ErvinT
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
juuli 16, 2009 at 9:06 e.l. in reply to: THE WORLD GAMES 2009 – selgunud on dop.kontrollide tulemused #207525
ErvinT
Memberpoisid ärge olge kadedad nüüd et Hr Kubikul on suur lihas ja teil mitte
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aga jah Otil on vorm parem
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>edu sulle
juuli 13, 2009 at 5:40 p.l. in reply to: THE WORLD GAMES 2009 – selgunud on dop.kontrollide tulemused #207071ErvinT
Memberhea klipp aga kas tohib küsida selle egiptuse mehe nime kes oli vist kaheksa kordne meister
igatahes hoian pöialt:) edu Ott
ErvinT
Memberkuulan stand by me laulu
ErvinT
Member3,8 %
ErvinT
Membernijah ainus problemeon see et siin on see selline mis on seina ääres ja millel sul jalad ulatuvad maha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga mina pean tegema seda sellisel kangil kus jalad maha ei ulatu 
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ErvinT
Memberpalju, palju õnne talle
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ErvinT
Membernoh loodame et ta ei satu kuritegevuslikule teele, sest politseil ei oleks kerge sellist venda kinni püüda
Memberturu pealt suure kaabuga vanamehed müüvad hea hinnaga
kuid siiski ise tarbin suht vähe mett
ErvinT
Membervist jääb see transpordi tõttu see kord kättesaamatuks aga ehk tuleb veel neid väiksemaid rammumehe võistlusi lähiajal
ErvinT
MemberNijah võrru on tartust veits pikk tulla
peaks kuskilt traktori kummi sebima endale õue peale
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ErvinT
Memberkle seal ei saa ju muud olla kui ühel on käed karvasemad, suuremad, mingi vildakad
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja ehk krobelisemad ja naistel on väiksemad käed, üldjuhul siiski loodan et ilma karvkatteta
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ning pehmemad koos pikemate ja puhtamate küüntegaErvinT
Membermeestel ei ole nii pikad küüned:D
ja naistel on igasugu kahjulike baktereid kätel rohkem ( väidab mingi teadlane kuskilt )
Memberpõdeda ple mõtet ma usun. eestis on inimesi, kes ei tee seda mida teie teete
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> isegi tahaks proovida rammumehe alasi, kuig ple elu sees nendega kokku puutunud.
palamusel tuleb rammumehe võistlus. see paras proovikivi usun.
ise mõtlengi et ehk lähen palamusele
aga probleem selles et busse ei lähe tartust sinna ega tule tagasi seega ei tea kas saab
ErvinT
MemberMina pahutsen v2iksemategi asjade peale… Kui n2iteks m6ni arvab, et tema v6ib seeria vahel kaaderv2rgil k6hutada.
Rohkem probleeme ei olegi j6usaalis olnud. V6tan natuke madalama tooni ja l2henen ratsionaalselt, senikaua ei ole veel keegi mind kuskilt yritanud k6rvale lykata
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> …kui juhuslikult on miski kaaderv2rk mis mulle vajalik ja asendusv6imalus puudub…siis ma kas lykkan ennast vahele (vaevalt, et ta seeriatevaheline puhkus lyhem on kui minu seeria…) v6i t6stan trenni ymber.Vahest on v2hem tegemine rohkem v22rt
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oi tuletasid meelde kui närvimind täna ajas ehk siis endal oli nagu viimane harjutus teha ja suht aega nappis ning siis nägin kuidas mingi vend teeb seda minu viimast harjutust nohootasin vaikselt siis tegi oma seeria ära ja kutt lihtsalt istus seal oma 8 või 9 minutit ning siis tegi veel ühe seeria ja läks minema nagu täitsa haige
ErvinT
MemberKogemuste pärast just tahakski minna aga kardan, et teeb marki endale
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ära põe ma tulen ka:D
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused