ErvinT
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
ErvinT
Memberlugesin nüüd kuskilt et selle ees mainitud harjutuse nimi on “Trosside ristivedu” (vist) aga kindel pole….okei aga kas sa mõtled rööbaspuudel nagu noh ei oskagi seletada..
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> nagu triitsepsit treeniks? et lasen end seal alla ja kätega lükkad yles?ErvinT
Memberei rea, kui ise kaklusesse satun siis suht kui pikali löön ta siis lasen ikka püsti ennem tulla kui uuesti peale lähen,, aka räpane kaklemine” on pigem mingi tänavalaste teema…
ErvinT
Memberalusta ikka vara jah.. siis kui täiskasvanuk saad siis oled juba suur härg valmis:P
ErvinT
Memberpoisi triitseps peab ikka küll 100 peal olema:P
ErvinT
Memberproovi 80% viina kompressi.
ErvinT
Membertee paar kiiremat jooksu trenni:)
detsember 13, 2008 at 8:16 e.l. in reply to: Eesti meistrivõistlused jõutõstmises veteranidele tulemused #174826ErvinT
Memberooh väga lahe! aga kuna näiteks nooremate võistlused toimuvad.. keegi teab?
ErvinT
MemberErvinT
MemberPeab tunnistama kahjuks jah, et suurem probleem on siin (ma m6tlen Eestit..)nii suitsetamine kui ka alkoholi tarbimine, kui Ameerika yhendriikides.kunagi kuulnud sellist müütigi et viis õlut = 1 keskmine hamburger
ErvinT
Memberproovi teha harjutusi nii rinnale kui ka kõhule
ErvinT
Memberei teadnudki et imrel tatoveering on:O
ErvinT
MemberMa ei tea, on inimesi kes suudab sellega leppida ja neid kes ei suuda. Mina tahaks korda saada. Mul viib enesehinnangu ning enesekindluse alla selline asi. Mõtle ise kui iga kord särgi suvel seljast ära võtad siis tunned et erined teistest oma keha poolest
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Minule on see ikka probleemvõin sind lohutada et i se tunnen sama moodi , mul samuti yks probleem rindkerega aga mul on selline suhtumine et kui kellegile ei meeldi siis ärgu vaadaku ja kui kellegil miskit ütlemist siis ma ütlen 10 korda valusamini vastu või teen:P
ErvinT
MemberTere
kui on olemas 2 päeva kava samuti. siis ma oleks ülimalt õnnelik aga kui ei siis pole hullu:)
tänan:)
ErvinT
Memberise soovitaks lõunakeskuses seal taga uisuväljaku juures asuvat spordipoodi külastada, seal on tihtipeale selliseid huvitavaid asju
ErvinT
Memberaga ehk mitte tähelepanu pöörata sellele ja olal oma kehalise eripäraga rahul, olen kindel et kui sa ise selel ära unustad siis keegi teine seda pisi-esipäras ammugi tähele ei pane:)
-
AutorPostitused