Skip to main content

Erts

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 53 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Rasvatu proteiin!? #186800
    Erts
    Member

Pmst ainult vedelat aga jah lasen üle küsida ainuke mis leidsin on Whey Refresh 500ml 55eeki per pudel. Ma usun ,et veits võiks ja peaks see tal sisaldama rasva ka.

in reply to: Rasvatu proteiin!? #186795
    Erts
    Member

Miks sul sellist proteiini vaja on ? 100% Whey Gold Standard sisaldab näiteks 1gramm rasva sheigi kohta.

ei ole mulle endale vaja mind lihtsalt huvitab kuna arst pommitas mu sugulasele ,et ta endale ostaks kuna peale oppi ei saa nädal pmst süüa. Teine veel ütles ,et rimis pidi olema. Aga no nii palju kui ma olen endale ise ostnud on alati kõigis rasva mõnes vähem mõnes rohkem.

in reply to: toitumine hommikuti #185032
    Erts
    Member

Ei ole siin midagi ,et ei suuda ja ei saa , ei taha jms. Tuleb kätte võtta ja alguse sundida ning üsna pea ärkad hommikul ülesse ja ei suuda ära oodata millal saaks süüa juba.

Erts
    Member

Indeed Role EI ole veregrupi dieet.

in reply to: Kaal #182483
    Erts
    Member

Õigesti toitumine, pane otsingusse ,sellel teemal väga kõvasti juttu.

in reply to: Varajane kiilanemine #180311
    Erts
    Member

Saab küll pidurdadadadadada 2 erinevat rohtu on selle jaoks ei mäleta enam täpsemalt aga käi arsti juures küll aitab.

in reply to: Kus joosta talvel? #178273
    Erts
    Member

Mina käin Hiiu metsas jooksmas hea 4km rada ainult ,et jube jääs on hetkel, sai ring ära joostud ja ainult korra käisin perseli! muidu väga mõnus.

in reply to: Meestele – millised naised teile meeldivad? ;) #173533
    Erts
    Member

Loomulikult ilusad naised kes omavad asjade kohta arvamust ja ei karda seda jagada. Üldse ei salli neid üle meigitud üksühele kloone mida maa ja ilm täis.

ahjaa eelistan brünette.

in reply to: Hommikul #172527
    Erts
    Member

mm täna läks 3keedumuna , 200g kodujuustu , hunnik hapukoort peale veel rohelist sibulat ja kõrvale leivaviil singi ning üks tass rohelist teed. ahjaa üks kuhjas lusika täis kookoshelbeid ning vitamiinid.

in reply to: AC-C #171575
    Erts
    Member

Yhe koti sai joodud rohkem ei tarvita just tänu sellele maitsele. Aga sai joodud kas arctic slimiga või viinamarja mahlaga ,sest veega lõpuks enam ei suutnud.

in reply to: rüht #168082
    Erts
    Member

mõlemal eriti viimasele

Mina teen osa soojendusena kuskil 3×10

koos jutuga

in reply to: Kumb on kõvem mees: Kiivikas või Ader? #170989
    Erts
    Member

“Kirjutab kroonika”

in reply to: Sööge kodujuustu ja kana, siis olete rõõmsad:D #169868
    Erts
    Member

Alma kodujuust soolakurgi ja tilliga , 100g valke 17 süsivesikud 3 rasva 3 gOOd stuff. Või siis 4% tavaline koos mustikamoosiga.

in reply to: sinu pikkus ja kaal, vanus? #168515
    Erts
    Member

179 80 24

in reply to: Hommikune jooks #166226
    Erts
    Member

Pmst sama mis Tomm ainult et ärkan natukene hiljem, pole hullu üsna ruttu harjub ära.

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 53 total)