Skip to main content

ero

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 136 through 150 (of 205 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: liigesed #35144
    ero
    Member

sooja tuleb KORRALIKULT teha, mitte kaks käteringi ja asi ok.

liigestele on hea hüdrolüüsitud kollageenvalk! seda on no1-es ja eriti hea on ultra gel (küsige apteegist )

in reply to: Mitu kalorit kulutad tunnis? #35139
    ero
    Member

tead nii otse ei saa võtta. erinevad tegevused kulutavad erineval määral kaloreid. nt magades kulutad 58kcal/h, kirjutamisel arvutiga ca 140kcal/h, auto juhtimisel 154kcal tunnis jne jne jne . nagu näed igasugune tegvus kulutab energiat.

in reply to: Fast vs Tai Kane #33829
    ero
    Member

erinevatele inimestele sobivad erinevad asjad, te ju kõik nõustute sellega? Mõnele sobib No1, mõnele Whey Lemon, mõni sööb Venemaal toodetud valku, mõni biolabi tooteid… Eriti tegijad vennad söövad Vägilase tooteid veel tänapäevalgi! Miks Te vaidlete maitsete üle? Inimene ei ole kariloom kes ise ei suuda mõelda. Proovige üht ja proovige teist, ja uskuge mind, et hiljem Te tulete nii või naa TK juurde tagasi. Sest need tooted lihtsalt toimivad. Proovitud ja kindel kvaliteet.

in reply to: kumba ennem? #34893
    ero
    Member

kui liigese probleeme pole siis om mõtekam süüa whey lemonit. Tuleb lihtsalt odavam.

in reply to: Egg White Pro #34803
    ero
    Member

ma ei saa teist aru!

KAS SA OLED SEDA TALLEEGI PASKA SÖÖNUD ??? see on kõige jubedam asi mis üldse olla saab. Paned paarlusikat seda mahalaga ja pärast on sul sellised gaasid et vähe pole. Ma ei saa aru mida te räägite siin, igaüks ise teab keda kuulab, mida ostab ja mida sööb.

in reply to: proteiin enne trenni? #34496
    ero
    Member

sööma peab kindlate intervallidega. Oleks hea kui saaksid süüa iga 3-4h tagant. Kuna sul tekib 12-20 vahel liiga pikk paus siis peaksid kindlasti jooma enne trenni ühe valgu sheigi. Näiteks kell 16. ( enne 13 lõpeatad söömise, 16 sheik , 17.30 trenn, 19 sheik ja 20.15-20:30 sööd veel midagi )

in reply to: Mida võtta? #34478
    ero
    Member

peale jõusaali ei ole tõesti soovitatav käia saunas, seda eelkõige seetõttu, et südamele pole see hea.

MIs puudutab aga valgu söömist siis tõsiselt, ( Mitte pahapärast ega niisama ilkumiseks ) konsulteeri oma saali treeneriga. Keegi ei jõua siia ju raamatut kirjutada.

Äää nyyd solvu.

in reply to: väikesed valgu batoonid #34483
    ero
    Member

Minu teada Robocop pakub ka selliseid asju.

(Vaata linki POOD) aga ma pean hoiatama, et need on suht kallid.

in reply to: pildimäng #34089
    ero
    Member

… on mõttetu

in reply to: anaboolsed steroidid #33601
    ero
    Member

Ma arvan, et sinu jutt on kohe nii tark, et see vääriks mingit auhinda.Nii haiget juttu ma pole ammu kuulnud. Ei ime, et keegi ei viitsi või ei taha sellistele küsimustele vastata. Noormehed, ei ole mõtet minna emotsionidesse…ja üldsegi.. mis selgitusi sa tahad saada? sa paistad olevat ju nii kõiketeadav ajuhiiglane, et mis selgitus sulle enam vajaläheb?

in reply to: Tallinn-Helsingi-Stockholm #32436
    ero
    Member

head töö ja palju õnne!

in reply to: Hinnakirjad #32382
    ero
    Member

aga siin on ju üleval klubide kodulehekülje aadress kust sa saad ise lähemalt uurida…

in reply to: #32165
    ero
    Member

rusikas, mis su enda isiklik on 500m?

in reply to: #32161
    ero
    Member

muksel kas sa tunned neid kohalikke, et nii julgelt räägid?

in reply to: mällu #32032
    ero
    Member

kus pidu tuleb? kas võtame koos viina?

Viewing 15 posts - 136 through 150 (of 205 total)