Erx911
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Erx911
MemberKuna kalamaksaõlis sisalduvad rasvhapped ei ole mitte toidulisandid, vaid hädavajalikud toiduga liiga vähe saadavad ained, siis tuleb kalamaksaõli tarbida pidevalt.ok tänud
Erx911
Memberigasuguse pulbri söömise puhul on negatiivne pool see et kui pulbrit valmistatakse siis valmistamise protsessist jäävad igasugu jääkained pulbrisse … jahh seda puhastatakse jne kuid ikkagi …njaa nii ta on nagu ka narva kuulus ” vägilane” ja müüdid kuidas sealses laos lausa hiired vägilase pulbris möllasid
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>nii et valima peab kindlasti tunnustatud kaubamärgi , et see jääkainete hulk oleks võimalikult väike.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Erx911
Memberhmm aga siiski pole saanud ühtegi vastust sellele, kas aminohapetel on ka miinuseid?
Erx911
MemberMis valgus ja kreatiinis ekstreemset on?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Minu jaoks väljendub see ekstreemsus sellega, et lõppkokkuvõttes tegelen rohkem siis pulbri söömisel, kui naturaalsel toitumisel ja minu eesmärk pole tõesti kulturismis tippu jõuda vaid lihtsalt endale hea enesetunde tekitamine. Ekstreemne oli ehk vale sõna , kuid esimene , mis pähe torkas
MemberValmis synteesitud valgud?? Te l2hete ulmemaailma, mu kallis s6ber…Aminohapped on ehituslikud valguelemendid, millest koosnevad näiteks lihaskiud. Aminohapped on vajalikud organismi kasvuks, taastumiseks, tugevnemiseks ning mitmesuguste hormoonide, antikehade ja ensüümide tootmiseks. Kokku on 21 aminohapet, nendest 9 on nn. asendamatud (inimorganism ei suuda neid piisaval hulgal sünteesida), ülejäänud on nn. asendatavad aminohapped.
Seega on nad peale trenni tegemisest ju parim ja kiireim taastumisvahend. Või siis lähen ma millegagi väga rappa ? Kui nii siis millest ma valesti aru saanud olen?
Memberspordiklubides on olemas sellised treeningud nagu rasvapõletus
näiteks Tartus klubis arena , kuid kindlasti ka mujal. Usun et see oleks alguseks parim, hiljem juba body ja muu selline lihaste arenguks.
Erx911
Memberhmm njaa tänud
aga põhimõtteliselt on ju aminohapped valmis sünteesitud valgud midag keha omandab kiiremini ja kergemini
eriti, kui need vedelal kujul on. Seega peaks nad pulbrist ju ikkagi etemad olema
Memberselge
tänud

aga ootan veel arvamusi, kui keegi tunneb ennast selles teemas koduselt

Erx911
MemberHetkel on silmapiiril biotech-i Liquid aminos.
Olen lugenud mida aminohapoped endast kujutavad ja eeliseks valgu pulbri ees pean näiteks seda, et aminohapped aitavad kiiremini taastuda tehtud koormusest ja seega on rohkem energiat.
Korras toitumise all pean silmas et söön 4-5 korda päevas ja üritan süüa kõike piisavalt. näiteks vähemalt 1-2 korda päevas ikka liha ja alati ka puu ja juurvilju.
Erx911
Membertoitumist hoian paigas ja kava muudan pidevalt et lihas harjutustega liiga ära ei harjuks.
Põhiliselt tahaksgi teada kas on soovitatav aminohappeid süüa või teevad need siis paha ?
Erx911
Membertoidulisandina kui sellisena pole tarbinud jah, kuigi olen tegelenud jõusaaliga juba 3 aastat pole ühtegi kuuri midagi söönud, kui siis maitsend
AutorPostitusedViewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)