ErvinT
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
ErvinT
MemberErvinT
MemberTehtud.. plaan oli proovida 100kg aga juhtus nii et hakkasin tegema seeriaid. 55kg, 80 kg, 90 kg 95kg ja siis 100kg aga kui üles lükkasin 100 sisi tundus et krt oleks võinud ikka 110kg olla:D seega tnx nõuannete eest kõik;)
ErvinT
Memberkuskil võiks olla no tõelise KO video kah, tahaks näha kuidas siis nägu lötendab:P
ErvinT
Memberkäinud seal ning jah 20kg on nad kõik
ErvinT
MemberEi ole olemas ühte õiget.Väga hea max surumise eeltöö on ka kerge hatnlitega lendamine, millega järgneb 3 seeriat kangisoojendust.
Esimene seeria on kerge raskus korraliku tehinkaga viiele kordusele, siis puhkad minuti (võibolla jood vett), paned veel raskusi peale, siis teed 3 kordust. Puhkad kaks minutit, veel raskust ja jälle 3x. Puhkad mõni minut ja siis paned max raskuse.
See nö. ülesehitus on tähtis küll, kuid teemaalgataja ei peaks nüüd kõike sõna sõnalt võtma ning tegemagi 6 või nii seeriat enne maxi.
See sinu “Ta vähemalt teab, millest ta räägib.” jättis sita maitse suhu.
proovin täna seda sinu varianti:) kui max üles läheb siis teatan:D
ErvinT
Membervõttis mõneks ajaks poksi isu ära:D
detsember 16, 2008 at 1:25 p.l. in reply to: Paide linna lahtised karikavõistlused lamades surumises #175332ErvinT
Membermis vanusega inimesed seal võistlusel olid? läbisegi?
ErvinT
MemberEga ma tahtnudki midagi iskliku öelda, kuid tahtsin selle lausega vältida seda, et suhtalgaja ei läheks lihtsalt oma max, nii proovima.ei noh ma mõtlen hetkel et teen mingi 50-60 kg kordusi seal ning siis panen max peale ja lükkan ära:D kõlab nagu plaan
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ErvinT
MemberJah, noh. Mina raskustega enne max ei tegele. Olen seda teinud, aga… enam ei tee.lihas kasvab paremini kui teen rohkem kordusi ja väiksemaid raskusi?
ErvinT
MemberMINA, kuigi ma ehk teistele seda ei soovita, teen maksimumikatsed nii, et sõuan ennast soojaks mingi 500m, siis venitan kergelt (õlad, rind) ja teen tühja kangiga mingi 15-20 korudst. Siis juba see plaadikoosseis peale ja suruma.Aga samas, ma ei ole võistlev rammumees, ma tegelen pigem lihaste kasvatamisega – rammumeeste viis on ehk teine.
okei. ma plaanin reedel ära lükata siis maximumi
ErvinT
MemberNjah, sellise väänamisega võib ikka väga jõhkralt ennast vigastada. Mina sellise inventariga ja julgestajata ei julgeks küll teha paljusi asju nagu selles videos.kunagi sai videot vaadatud kus kutt pani surumiseks oma 200kg valmis aga julgestaja oli no eriti peenike ning tulemus oligi see et ei jõudnud tema üles lükata seda ning julgestaja ei jõudnud maha kah tõsta talt seda
ErvinT
Memberselge, ma viimasel ajal proovind nii et lähen teen 10X 50kg ära ning siis panen kohe 100 peale.. aga vist pole õige nii
ErvinT
Memberilusad pldid küll aga seda naist ma ei tunne:D
ErvinT
MemberTee trenni, küll hakkab kasvama.no asjakohalik soovitus vähemalt:D
ErvinT
MemberSa kirjavahemärkidest oled kuulnud?sry ma mõtlesin, et kool on homme,, ei hakka praegu aju ragistama onju…
-
AutorPostitused