Erkko
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Erkko
MemberLihasmass niisama ei põleta tegelikult suurt midagi.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> – Pigem ikka selle treenimine ning kogu ainevahetuse ergutamine, mida see kaasa toob.Research shows that 1 pound of muscle burns seven to 10 calories per day, while 1 pound of fat burns only 2 to 3 calories
Ilmselgelt on see väga väike vahe aga abiks ikka.
Erkko
MemberMis selle tempo mõte olema peaks.
Teeme nii, et Fdvk-ga võistlete rippes kätekõverdused, surumine rööbaspuudel, ja pange midagi veel.
Ning kui tulemus tuleb parem, andke talle nõu.
Kutt on tugev, järelikult teeb kõik nii nagu peab. Lihtne.
Mis sellisel tempol viga peaks olema – Enamus kohtades 45-60 sekundit töö ühes punktis.
“>Erkko
MemberTeil tuli realset tööaega 24 minutit.
Proovige pikemaid ringe ja vähem puhkust.
Mul on siin on punt naisi (15-20 aktiivset kes iga trenn kohale tulevad. Kokku läbi käinud oma 35 naist) – Vastavalt naiste arvule on punkte kuni 20. Töö kestab 60 sekundit. Puhkust saavad nii kaua kui liiguvad ühest kohast teise ( aeg on näidanud, et 13 sekundit liigutakse ühest punktist teise). Ringi teeme läbi kolm korda ja ringide vahel puhkus 2-3 minutit. Naised vehivad nii, et higi lendab.Tööaeg reaalselt 60 minutit. Alguses soendus ja lõpus venitused. Paistab, et huvi pole kadunud . Stabiilselt naiste arv laes ja seda juba pea aasta aega : )
Erkko
MemberTäna oli jälle ringtreeningu päev
Kokku oli 8 harjutust
1) burpee hantlitega 12kg
2) Jalatõsted pukil
3) Hantlitega biitseps
4)Ploki alla surumine – triits
5)Jõutõmme
6)Lendamine hantlitega kõrvale
7)Reie esiosa
Õla tagaosa30 sek tööd, 30 sek paus, kokku tegime 6 s eeriat
Seeriate vahel 2 ja pool minutit
Video ka, aga kaameratöö on väga halb, aga mingigi pilt
‘2 minutit läks umbes kaduma ka, kuna alustades sai telefoni mälu täis
30 sekundit tööd ja 30 pausi ?
Liialt molutamiseks ei lähe ?
Saab piisava koormuse kätte nii lühikese ajaga ?
november 18, 2013 at 10:38 e.l. in reply to: IFBB Classic BB World Championships 2013 – Imre 4.koht ja Peep 6.koht! #354288Erkko
MemberEi tea, kas see pirukas tuleb sisse võtta või peale määrida?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Erkko
MemberSoovitan vaadata/kuulata
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kas te päriselt ka usute seda jama ?
Erkko
MemberKui natukene arutleda dieedieelse sotsiaalelu teemal, siis mulle tundub, et see vingumine ja hädaldamine väljub juba kontrolli alt(ma saan aru, et see mida ma ütlen ilmselt ei muuda midagi ). On kindel grupp inimesi, kes vajavad seda tähelepanu ja kiitust ning nad ei saa seda muud moodi, kui hädaldavad selle üle kui raske neil on dieeti pidada.Ja siis imestate, et miks teie enamus sõpru ei tunne huvi teie vastu. Siin pole midagi imestada, kui päevast päeva peab inimene kuulama seda jõusaali juttu. Ise te olete selle tee endale valinud ning kui te ei tule sellega toime, siis on see juba teie probleem.
Saab olla ka sotsiaalne ja mitte vinguda. Heaks näiteks võib tuua Ott Kiivikase, Imre Vähi.
Erkko
MemberPidasin silmas seda, et tagada õlale maksimaalne koormus, peaks olema väike sõrm pöidlast kõrgemal (nii üleval kui ka all).

Erkko
MemberSelle vea ma endal juba avastasin, et tagaõla harjutuses peab väike sõrm olema juhtpositsioonil. Siis peaks õlatagaosa veel rohkem koormust saama.
Õlale surumine (shoulder press) on siiski esiosale suunatud harjutus
Erkko
MemberSee,kuidas hantel lukustamisel viltu läheb.Proovi randmeid rohkem sirgelt hoida.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>On teil ikka aimu millest räägite ?
Erkko
MemberKas arst mainis ka täpsemaid numbreid( Vererakkude protsentuaalset mahtu ) ?
Paks veri võib olla tingitud vabalt ka unehäirete, suitsetamise, vedeliku puuduse tõttu. Eks neid põhjuseid ole teisigi.Kõige kiirem lahendus oleks verd anda – see peaks umbes 4 ühikut alla tooma näitajaid.
november 4, 2013 at 12:02 p.l. in reply to: personaaltreeningud.com – kelle elu on personaaltreener muutnud? #351969Erkko
Memberempaatia ‹1› s. osadustunne teise inimesega, tema omaduste, seisundite ja käitumisega. Head teenindajat iseloomustavad empaatia ja viisakus.
Erkko
MemberÜliselt on seda toitu nendes videodes vähe – minu jaoks kindlasti. Aga hea suuna annab kätte.
Erkko
MemberOluline on ka see, mida sa sööd! Kui su toit koosneb 70% süsivesikutest ja 20%rasvast ja 10% valgust, siis kasvab vaid vööümbermõõt….
Kas sa proportsionaalselt tead, kuidas-mida sööd? Millised on su valgu allikad ja millised rasva allikad? Süsivesikuteks eelistad mida? jne
Ehk siis fitness.ee keskkond soosib inimeste vööümbermõõdu suurenemist, sest kaloriarvuti all soovituslik makrode jagunemine on sarnane.
oktoober 30, 2013 at 7:51 p.l. in reply to: IFBB Classic BB World Championships 2013 – Imre 4.koht ja Peep 6.koht! #352722Erkko
MemberKas kasulikum ei ole mitte olla lühem pikemas kategoorias? Oled kompaktsem ju.
Ma ise saaksin ka kahes katis võistelda -180cm või +180cm, sest olen seal vahepeal. Aga vaadates eelmise aasta MMi, siis konkurents on sama, siis ma ei näe nagu vahet lühemasse minna.
Päris huvitav. Ei tea mis see pikkus võiks siis olla kui sa oled -180 ja +180 vahel ?
AutorPostitused