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>erxs11
MemberTotter. See, mis kehtib äädikaputukatele ei pruugi kehtida inimesele Ei tea küll putukatest midagi, aga olen suht kindel, et minu ja selle äädikakärbse organismid on väga erinevad.
erxs11
MemberRasva lähed siis, kui lõpetad trennis käimise aga sööd ikka nagu loom
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused