ErvinT
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
ErvinT
Memberhuvitav kuidas treenida veoauto vedamise jaoks lihaseid jõusaalis
ErvinT
Memberkas nii sobib kui ma peal e trenni viskan selle 5g kreatiini valgujoogi sisse et kas need kaks sobivad kokku
ErvinT
Memberok ma siis proovin ainult enne ja peale trenni
ErvinT
MemberKui sa juba kõik arvamused ja kommentaarid oled läbi lugenud (foorumis on juba piisavalt juttu kreatiini laadimise ja kasutamise kohta), siis pead sa nüüd ise selle lõpliku otsuse tegema, kas ja kuidas seda trvitama hakata, keegi ei saa sind käskida ega keelata.
ErvinT
Membertervist olen siin kõik kommentaarid ja jutud läbi lugenud ning tahaks siis veel viimast kinnitust saada, et kui eesmärk on jõu ja lihasmassi lisamine (trenni tehtud üle aasta ja näitajad head) siis kas hakata kreatiini võtma selle laadimisperioodiga või ainult trennipäevadel enne ja peale trenni?? täna oleks vaja otsus ära teha kuna siis tean kas tarbin 20g päevas täna või ainult enne ja peale trenni:D
tänud:))
ErvinT
MemberMõtlen rohkem võistlussporti..Aga see on siiski minu arvamus
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Keegi ei keela sul seda kasutada…no kui võtta ainult trenni päevadel paar grammi enne ja peale trenni siis ehk ei tee paha;)
taga suured suured tänud kõigile kel oli aega vastata mu küsimustele:)
ErvinT
MemberAusalt öeldes ma ei näe erilist mõtet kreatiini kasutamises kui just jõualade jms ei tegele..no enda eesmärk olekski igal pool raskusi ikka jõudsalt tõstaja ka lihasmassi kasvatada seega peaks sobima ju
ErvinT
MemberValgupulber võib mitu tundi seista, ilma et midagi juhtuks. Siiski mingil ajal läheb see soojas seistes halvaks nagu piimgi (pulber on vadaku baasil). 3-4 tundi peaks vabalt säilima.Ma ei oskagi nüüd kummagi kasutamist lusikatäites arvutada.
ok tänud hakakn siis tänasast peale trenni valgujooki tarbima ning üritan kuidagi siis ka kreatiini enne ja peale trenni tarbida:)) aga kreatiini võin vabalt veega lahustada jah selle 5g
ErvinT
MemberKreatiini paneksin lihtsalt kuhjas teelusikaga suhu ja jooks viinamarjamahla või suhkruvett (viinamarjasuhkrust/dextost) peale. Samas sobib ka koos banaaniga võtta. Võib ka nimetatud vedelike sisse segada, kuid siis läheb osa kaduma ning osa kreatiinist muutub vees seistes kreatiniiniks, mis peaks sisuliselt mürk olema
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Trennijärgne valgušheik sega vee ja viinamarjasuhkruga või dextroga (sisuliselt sama asi). Kui pole väga intensiivne trenn siis tasuks viinamarjasuhkur/dextro maltodekstriiniga pooleks teha. Süsivesikute ja valkude suhe võiks olla kaks ühele. Ehk siis puhast valku umbes 30 grammi ja süsivesikuid 60 grammi.
Maltodekstriiin on näiteks müügil siin http://shop.fitness.ee/product_info.php?cP…products_id=309
Dextro siin http://shop.fitness.ee/product_info.php?cP…products_id=308
Viinamarjasuhkrut peaksid saama toidupoest. Otsi nime Trauben Zucker, punast värvi pakk, otsi suhkruriiulitelt. 500g pakk on tavaliselt alla 18 krooni.
selge:) sain kõvasti targemaks aga palju on umbes 30g valgupulbrit nagu teelusika peal, kas üks kuhi või rohkem?
aa ja selline küsimus ka et kaua see whey3 valgupulber seisab et kui teha enne treni valmis pudelisse umbes segan mingi mahla või millegagi ära ning peal trenni( trennon umbes 2tundi) et kas siis kõlbab teda veel juua?? kreatini kohta lugesin et selle tuleb suht kohe ära tarvitada
ErvinT
MemberSaid sa oma vastuse? Sest selle kasutamisega on nagu on – variatsioone üksjagu.jah sain tänud olite suureks abiks;) aga milliste vedelikega seda kõige parem oleks segada?? mahl ka isegi sobiks??
ErvinT
Membertrenni tehtud üle aasta juba kui mingeid näitajaid tahate siis rinnalt läheb 130+ pole kaua aega proovind ning jõutõmme on 240kg pm tahtsingi lihtsalt teada kas tohib ka nii et ma hakkan kreatiini võtma ainult enne ja peale treni ja muul ajal ei võta ei ole ju väga keeruline sõnastus;)
ErvinT
Memberaga kui ma ise käin trennis teisip neljap laup ja pühap ning siis samuti enen ja peale trenni võtaks 5g ning vabadel päevadel ei võta üldse et kas see on siis normaalne? et sel juhul ei ole vaja alguses seda laadimiseks 4 päeva samuti onju?
ErvinT
Member“5g kreatiini(kuhjas teelusikatäis)enne ja peale trenni koos süsivesikutega..”Lihtsam variant
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>sellele sain isegi pihta jah:D aga ma just mõtlengi et seda ma teen peale seda 20g päevas (4päeva) laadimisperioodi onju et peale seda hakakn 5g enne ja peale trenni tarbima aga kuna ma käin trennis 4 korda nädalas kas siis 3 vabal päeval tarbin ka niisama põhimõtte pärast 5g kreatiini
vabandust et nii palju ja arvatavssti ka juhmi küsimusi:) aga tänud et vastate
ErvinT
Memberokei et pm nüüd hakkan järgnevad 4 päeva võtma seda ning 20g päevas umbes ning siis edasi iga päev mingi 5g päevas? ning trenni päevadel mingi 5g enne trenni ja 5 peale ? kas sain ma õigesti aru või ei:)??
ErvinT
Memberokei lugesin kunagi et seda tuleb hommikul ja lõunal ja õhtusöögi korral ka võtta aga ma eeldan et see ei kehti trenni vabadel päevadel onju
AutorPostitused