Erkko
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Erkko
Member1 – Heat
2 – Kai
3 -Wolf
4- Roden
5 – Dexter
6 – Cutler
7 – Winklaar
6 – Cutler
8 – Big Ramy
9 – Branch Warren
10 – Beyeke
Erkko
MemberPaistab ülekandest, et 1-2 on Phil või Kai, 3 on Wolf ja 4 Roden
Nii vähemalt arvavad kommentaatorid väljakutsete põhjal.Erkko
MemberArusaadav, kuid Sarge jutust jäi mulje, et tema tegi harjutust puhtalt. Pani isegig Imre video sinna, et teised saaksid tema sooritust Imre omaga võrrelda (nagu varasemal perioodil, kus kõneisik võrdles enda jalga Imre omaga ja tunnistas, et on sama hea), kuigi Imre liigutus oli seal videos loogilisem/õigem/puhtam
Peace
Erkko
MemberNo ei ole ikka päris nii ju, või mis?

Sinu puhul pigem mitte. Üks mõtlemisainet pakkuv küsimus ka (sellele pole vaja vastata) – kas te püsti teete samas asendis ?
Erkko
MemberAmplituut ja liigutus sama, ainult et lahtise kangiga.
Analüüsi veel veidikene. Esiteks on teie pingi kalle suurem ja lisaks on seljad kõveraks(vibusse) tõmmatud (see on sama hea kui panna pinki paar laksu allapoole) ! Aga no ju siis nii on parem.

Erkko
MemberEile tegime Taavi ja Kädyga rinda ja kerget triitsa, täna pidime õlga ja biitsa tegema. Homme jalg!
Alustasime Surumisega üles, tegime mõlemad 2 seeriat enam-vähem suutlikuseni ja kergelt hantlitega pumpa peale…

Mida te siis ikka tegite ?
Erkko
MemberOmal oleks ka täitsa huvi, enne vaja siis rongiga Tartusse tulla
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pigem kõnni Tallinnast vastu ja saate poole tee peal kokku ning siis üheskoos tagasi Tallinna : )
Erkko
MemberTa ikka mõtles, et dieeti oli aega 2 kuud teha…
Rääkige siis asjadest nagu nad on …
Aga jah, tõesti kahe võistluse vahe ei ole nii pikk, et jõuaks nii paksuks süüa ja, et saaks nii pikalt dieeti pidada. Sa võid ju rääkida, et see 3kg tuleb juba vee ja soolade mängimisest, aga ega sa vormi vee ja soolade arvelt ei tee, rasv tuleb ära põletada, et vormi saada..Veega ei ole vaja mängida, kui vorm on tehtud.
Muidugi on sooladel ja veel ka oma roll, aga it’s not the water that makes you look fat, it’s the fat
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nagu juba mainitud. Eks igaüks teab ise täpselt, kuidas tema oma võistlusteks valmistub. Mõne jaoks on tähtis korda läinud laadimine/vee välja ajamine ja muud asjaolud, mõnele aga mitte ja minnakse lavale sellisena nagu vorm on kuudepikkuse tööga tehtud – kuid tihtipeale peab tõdema, et need vajalikud protsessid eraldavad võitjad kaotajatest.
Vähemalt võib kindel olla, et pidev dieedi pidamine ja võistlemine annab suurepärase ülevaate sellest, kuidas keha reageerib erinevatele treeningmeetoditele ja toitumisele. Ühesõnaga aitab õppida oma keha tundma.
Igatahes edu ja kordaminekuid.
Erkko
MemberWow. Kahe kuuga tegid offseasoni ja dieedi ? Juba dieedi ajaks kaks kuud 5 kilo kaotamiseks on ebapiisav.
Erkko
Member8kg on isegi palju tema pikkuse kohta AINULT rasva peale koguda.
Toon enda kohta näite eelmine kevad. Off-season oli 82kg, lavakaal oli 77 ja kopikad. Minu pikkus 180cm, Mariusel 168cm.
Jah, kuid kui kaua oli sinul aega see 77 kg saavutada ja kui kaua aega dieeti pidada ?
No ei tea midagi. Ma ütleks, et kui võistlusväline periood ainult mingi 5-6 kuud on, siis polegi mõtet rohkem pekki peale koguda. Sest sellest ajast kulub juba niikuinii pool uue dieedi peale. Ehk reaalselt see 8kg tuleb 2-3 kuuga selga võtta ning juba sealt tuleb kenasti pekki juurde ja siis sama ajaga vaja enamus ka maha võtta. Ma ei näeks rohkemal küll mõtet. Sest siis tähendaks see seda, et pekki on veelgi rohkem, aga aega dieeditamiseks ju rohkem pole.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Arusaadav. Hetkel me räägimegi kahe võistluse vahelisest perioodist pikkusega 6 kuud, mille sisse peaks mahtuma offseason ja dieet. Siin peakski mõtlema, et kas aastas kaks võistlusperioodi on mõtekas või mitte.
Kuid eks kindlasti tuleks arvestada ka kehatüüpi. Mõnel tulevad ja lähevad need kilod kergelt.
Erkko
MemberNo pigem vast nii, et hetkel 57-58 oli võistlusvorm ja nüüd läheb off-seasoni peale ning kütetakse kaal 64-65kg juurde, ehk +7-8kg siiski kaalutõusu. Vahe selles, et algaja suudab sellest umbes pool ka lihaseks ehitada. Seega järgmine võistluskaal on juba mitu kilo kõrgem.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ehk peale sügisesi võistlusi tuleb off-season arvatavasti sinna 70+kg kanti juba.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tundub ulmeliselt vähe see 8 kilo
Erkko
MemberMarius kahjuks ei ole nii “andekas”, et suudab 10+kg lihast peale kasvatada aastaga. Hetkel oli võistluskaal seal 57-58kg tuuri, nüüd sügisel loodame saada 60-62 kanti sama kuivuse või parema kuivuse juures ehk siis off-season oleks sellisel juhul 64-65kg.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mariusega on hea koostööd teha, sest poiss pingutab ja on kõvasti tahet. Marius on rohkem psühholoogilise poole pealt andekas, kui füüsilise poole pealt ja tänu tugevale vaimule ka areneb.
“Mind is everything” (K.Greene)
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Offseasoni ja võistluskaalu vahe 3 kilo ? Siis peaks Marius olema reaalselt koguaeg võistlusvormis, sest mis see kolm kilo maha võtta ole – natukene soolaga mängida ja ongi need niiöelda kolm kilo läinud. Arvan, et see on täiesti ebavajalik nii noorel nii kuivalt aasta läbi ringi vegeteerida. Ja sellise rasvaprotsendi juures ei saa me ka maksimaalsest (võiks öelda ka isegi optimaalsest ) lihaskasvust rääkida – ehk siis mõttetu raiskamine.
aprill 29, 2013 at 12:34 p.l. in reply to: Katkisele Smith’i pingile rullikuid/laagreid vaja —RAE VALLA SPORDIKESKUS— #341635Erkko
MemberÜhe lehe peal on kirjas, et antud tootele on 10 aastane garantii USA’s . Ehk võtate ühendust firmaga kust need ostsite, sest edasimüüal peaks olema vastavad kontaktid, et neid ka vajadusel remontida. Lisaks võite uurida http://www.proteiin.ee lehelt ja küsida nende käest, sest nemadki müüvad Body-Solid masinaid.
aprill 22, 2013 at 8:00 e.l. in reply to: EKV ja Balti Matš 2013: sōnas, pildis, mälestustes #341227Erkko
MemberLiigne kuivus ei tule bikiinis kuidagi kasuks, see hindamine ei ole nii lihtne kui saalisistujale tundub ja eriti kui tal on oma soosik laval ja seda eriti alal kus ka lihasmass on piiratud ja kus mängivad lisaks kehale olulist rolli välimus (ehk ilu), lavaliikumisoskus, poseerimine, võistluskostüüm, meik jne. Kui on võrde tasemega sportlased siis vaadake protokolli, nii mõnelgi juhul on samal päeval pandud võistlejad täiesti erinevalt – kui on ära vahetatud kohtunike brigaad st. EKV ja Balti Match (ühes siis puhtalt rahvusvaheline zürii) – see annab tegelikult parema pildi, sest just suuresti need inimesed istuvad kohtunikena ka EM ja MM -del. Seega mina vaataksin tähelepanelikumalt just seda protokolli ja teeksin selle põhjal järeldusi, millisena võidaks kedagi hinnata suurvõistlustel. Eestis piisab sellest kui ollakse üksteise õpilased – treenerid ja samas ka kohtunikud ja esindatakse samu klubisid, siis ei saaga hindamine olla päris subjektiivne. Kuid olulisem ongi see, et ühe kohtuniku hinne ei mõjuta suurt midagi, seega võib keegi oma tõsta ja keegi spetsiaalselt maha hinnata, kuid arvesse lähebki keskmine hinne .
Minul polnud kindlat lemmikut laval ning seetõttu tunnen et minu erinevad küsimused olid vägagi erapooletud ja õigustatud. Tutvusin mõlema protokolliga ja kaalusin pikalt seda, et kas teen noka lahti ja pärin vastuseid. Nagu sa ka mainisid, et nii väikese riigi, nagu Eesti, kohtunikud ei saagi olla piisavalt subjektiivsed, kuid kas vastava väljaõppe saanud kohtunikke on tõesti nii vähe, et žüriis peavad olema õpilaste treenerid või mõne spordiklubi esindajad, kust võistlejad pärit on. Kindlasti muutuks hindamine (ma võtan selle julguse ja ütlen) ausamaks(ma ei taha kedagi solvata – see arutelu on silmas peetud probleemsete küsimuste lahendamiseks).
Ma pigem ei küsi rohkem midagi, et mitte segadust külvata ning ütlen ka paar head sõna, sest suur töö on ära tehtud nii Tallinna kui ka Tartu võistluste korraldajate poolt.
Mul on ülimalt hea meel, et nii palju osalejaid oli sel esimesel poolaastal ja ma usun, et EMV’l võime taas näha väga suurt osavõtjate arvu. Kindlasti aitab ka sellele kõigele kaasa üha uued ja uued sponsorid (nii eraisikutest sponsorid kui ka suuremad firmad). Kõik see toimub siiski headel eesmärkidel ja mulle see meeldib !
aprill 21, 2013 at 7:14 p.l. in reply to: EKV ja Balti Matš 2013: sōnas, pildis, mälestustes #341216Erkko
MemberRääkides EKV tulemustest, siis protokollist võime näha naiste pikema bikiini kategooria punkte – ehk mõni targem inimene oskab põhjendada neid seinast seina hindeid. Kuuldavasti hinnatakse ka bikiinis üha enam kuivust. Kui järjestada kuivuse järgi võisteljaid, siis Reet ja Egle olid nende parameetrite järgi esimesed kaks (vähemalt minu silmis). Kui nüüd jälgida hindeid, siis tundub täiesti absurdne see, et kuuenda koha saanu on pandud ühe kohtuniku poolt teiseks.Lisaks on üks kolmanda koha saanu pandud kuuendaks. Näiteks Reeda nime tagant leiame kohad 2432422 – imestan, et keegi üldse on pannud teda neljandaks või kolmandaks. Sellised seinast seina numbrid on ka teiste nimede taga. Selline olukord tekitab minus küsimusi, et kas kohtunikel on ikka selgeks tehtud kriteeriumid mille alusel paremusjärjestust moodustada ?
Lihtsalt selguse huvides uurin.
AutorPostitused