ErvinT
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
ErvinT
MemberTundub küll, et oled asja liiga mustades värvides ette kujutanud. Kui kava tellid siis pannakse sind lihtsalt tasakaalustatult toituma, arvestades sinu eesmärki. Kuipalju sa selleks päevas raha kultutama pead sõltub aga sellest paljuski kas sa lisamärkustesse kirjutad oma võimalustest või ei.Toimiva kava annab kokku panna üsna täpselt sinu võimalusi arvestades.
aga kas üldse on lihaste “suureks” kasvatamisel nagu loomulik viis olemas ilma et peaks spordipoodidest seal igasuguseid lisandeid ostma?
ErvinT
Memberok üritan sis homme väga mitte biitsa teha. kuigi eile tegin ning hetkel väga hea, ei valuta ei midagi:P aga kas selline asi nagu rinnalihase ületreening on ka olemas? sellesmõttes et ma olen aru saanud et see suur lihasgrupp ning tõesti teen talle trenni iga kord..
ErvinT
MemberKui täiega tõmbas, siis tõenäoliselt tegid miskit valesti. Las keegi teadja vaatab vormi üle või uuri netist. Mark Rippertoe’l on head seletused:Saad kõvasti targemaks:)
tänud:)
aga mind piinab ikka see küsimus et ma tavaliselt käin jõusaalil teisip. neljap ning vahest ka laup. aga igaks korraks on mul biitseps näiteks täiesti puhanud.. ta ei valuta ega midagi ning kas sel juhul tohib iga kord teda treenidA? või isegi kui ta ei valuta siis ikkagi ei tohiks ülemäära liiast trenni teha talle?
ErvinT
MemberMuggsy Bogues – NBA täht, pikkust kõigest 160 cm;) samas on lahe et sellised pisikesed mehed on nii kaugele jõudnud, sai ju selgeks et boykinsi aasta palk on eesti mõistes 43miljonit…
ErvinT
MemberTeretulemast õige trenni maailma.oi ma viskan ennast pikali..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> selline küsimus aga vahepeal et see jõutõmme. mul nagu täiega tõmbas ta ala-selga.. kas nii peabki või tegin ma miskit valesti?ErvinT
Memberoi t eate mis täna tegin… mõtlesin et teen siis rammumehe kava järgi proovi. alutuseks siis jõutõmme, ehk panin kangi pale 100kg. (sama raskuse mis ma pinglist ära suruks) ning siis hakkasin maast üles tõmbama ja noo 8 korda punnasin ära , siis teine seeria 6 korda.. ja siis olingi peale seda esimest harjutust suremas:D muidu kui varem sai tehtud tunde seal raskete h antlitega biitsa ja muid asju siis no vot see oli hull:D proovisin ka teisi asju ja tõesti.. vot see oli trenn alles:D (Y) mulle meeldis väga!
ErvinT
MemberNeed on erinevad asjad siiski. Massist ja jämedast keskkohast on kindlasti kasu, selles ei kahtle keegi. Aga et just rasv otseselt jõudu annab, seda mina ei usu.okei, olen siis otsustanud et teen edaspidi neid rammumehe aladega seotud harjutusi ning võimalikult raskelt, samas vahepeal teen ka muid harjutisi:)
ErvinT
Membervot ei tea, kas kõike head korraga elus saab ikka.selle aeroobse ärajätmisega pikapeale süda hakkab ikka valutama pikapeale, annab märku, et vaja ikka aeroobset ka teha.
selle lihaskujuga on nii, et kui olen ikka suht rasvas, siis õlavars on jämedavõitu küll, aga eriti lihaskuju/reljeefsust sealt välja ei pungita, see eest on tugevam selline õlavars.
minu arust võiks kevadeni massitõsta küll, siis enne suve mõned kuud kaalu langetada, siis ongi rahul-olu, et suvel oled reljeefne, suve väliselt reljeefne pole, aga oled muidu tugev.
(Y) seda järgin;) tänud
ErvinT
Memberüritan vahelduva eduga käia poksis
ErvinT
Memberkäin Nõo spordihallis ! väga hea koht.. esmasp-kolmap treener samuti olemas
ErvinT
MemberNo kui nii kiiresti peale trenni koju jõuad, siis vast pole jah mõtet hakata riietusruumis mingit taastusjooki tarbima. Jogurt peaks üsna hea valik olema ja kohupiim samuti, sest sisaldavad korralikult valku ja ka süsivesikuid (viimased on vahetult peale trenni isegi tähtsamad kui valgud).Tänud!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ErvinT
MemberRammumehel head vormi selles mõttes pole, et kehas on rasvaprotsent ikka omajagu suur, kõhu 6-packi ikka välja ei paita, eesmärgiks ikak suuri raskusi tõsta ja selleks lisaks olev rasvahulk annab jõudu juurde ja sobib ses suhtes, et hea vorm selles kulturistlikus mõttes minuarust ei ole rammumehele kohane, lopsakam tugev vorm aga küll, mina näen nii.Keskendudes jõule on baasharjutused ja muud sedalaadi brutaalsemad* harjutused olulisel kohal- Clean and jerk, kükk, jõutõmme, rinnalt surumine, lõuatõmbed lisaraskusega, sedalaadi brutaalsemad* harjutused on trenni olulisemaks osaks ma arvan, isoleeritult biitsepsi trenn väikse hantliga sedalaadi eesmärke ei abista kuigivõrd, ja raiskavad energiat ja aega rohkem minuarvates.
Neid nö brutaalsemaid harjutusi tuleks teha põhiliselt, ja väiksemaid harjutusi ignoreerida, aga oluline on harjutada just konkreetset harjutust, mida sul võistlusel vaja läheb. Kui on tegu kivi tõsmise harjutusega, siis kükist ja jõutõmbest on küll kasu vast, aga peamine on justnimelt seda kivi tõsta oma trennides, et arvan ,et just peaksid konkreetseid nn rammumehe harjutusi tegema, ja muud baasharjutused siis on abistava loomuga teisejärgulised, ja kerged isoleeritumad väiksema raskusega harjutused lausa 3nda järgulise prioriteediga, kui neid üldse teha, aeg-ajalt vast tasub teha.
Kordusi kohe madalale viia pole mõtet, kui tegu algus-faasiga treeningutes, kui juba mõned kuud üldfüüsilist tavakordustega (~10X kordused) tehtud, siis vast õige minna jah väiksemate korduste juurde, esimene suurema kordusega seeria vajalik niikuinii ohutuse mõttes juba, hiljem jah teeks väiksemaid kordusi, vastvaalt tunnetusele, näiteks nii:
1s. 10X
2s. 7X
3s. 6X
4s. 4X
5s. 3X
6s. 3X
7s. 2X
Okei suured tänud!!! täna jõusaali siis kõvat trenni tegema.. tekkis selline loll mõte pähe.. et samas kui raskusi tõsta koguaeg ja mitte teha aeroobset trenni, vaid üritada seeriad maksimaalsete raskustega ära teha, kuid samas toit jääb samaks ning jooksud ja sellised asjad ka peale trenni, et siis samas peaks tulema nn. lihaste kuju ning jõudu samaaegselt:P
ErvinT
MemberSelle viimase (lihaste kuju) tulek oleneb suuremal määral toitumisest. Lihastel võib ju kuju olla, aga see ei pruugi rasva alt välja paista. Samas kui päris sõna-sõnalt “lihaste kuju” võtta, siis iga lihase kuju pidavat olema suuremas osas geneetikaga ära määratud ja seda väga muuta ei õnnestu. Oleneb ju ka luustikust, kuhu täpselt lihas kinnitub…Üldiselt rammumehed väga seda lihase kuju taga ei aja, pigem süüakse veidi rohkem.
nijah kui vaadata oma isa siis mees on väga suur ja lai..
aga tänud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> sain targemaksErvinT
MemberTrenni ajal millegi joomine nagu otseselt jõu ja lihase kasvule ei peaks mõjuma, aga nagu üldiselt soovitatakse: vahetult peale trenni vadakuvalk (või ka 50% vadakuvalk+ 50% kaseiin vms) koos kiirelt imenduvate süsivesikutega (dekstroos) või ka 50% dekstroos+ 50% aeglasemalt imenduv “malto”.tänan kasuliku nõuandja eest aga ma ei saanud neist nimedest aru.. peale trenni mul 3mintine tee koju ja siis tavaliselt joon klaasi joogijogurtit ja söön paki kohupiima ära
ErvinT
MemberNo algajal soovitaks siiski kasutada algul massi arendavaid kavu. Hiljem, kui on juba lihast ja massi, alles siis minna spetsiifiliseks.no selles mõttes korralikus jõusaalis kasutan raskemaid hantleid juba ning pingilt surun 100kg ära igakord, et nagu natuke peaks lihast olema juba
-
AutorPostitused