Erts
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Erts
MemberPmst ainult vedelat aga jah lasen üle küsida ainuke mis leidsin on Whey Refresh 500ml 55eeki per pudel. Ma usun ,et veits võiks ja peaks see tal sisaldama rasva ka.
Erts
MemberMiks sul sellist proteiini vaja on ? 100% Whey Gold Standard sisaldab näiteks 1gramm rasva sheigi kohta.ei ole mulle endale vaja mind lihtsalt huvitab kuna arst pommitas mu sugulasele ,et ta endale ostaks kuna peale oppi ei saa nädal pmst süüa. Teine veel ütles ,et rimis pidi olema. Aga no nii palju kui ma olen endale ise ostnud on alati kõigis rasva mõnes vähem mõnes rohkem.
Erts
MemberEi ole siin midagi ,et ei suuda ja ei saa , ei taha jms. Tuleb kätte võtta ja alguse sundida ning üsna pea ärkad hommikul ülesse ja ei suuda ära oodata millal saaks süüa juba.
veebruar 9, 2009 at 12:17 p.l. in reply to: Ülitundlikkus, toidutalumatus, allergeenid, nahaprobleemid, Role programm vs veregrupidieet #183197Erts
MemberIndeed Role EI ole veregrupi dieet.
Erts
MemberÕigesti toitumine, pane otsingusse ,sellel teemal väga kõvasti juttu.
Erts
MemberSaab küll pidurdadadadadada 2 erinevat rohtu on selle jaoks ei mäleta enam täpsemalt aga käi arsti juures küll aitab.
Erts
MemberMina käin Hiiu metsas jooksmas hea 4km rada ainult ,et jube jääs on hetkel, sai ring ära joostud ja ainult korra käisin perseli! muidu väga mõnus.
Erts
MemberLoomulikult ilusad naised kes omavad asjade kohta arvamust ja ei karda seda jagada. Üldse ei salli neid üle meigitud üksühele kloone mida maa ja ilm täis.
ahjaa eelistan brünette.
Erts
Membermm täna läks 3keedumuna , 200g kodujuustu , hunnik hapukoort peale veel rohelist sibulat ja kõrvale leivaviil singi ning üks tass rohelist teed. ahjaa üks kuhjas lusika täis kookoshelbeid ning vitamiinid.
Erts
MemberYhe koti sai joodud rohkem ei tarvita just tänu sellele maitsele. Aga sai joodud kas arctic slimiga või viinamarja mahlaga ,sest veega lõpuks enam ei suutnud.
Erts
Membermõlemal eriti viimasele
Mina teen osa soojendusena kuskil 3×10
koos jutuga
Erts
Member“Kirjutab kroonika”
Erts
MemberAlma kodujuust soolakurgi ja tilliga , 100g valke 17 süsivesikud 3 rasva 3 gOOd stuff. Või siis 4% tavaline koos mustikamoosiga.
Erts
Member179 80 24
Erts
MemberPmst sama mis Tomm ainult et ärkan natukene hiljem, pole hullu üsna ruttu harjub ära.
-
AutorPostitused