ErvinT
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
ErvinT
Membernijah ise 193cm pikk, võin ka sama pikaks jääda, pole hullu.. aga ma ei usu et jõusaal nii hullult peaks kasvu pidurdama..
ErvinT
MemberMina teen nii ülesminekul erialast soojendust:kerge raskusega(veri lihastesse):
10x
8x
6x
4x
ja siis lähen mingi 10 kilo kaupa ja hiljem 5 kilo kaupa üles, alguses 3ste kordustega ja raskemaks minnes 1stega!
okei aga kas sama kava aitab mind ka siis kui mul eesmärk ongi homme minna just jõusaali selle mõttega et tahan proovida kas suudan 100 ära lykata?
ErvinT
Memberma arvan et see vend kahjustab mingit moodi pigem poksi mitte poks teda
ErvinT
Membernagu ma välja loen siis luu murdu ei tohik sul olla, et kas sa lihtsalt põrutasin ta väga kõvasti ära, või jah on mingi väike mõra, kild sul endal läks kunagi kuskilt hüppeliigese juurest nõnda et mõra luus aga pandi kipsi mu jalg ning samal õhtul sai mul villand sellest ja järgmine päev jooksin juba ilma kipsita ringi, et “mõra” vist kasab ise ilusti ära aga no väldi siiski ligiset käimist.. hoia teda, tee kompressi!
ErvinT
MemberSaab ka blokkmasinaga altpoolt ühe käega korraga.Kodustes tingimustes kasutan veel lisaks kummiespandreid ning madalat ja laia nn.rööbaspuu varianti.eks ma üritan nüüd minna trenni ja siis hakkan proovima neid variante, vaatan mis kõige paremini sobib
ErvinT
Memberno ma olen juba 23, nii et päris vana miis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>nijah, loen et sa kahtlustad vedelikupuudust. Muidugi inimesed on erinevad aga olgu kui pikk ja raske treening onju , aga minul ei teki ikkagi vedelikupuudust kunagi .. et ei usu et ka selles asi on..
ehk peaksid siiski pöörduma tohtri vastuvõtule ja ehk ta oskab miskit targemat öelda, kuna mul ka sellist asja juhtund ja see ei ole just eriti mõnus ju kui ta koguaeg juhtuma peaks hakkama..
pigem kaldun arvama et sa tegid jah mingi äkilise liigutuse..
ErvinT
MemberKas kellegil on kogemusi mingite jõusaali programmidega mida saaks arvutisse lasta ja kus saaks ka endale kavasid teha?Kui on kellegil mingeid kogemusi võiks anda linke või soovitada midagi head.
Mida arvate programmist BODYTRANS?
Mõtetu pläma pole oodatud!!!!!!!!!!!
tõmbasin endale hommikul selle programmi. proovisin ja uurisin teda ning lasin nüüd maha.. ei näe erilist mõtet sellel
ErvinT
MemberSelline probleem siis: tõmbasin korvpalli mängides ära reie tagalihase (täpset lihast mõistagi ei tea, algab teine kuskilt sealt tuhara alt ja lõpeb poole reie peal – vähemalt see osa andis tunda). üldiselt midagi väga hullu ei olnud, aga ca 10 päeva pidasin spordiga vahet, siis hakkasin uuesti jõusaalis käima (sealhulgas ka jalgu tasapisi koormama) ja nüüd 2 nädalat hiljem tundub jalg piisavalt hea, et uuesti kossu proovida. eks siis näeb, kuidas jalg peab.aga kui nüüd asja juurde tulla, siis huvitab see, mis selle vigastuse põhjustada võis. ise kahtlustasin, et asi võis olla vedelikupuuduses, sest olin mänginud selleks hetkeks 37 minutit (vigastus seega 3 min enne mängu lõppu) ning vaheajal ei jõudnud kiireid süsivesikuid tarbida (joon tavaliselt poolajal ArcticSporti). samas tean, et vedelikupuudus võib põhjustada ainult krampe, mitte otseselt vigastusi. seega kaks küsimust:
1. kas vigastuse põhjus võis olla selles, et lihases tekkis süsivesikupuudus või oli lihtsalt üks liigutus liiga äkiline?
2. mis vahet on üldse lihase venitusel ja rebestusel?
kõik, kes vähegi midagi füsioloogiast midagi teavad või arvamust omavad, palun, arge olge kadedad
tänan juba ette!
kui ise oma lihase ära rebetasin kossus siis polikliiniku kutt ütles et kuna ma olen veel noor ( siis ma olin 17. ) et siis mu lihased ja ludu kasvavad ja seda võib juhtuda, tuleb piima juua:)
ErvinT
MemberSa võid mõlemat teha, lendamist ja surumist.okei, täna lähen proovin järgi:) tänud
detsember 14, 2008 at 10:53 e.l. in reply to: Kumb on kaunim, kas kaunis mees koleda hingega või kole mees kauni hingega – selles on küsimus. #175009ErvinT
MemberTegelt vaatama hakata, siis pole ime, et Eesti “ilusad naised” tormi italiaanodele ja türklastele ning muidu tsurkadele jooksevad
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Jubedad pildid ja väga hästi tabatud ka veel.no hästi serveeritud:D
ErvinT
MemberRistivedu on selle su otsitud harjutuse nimi jah. Rinnalihase alumise osa treenimiseks peetakse üheks põhiliseks harjutuseks negatiivse kaldega (pink on nii, et pea on all pool tagumikust) surumist. Selleks on mõnes jõusaalis olemas ka kindlad masinad, aga võib ka kasutada selleks smithi masinat.mul siin jõusaalis on vaat a negatiivse kaldega kõhulihaste pink, mida annab reguleerida et ma usun et tollega saaks hakkama onju aga kas ma sisi teen nagu hantlitega lendamist seal peal?
ErvinT
MemberJust just. Ainult et jalad tõmba tahad krõnksu, siis on kergem seda ettepoole kaldus asendit hoida.Ja siis on veel selline asi nagu aeg. Aja jooksul tuleb alarind ka kenasti järgi.
suured tänud:)
ErvinT
MemberSeal 0.33 kandis jah?Krt imelikud kettad, ei oskagi öelda, pakkuks mingi 100 kanti ehk.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>no tal oli see kang ikka ääreni täis neid:D
ErvinT
Membersõnnid on just tugevamad.. nagu mina
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ErvinT
MemberTere kaido, tean et see vana teema siin juba, aga ehk viitsite saata mullegi kava.
käin jõusaalis 3x nädalas hetkel
tänud:)
-
AutorPostitused