Erts
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
november 15, 2009 at 11:47 e.l. in reply to: Juuniorite ja veteranide MM 13-16.11. Poolas,Bialystokis – Mikust lugu tänases Õhtulehes! #234740
Erts
Memberkurrradima halb pilt.
Erts
Membersuuuuuuuuurepärane!
Erts
MemberSelline küsimus ,et millal HTR uuesti saadaval on?
august 14, 2009 at 9:21 e.l. in reply to: Euroopa meistrivõistluste tulemused lamades surumises #213330Erts
MemberUuuuuuuh sürr
Erts
MemberEi ole , take it easy.
Erts
MemberEga jah kui ikka väga välja veninud ja ripub siis peale opi ei aita midagi ehk siis tummy tuck. Olin ise paks laps ilus laps ja mul oli kõhupealt kõvasti välja veninud ning lasin ära lõigata.
Erts
Member9,2%!
Erts
MemberNõme.
Erts
MemberViskit kas siis puhtalt või coca zeroga.
Erts
MemberLaseme siis Spetsialistidel vastata mingi vend soovitab juba vee joomist piirata…
Erts
MemberMina, kuskil 7 – 7.30 saalis, nv saab isegi hommiku poole ära käidud.
Erts
MemberHäppi Böörthdei!
Erts
MemberMina teen kõhulihaseid selle peal väga hea on.
Erts
MemberNoorel mehel pole mingit tribulust vaja.
Erts
MemberMiks ta kindlasti rasvavaba peab olema? Mida see juurde peaks andma või milleks see kasulik on?Mina võtaks pigem mingi aeglasema toimega proteiini, kui seda toidukorrana kasutada on plaanis. Mitte vadakut. Või veel parem oleks blenderiga mingeid šeike ise segada (äärmisel juhul sinna pulbrilist valku ka juurde lisada).
Ei no lausa põnev on kohe ,sest arst veel olevat öelnud ,et rimis müüa ka rasvavabat valgu jooki. Mina isiklikult ei teadnud ühtegi rasvavaba proteiini ja nagu näha ei tea ka keegi teine vähemalt mitte midagi sellist mida müüakse nii toredalt meil rimides jne. Eks see doktori härra eksis ega midagist laseb üle rääkida tal sellest ,et päris rasvavaba ikka nii kergelt ei saa.
Laseme teemal ära surra kuni kuuleb mis ta uuesti räägib.
-
AutorPostitused